Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Met koud water opzetten, minder kans dat ze dan barsten.
Zelfs dan kan het ei nog barsten hoor, wel minder kans daarop.
Gaatje + voordat het water kookt de eieren erin leggen.
En 6 minuten voor hardgekookt, wtf?
minimaal 8 toch?
eierkoker..
ik kook mn eieren ok altijd op 6 min hard anders word het ei blauw van binne.Ja, 8-10.
Gaatje onderaan in het ei (zelf doe ik het altijd met een fijn mespuntje) eieren in de waterkoker (ja je leest het goed). Water laten koken, dan 1 a 2 minuten wachten en je hebt een heerlijk half zacht eitje. Just the way I like it ... Deze methode is verrassend consistent, voor mij geen pannen meer.
P.s. de boel goed laten schrikken met koud water (minuutje). Anders pelt het niet, dat is pas k*t. Tegenwoordig hak ik ze doormidden en uitlepelen maar! Hakkumdoordemidduh.