heeej mensen,
Ik heb de volgende vraag. Misschien is die hier al voorbij gekomen, maar toch:
Is die eiwitpoeder (Wei of andere) te verhitten? Ik bedoel niet dat er dan schadelijke verbindingen ontstaan. Ik wil namelijk eiwitcake gaan bakken. Gewoon een pak koopmans, melk en eiwit ----> in de oven, en smullen maar!
Ik heb behoorlijk wat choco-poeder en krijg die shakes nauwelijks meer weg, vandaar....
grtjes
Ik heb de volgende vraag. Misschien is die hier al voorbij gekomen, maar toch:
Is die eiwitpoeder (Wei of andere) te verhitten? Ik bedoel niet dat er dan schadelijke verbindingen ontstaan. Ik wil namelijk eiwitcake gaan bakken. Gewoon een pak koopmans, melk en eiwit ----> in de oven, en smullen maar!
Ik heb behoorlijk wat choco-poeder en krijg die shakes nauwelijks meer weg, vandaar....
grtjes