- Lid geworden
- 25 jun 2009
- Berichten
- 1.452
- Waardering
- 392
- Lengte
- 1m86
- Massa
- 82kg
- Vetpercentage
- 8%
rundvlees burgers bakken en op brood
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web -app op uw startscherm.
Notitie: This feature may not be available in some browsers.
Als je het elke dag in zulke hoeveelheden eet, lijkt mij dat niet gezond. Heeft niets met wedstrijdvoorbereiding te maken.Hier C1000 ook 92% kipfilet.
Dat beetje toegevoegde rommel vind ik maar muggenzifterij tenzij je in wedstrijdvoorbereiding zit ofzo.
Maar goed, ieder zijn ding laat maar zeggen
Hier C1000 ook 92% kipfilet.
Dat beetje toegevoegde rommel vind ik maar muggenzifterij tenzij je in wedstrijdvoorbereiding zit ofzo.
Maar goed, ieder zijn ding laat maar zeggen
Of tartaartjes!
Kipburgers kan je ook gemakkelijk zelf maken.
Als je het elke dag in zulke hoeveelheden eet, lijkt mij dat niet gezond. Heeft niets met wedstrijdvoorbereiding te maken.
Eet liever alles zoveel mogelijk onbewerkt.
Daarnaast duurder en minder lekker, alles bij elkaar zie ik geen voordelen aan t eten van dat soort kipfilet.
Ik vreet lekker die voorverpakte kipfilet van de aldi. Smaakt net zo als verse.
Niet iedereen is in de positie om duur vlees bij de slager vandaag te halen. We weten allemaal dat het geen goedkope hobby is. We eten al snel 3x zo veel als de meeste mensen, en nog eens gezonder ook. Kost geld.
Bovendien, zoals al gezegd werd, zit overal tegenwoordig troep in en krijg je onderhand van spijkerbroeken al kanker.
Kip zit altijd bomvol met antibiotica en andere troep, dus die 8% die de Aldi erbij doet maakt ook niet meer uit.
Just my 2 cents.
Wat is dit voorn kansloze denkwijze. Voorverpakt is duurder en ongezonder.
En dat veel bewerkte producten ongezond zijn is geen excuus om ongezond te eten. Het blijft je eigen keuze, maar je moet niet doen alsof je die keuze niet wordt gegeven omdat je zogenaamd door alles kanker kunt krijgen.