AndroidHealthClinic

EiwittenShake (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

BomSize

Novice
10 jaar lid
Lid geworden
3 mei 2006
Berichten
7
Waardering
0
Hallo body builders,

Wat is nou jullie beste recept voor een lekkere eiwittenshake?

BOM
 
Hoog eiwit ? ? ? Geen vet en kh ? ? ?

Kwark gemixed met melk eventueel wat protein blend voor de smaak ;)
 
1 Liter halfvolle melk
50 gram whey
50 gram protein 80
6 eieren waarvan 2 eigeel (schaal goed controleren voor salmonella)
250 gram magere kwark
2 bananen
50 gram havermout
50 gram dextrose
2 lepels lijnzaadolie
1 lepel pindakaas
2 kiwi's
Stuk of 10 aardbeien

Smaakt redelijk goed. Maximaal 1 per dag. 3000+ kcal.
 
Brutez zei:
1 Liter halfvolle melk
50 gram whey
50 gram protein 80
6 eieren waarvan 2 eigeel (schaal goed controleren voor salmonella)
250 gram magere kwark
2 bananen
50 gram havermout
50 gram dextrose
2 lepels lijnzaadolie
1 lepel pindakaas
2 kiwi's
Stuk of 10 aardbeien

Smaakt redelijk goed. Maximaal 1 per dag. 3000+ kcal.

:roflol:
 
40gr whey met water
 
4 bolletjes ijs, whey poeder, banaan, melk.
 
Massa – Shake’s

Arnold's Massabom I

3 koppen magere melk
½ kop room
2 rauwe eieren
4 eetlepels weight gainer poeder
1 banaan
2 theelepels lecithinegranulaat

Voedingswaarden
Calorieen 1350kcal
Proteine 58g
Koolhydraten 147g
Vet 58g

Melk, banaan, eieren, room en lecithinegranulaat in de mixer doen, goed mixen. Enkele minuten laten staan, tot de lecithine opgelost is. De drank op grotere snelheid mixen en lepelsgewijs de Weight Gainer bijvoegen. In plaats van een banaan kan je ook andere fruitsoorten gebruiken. De room kan door twee eetlepels distelolie en zes eetlepels water vervangen worden. Volgepakt met waardevolle voedingsstoffen levert deze klassieke opbouw-shake alles wat je nodig hebt voor een snelle toename aan spiermassa. Als vervanging voor een overgeslagen maaltijd of als vervanging van je hoofdmaaltijd is deze shake onverslaanbaar.

Arnold's Massabom II

3 koppen magere melk
1 kop water
4 eetlepels distelolie
4 rauwe eieren
8 eetlepels weight gainer
1 banaan
4 theelepels lecithinegranulaat
2 eetlepels vruchtesuiker

Calorieen 2246kcal
Proteine 92g
Koolhydraten 230g
Vet 105g

Banaan met melk, water, eieren, lecithinegranulaat en distelolie in de mixer doen. Goed doorroeren en enkele minuten laten staan, tot de lecithinegranulaat opgelost is. Op hoge snelheid mixen, lepelsgewijs de Weight Gainer toevoegen en met vruchtesuiker zoeten. De banaan kan door aardbeien, perzik, ananas etc. worden vervangen. In plaats van distelolie kan je ook een kop room gebruiken. Deze shake kan je het beste in drie porties verdelen. Goed gekoeld bewaren!
Voedingswaarden
Arnold's Super-Shake bevat meer calorieen als veel niet atleten per dag eten. Geen. wonder dat de ongekroonde koning van bodybuilding al als teenager beindrukkende spiermassa opgebouwd had.


Arnold's Massabom III

2 ½ kop magere melk
1 kop room
6 rauwe eieren
12 eetlepels weight gainer
1 banaan
6 theelepels lecithinegranulaat
2 eetlepels vruchtesuiker

Voedingswaarden
Calorieen 2798kcal
Proteine 125g
Koolhydraten 295g
Vet 122g

Banaan met melk, eieren en lecithinegranulaat met gemiddelde snelheid pureren. De drank kort laten staan, tot het lecithinegranulaat geheel opgelost is. Op hoge snelheid goed mixen en lepelsgewijs Weight Gainer toevoegen. Met vruchtesuiker op smaak brengen. Goed gekoeld bewaren en in vier porties innemen.
Bijna 2800 calorieen leveren proteine, koolhydraten en waardevolle vetzuren in megadosering. Nu kan je je niet meer achter het begrip Hardgainer verstoppen.


Arnold's Massabom IV

3 koppen magere melk
1 ½ kop room
6 rauwe eieren
12 eetlepels Weight Gainer
1 banaan
6 theelepels lecithinegranulaat
2 eetlepels vruchtesuiker

Calorieen 3154kcal
Proteine 131g
Koolhydraten 303g
Vet 155g

Banaan met melk, room, eieren en lecithinegranulaat in de mixer doen en met gemiddelde snelheid pureren. Enkele minuten wachten tot het lecithinegranulaat opgelost is. Op hoge snelheid verder mixen en lepelsgewijs de weight gainer toevoegen en met vruchtesuiker op smaak brengen. De room kan door twaalf eetlepels distelolie en een kop water worden vervangen. Goed gekoeld bewaren en in vier porties innemen.
Voedingswaarden. Deze shake is tot nu toe onovertroffen : de klassieke Bulk-Up drank uit Arnold's dagen heeft meer dan 3000kcal! Met deze shake bouwt werkelijk iedereen spieren op. Drink de Massabom over de dag verdeeld tussen de maaltijden, zowel voor en na de training. Als er nog wat over blijft dan drink je dat voor het slapen gaan.


Lou Ferrignos Shake

2 koppen halfvolle melk
1 eetlepel proteinepoeder
1 banaan
3 ijsblokjes

Calorieen 360kcal
Proteine 30g
Koolhydraten 65g
Vet 11g

Alle ingredienten in de mixer doen, met gemiddelde snelheid kort vermengen en aansluitend op hoge snelheid goed mixen, de banaan kan ook door een andere vrucht vervangen worden. Probeer een geschilde perzik of een kop verse aardbeien.
Voedingswaarden. Grote man, kleine shake. Meerdere keren per dag drinken, deze shake zxal je niet gelijk tot een Hulk vormen. Maar hij helpt gegarandeerd om enkele kilo's toe te nemen.


Super High-Pro

1 kop halfvolle melk
2 rauwe eieren
3 eetlepels proteinepoeder
1 eetlepel honing
½ flesje vanille aroma
3 ijsblokjes

Calorieen 592kcal
Proteine 84g
Koolhydraten 32g
Vet 14g

Eieren, melk, honing en vanille-aroma in de mixer doen en op gemiddelde snelheid vermengen. Het proteinepoeder lepelsgewijs toevoegen en met honing zoeten. Met ijsblokjes koelen.
Voedingswaarden
Een klassieke drank uit de zeventiger jaren. Veel goede proteine voor snelle massa-opbouw.


Dr. Dardens Choko-Born

3 koppen halfvolle melk
2 koppen magere melk
3 eiwitten
¼ kop distelolie
3 eetlepels chocoladesaus
1 eetlepel pindakaas
3 eetlepels esdoornsiroop

Voedingswaarden
Calorieen 1200kcal
Proteine 60g
Koolhydraten 108g
Vet 57g

Eieren hardkoken en het eiwit van het eigeel scheiden. Melk, eiwit en distelolie op lage snelheid mixen. Pindakaas, chocoladesaus en esdoornsiroop bijvoegen en alle ingredienten op hoge snelheid goed doormixen. Volle smaak en groeistimulerende voeding: Dr. Ellington Dardens recept gaf de door hem begeleide krachtsporters een opmerkelijke massatoename in korte tijd. Met deze shake wordt jij ook zwaarder.

Eier Nog

1½ kop halfvolle melk
3 rauwe eieren
1 eetlepel proteinepoeder
1 theeleper vruchtesuiker
½ flesje vanille aroma
6 ijsblokjes

Voeingswaarden
Calorieen 496kcal
Proteine 53g
Koolhydraten 26g
Vet 20g

De eieren, vruchtesuiker en vanille-aroma in de mixer doen en op een lage stand goed doormixen. Melk en proteine-poeder bijvoegen. Alles goed doormixen, voor het serveren de ijsblokjes bijvoegen. Gelijk opdrinken.

dieet shakjes

Carnithine-Kersen Drank

1 kop magere melk
500mg Carnitine
1 eetlepel kersenjam (op vruchtensuiker basis)

Calorieen 120kcal
Proteine 7g
Koolhydraten 21g
Vet 1g

De carnitine uit de capsule drukken en samen met de jam (die je op de dieetafdeling kunt vinden) in de mixer doenDe melk eroverheen gieten en kort op gemiddelde stand. mixen. Naar behoefte ijsblokjes toevoegen.
Voedingswaarden
De verfrissende drank voor iedereen die al een dieet volgt. Carnitine stimuleert de verbranding van vrije vetzuren voor energiewinning. De vruchtesuiker uit de jam wordt langzamer verwerkt door de stofwisseling dan normale simpele suikers en zorgt voor slechts zeer kleine insuline-afgifte (Insuline zorgt voor de omzetting van koolhydraten in lichaamsvet) Maar drink niet meer dan 2-3 van deze Carnitine-Kerzen dranken per dag; bij hogere carnitine inname daalt de absorbtie snelheid van het lichaam drastisch.


Thermogene Drank

½ glas sinaasappelsap
½ glas mineraalwater
100mg caffeine
100mg aspirine
1 snuif cayennepeper

Calorieen 45kcal
Proteine 0g
Koolhydraten 11g
Vet 0g

De tabletten in een vijzelkom fijnmalen en dan in de mixer doen, met daarna een snuifje cayennepeper. Met sinaasappelsap en mineraalwater opvullen en kort mengen.
Voedingswaarden. Een pepdrank die je door de moeilijke fase in een dieet helpt. Zeer goed bij het begin (als het lichaam zich op de verminderde calorieinname moet instellen) of aan het einde van het dieet (als je honger lijdt voor je op het podium moet gaan staan of een andere gebeurtenis). Caffeine, aspirine en cayennepeper zijn thermogene stoffen die de vetafbraak door een verhoogd stofwisselings-tempo van vetzuren ondersteunen (onder wedstrijd bodybuilders is dit effect zeer bekend; ook het preparaat HCA heeft ditzelfde effect) Het gebruik van deze ondersteuning van je dieet moet beperkt blijven tot enkele weken en we moeten er nadrukkelijk op wijzen dat het onderverstandig zou zijn om meer dan 2-3 porties van deze drank per dag te drinken, de dosis caffeine is gelijk aan een kop sterke koffie, maar aspirine kan bij langdurig gebruik maagbloedingen veroorzaken. Als je er niet zeker van bent dat je caffeine en aspirine in deze doseringen kan verdragen, raadpleeg dan eerst je huisarts!


Dieet Vanilleshake

1 eetlepel proteinepoeder
½ kop magere melk
1 theelepel vruchtesuiker
½ flesje vanille aroma
5 ijsblokjes
1 glas water

Calorieen 165kcal
Proteine 24g
Koolhydraten 15g
Vet 1g

Ijsblokjes met water op lage snelheid vermalen. Met een lopende mixer de melk, vruchtesuiker en aroma bijvoegen, als laatste het proteinepoeder. Kort op hoge snelheid mixen en gelijk serveren.
Voedingswaarden. Zeer weinig calorieen. Ideaal als vloeibare tussenmaaltijd. Deze verzorgt het lichaam met zowel vloeistof als voedingsstoffen. Goed voor iedereen die op de slanke lijn let.


Aardbeien Smoothie

1 kop magere melk
1 kop verse aardbeien
1 rijpe banaan
1 eetlepel proteinepoeder
4 ijsblokjes

Voedingswaarden
Calorieen 314kcal
Proteine 30g
Koolhydraten 45g
Vet 1g

Ijsblokjes en Aardbeien met de melk op lage snelheid vermalen. Banaan bijvoegen, op lage snelheid vermalen. Proteinepoeder erbij doen en op hoge snelheid goed mixen.
Een klassieke vruchten-dieetshake. De rijpe banaan moet hem zoet genoeg maken. Als dat niet voldoende is kan je hem verder zoeten met honing.


Clarence Bass Proteine Drank

1 kop magere melk
1 glas water
1 rauw eiwit
1 eetlepel proteinepoeder

Calorieen 180kcal
Proteine 32g
Koolhydraten 11g
Vet 1g

In de mixer op hoge snelheid kort mixen. Gelijk opdrinken.
Voedingswaarden. Voor de Amerikaanse dieet guru kunnen het niet te weinig calorieen zijn. Ondanks de lage brandwaarde levert Clarence Bass lievelingsshake toch hoogwaardige proteine uit drie verschillende bronnen (melk, ei en proteine concentraat) met een minimaal vet een koolhydraten aandeel. Na een drank zal je er nog niet zo hard en gedefinieerd uitzien als Clarence, maar als je regelmatig een maaltijd vervangt door deze drank ben je op de beste weg naar een slank lichaam.


Big Blast
3 glazen water
2 eetlepels eiproteinepoeder
6 verse aardbeien
2 rauwe eiwitten
4 ijsblokjes

Voedingswaarden
Calorieen 288kcal
Proteine 66g
Koolhydraten 6g
Vet 0g

aardbeien met eiwit in de mixer doen en vermalen. Water erbij gieten en de proteinepoeder lepelsgewijs bijvoegen. Alle ingredienten op hoge snelheid goed mixen. Bij het serveren ijsblokjes toevoegen.
Ideaal voor atleten, die allergisch voor melkproducten zijn. Gebruik alleen hoogwaardige, pure eiproteine als concentraat. De aardbeien kan je naar wens vervangen door andere ftuisoorten. Een shake zonder vet, maar met rijkelijke proteine.
 
Santino88 zei:
Hoog eiwit ? ? ? Geen vet en kh ? ? ?

Kwark gemixed met melk eventueel wat protein blend voor de smaak ;)


ik snap niet hoe je dat zo naar binnen kunt werken:kots:
 
Ik ben hardcore :eyebrow:

Mijn favoriet is eignelik 500 gram kwark gemixed met 1 halve liter tomatensap, maar al lang niet meer gedaan.
 
Big_T zei:
Indien goed gemengd is zoiets juist lekker en heel goed te eten???

En het is ook een "snelle" hap :)
 
eigenlijks niet nee, misschien voor de ÜBERECTO"s maar voor een ander niet denk ik...
 
recept van mijn meisje

i.p.v je kwakkie na je dagelijkse mastrubatie sessie in je zakdoek te laten verdwijnen,zou ik je shake eens flink op pimpen met deze zink rijke substantie.
Volgens de Cosmo van vorige maand doen slimme vrouwen dit al jaren!
WEL EVEN ROEREN VOOR CONSUMPTIE.
 
ik weet nog een goeie... 2scheppen whey/pro85 etc naar smaak + melk (volle/halfvolle/magere) + (eventueel stukfruit banaan ofzo)

zo dat was wel moeilijk.
 
rauwe eieren? is dat niet slecht voor de gezondheid?
 
Jawel maar dat maakt niet uit. Wil je nou groot worden of niet?

Die salmonella neem je maar op de koop toe. :o

Heb zelf die arnold massabom een maand gemaakt en werkte zeker wel, behoorlijk wat gegained. De eieren heb ik vervangen door gewone pro85 eiwit poeder.
 
dus het is wel ongezond?! hoe ongezond is het? best gekke lui ff rauwe eieren..
 
Back
Naar boven