XXL Nutrition

ergo magazine

Bezoekers in dit topic

the bear

Cool Novice
15 jaar lid
Lid geworden
9 apr 2003
Berichten
58
Karma
0
Weet iemand waar ergogenics web-magazine heen is? Er stond best veel info op die site, en voor de verandering nederlands.
Iemand???? ???
 
"En we hebben een eigen domein. Na lang wikken en wegen hebben we gekozen voor het pakkende ergogenics.org.


Niet pakkend, dus. Volgens de handboeken en geraadpleegde experts is ergogenics.org zelfs een bezopen URL. Bijna niemand weet dat je Ergogenics uitspreekt als ergoodzjenniks, laat staan hoe je het schrijft. Wat dat aangaat was Spierbal.nl misschien beter geweest. Maar eigenlijk had Arnold Schwarzenegger ook Arnold Strong moeten heten. De Amerikanen zouden nooit leren hoe ze zijn echte naam moesten uitspreken, wisten zijn adviseurs. En kijk eens hoe goed het met Arnold gaat."

Ik vind het wel een grappig stukje tekst :D
 
Altijd redelijke goeie info daarzo.,,,
 
Las net een onderzoek over oxy gebruik van 16 weken, proefpersonen werden in totaal gemiddeld 3 kilo zwaarder. Kan je al raden dat ze te weinig aten tijdens die kuur. Stond er natuurlijk niet bij in zijn artikel.

Meeste van die artikels zijn gewoon overgepent uit het engels, zonder commentaar erop of juist verkeerde commentaar. Zo kan ik ook een informatieve website maken hoor.
 
cool ergogenics.org dus.
Tja en waarom vragen in de supplementen hoek? Er stond ook behoorlijk veel over supplementen op die site niet alleen AAS.
 
Ergogenics is net zoals met +/- alles wat je op het internet vindt, je ken er best wat van leren maar *altijd* kritisch blijven, meerdere invalshoeken zoeken en zeker ook je gevoel/ervaring volgen ipv alles klakkeloos over te nemen....
 
Back
Naar boven