Fitness Seller

EricR jarig! (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Gefeliciteerd!
 
Ouwe zak :D
Nee van harte gelukkige verjaardag gewenst dude!
 
Joyce zei:
een dikke zoen van mij op jouw wang

:birthday:
Kinderachtig :rolleyes:
Van mij een dikke tongzoen :p

En een toetje

[Afbeelding niet meer beschikbaar]
 
Congratuliere Eric nu lig je weer voor op de andere ouwe. Testosteron is trouwens erg nuttig tijdens de penopauze. Over 20 jaar is het zover dus dan weet je het vast :D
 
Gefeliciteerd Eric en dat je nog een hoop jaartjes bij ons blijft!
 
ijdele hoop mars.

eric is op zn retour. Het is gewoon niet meer wat het geweest is, daar moeten we heel eerlijk in zijn. Het leven laat zn sporen achter; waar hij vroeger nog als een energieke aap de bergen op spurtte is hij nu een karikatuur van de vroeger zo onuitputtelijke Eric geworden. Niet zelden gebeurt het dat hij van de loopband afdondert, waarna hij afgevoerd moet worden.... het lichaam geeft aan dat het over is.

De arme man is inmiddels versleten, het eens zo jonge, kwieke lichaam is mat en stram geworden. De strakke huid heeft plaats gemaakt voor een gerimpelde wegenkaart dat het verhaal vertelt van een oude man, zoals de ringen van een boomstam een wetenschapper het nodige inzicht verschaffen. De versleten benen kunnen het uitgebluste lichaam nauwelijks meer dragen, en het is dan ook niet voor niets dat hij zn naam wijzigde naar EricR (inderdaad, van reuma). Zn gegriefde gezicht getuigt van jaren vechten, tegen van alles en nog wat; maar toch vooral tegen zichzelf.

Prettige verjaardag :)
 
Laatst bewerkt:
Congrats Eric!
 
53 alweer? Damn! Gefeliciteerd kerel!
 
@boogie :roflol: wat een dwaas man haha.

@Ericreuma, congrats bro!
 
dag bijna voorbij, maar toch nog FELICITEERD!!
 
Gefeliciteerd !
 
gefeliciteerd!!!!
 
haha Boogie..... je bent wel op je best de laatste dagen :roflol:
 
Back
Naar boven