Fitness Seller

Eten bij dit schema ? (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Gio1998

Novice
Lid geworden
18 mrt 2016
Berichten
12
Waardering
1
Lengte
1m74
Massa
67kg
Vetpercentage
25%
Wat zal het beste zijn om bij dit schema te eten

Maandag - Upper Body
Oefening
Sets Herhalingen Opmerkingen
Bench press
3

6-12 -
Barbell row
3

6-12 -
Shoulder press
3

8-12 -
Pec deck
2

10-12 -
Lat pulldown
2

10-12 -
Side raise
2

10-15 -
Tricep pushdown
3

8-12 -
Barbell curl
3

8-12 -
Dinsdag - Lower Body
Oefening
Sets Herhalingen Opmerkingen
Squat
3

6-12 -
Stiff-Legged Deadlift
3

8-12 -
Standing calf raise
3

10-15 -
Leg extension
2

10-12 -
Lying leg curl
2

10-12 -
Seated calf raise
2

10-12 -
Cable crunch
3

10-12 -
Standing oblique crunch
2

10-12 -
Donderdag - Upper Body
Oefening
Sets Herhalingen Opmerkingen
Incline dumbbell press
3

8-12 -
Military press
3

8-12 -
Chest press
2

8-12 -
Seated rows
2

8-12 -
Machine shoulder press
2

8-12 -
Standing alternate dumbell curl
3

8-12 -
Tricep dips
3

8-12 -
Rack pull
3

8-12 -
Vrijdag - Lower Body
Oefening
Sets Herhalingen Opmerkingen
45 Degree Leg Press
3

10-20 -
Stiff-Legged Dumbbell Deadlift
3

8-12 -
Calf press
3

10-15 -
Hack squat
2

8-12 -
Seated leg curl
2

10-12 -
Seated calf raise
2

10-12 -
Hyperextensions
3

10-12 -
Plank
3

60 sec -
 
Er bestaat geen goed eten voor een bepaald schema.
Hangt er vanaf wat je doel is (afvallen/aankomen etc...)
 
Mijn doel is massa.
Dan moet je boven je onderhoud eten, bijvoorbeeld 500kcal.
Bereken je onderhoud (google of kijk in de stickies) en ga daar 500 kcal boven zitten.
 
Zoals Jasenko ook al zei, bereken je onderhoud en ga daar 300-500kcal boven zitten. Je onderhoud kun je hier berekenen:

[Link niet meer beschikbaar]

Verder is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je macro's in de juiste verhoudingen verdeeld zijn. Zelf probeer ik in een bulk ongeveer 2 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht aan te houden, 30% van mijn kcal uit (gezonde) vetten te halen en de rest van mijn kcal haal ik uit koolhydraten.
 
Back
Naar boven