AndroidHealthClinic

EU/VK & NAVO (2 bezoekers)

Bezoekers in dit topic

Oekraïne krijgt lening van 600 miljoen euro van EU

51vuqh.jpg

Oekraïne ontvangt de komende weken een nieuwe Europese lening van 600 miljoen euro. Dat heeft Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker vrijdag gezegd na een onderhoud met premier Volodymyr Groysman. Juncker kondigde ook aan dat Oekraïense burgers tegen de zomer visumvrij zullen kunnen reizen naar de Europese Unie.

"Oekraïne heeft de voorbije twee, drie jaar meer hervormingen gerealiseerd dan in de twintig voorgaande jaren", zei Juncker. "De Oekraïeners hebben er recht op om iets in ruil te krijgen voor die inspanningen." De geplande opheffing van het Oekraïense exportverbod voor hout overtuigde de Commissievoorzitter naar eigen zeggen om het licht op groen te zetten.

De lening van 600 miljoen euro vormt de tweede schijf van een nieuw steunprogramma van 1,8 miljard euro. Met het geld wil Europa de prowesterse regering helpen om de diepgaande crisis in het land het hoofd te bieden en hervormingen door te voeren. Tot 2020 heeft de EU het land 11 miljard euro in het vooruitzicht gesteld.

Juncker deelde ook mee dat de opheffing van de visumplicht voor Oekraïense burgers tegen deze zomer van kracht wordt. Dan moeten de Oekraïeners niet langer een visum aanvragen voor verblijven van korte duur (90 dagen). Voorwaarde is wel dat tegen dan een aangescherpte Europese noodremprocedure voor de opschorting van de visumvrijstelling in werking is getreden.

Hier heb je wat hervormingen:

:lol:
 
  • Like
Waarderingen: mat
Meerderheid Duitsers is Mutti Merkel beu
Twee Duitsers op drie willen een nieuw gezicht zien in de woning van de Bondskanselier. Dat moet blijken uit een opiniepeiling uitgevoerd door het instituut YouGov in opdracht van de Huffington Post.

Na twaalf jaar Angela Merkel is het voor 42 procent van de bevraagden "absoluut tijd voor een nieuwe regeringsleider" en voor 22 procent "eigenlijk wel". Amper acht procent wil mordicus dat 'Mutti' aan het roer blijft.

Bijna de helft van de Duitsers denkt de nieuwe Bondskanselier van na de stembusgang van 24 september al te kennen: de SPD-kandidaat Martin Schulz.

:suicide:
 
Nieuwe holocaust wat een onzin, het extreem links blijft maar propaganda versprijden over de rechtse partijen, de establishement en politieke partijen die dit supporten en globalisation hebben de financiele crisis veroorzaakt, massa immigratie laten veroorzaken waardoor we problemen hebben en geen plaats meer hebben voor refugees die het recht hebben naar hier te komen, indien het op een geode manier gebeurd zoals in Canada, in tegenstelling tot in duitsland waar zowat iedereen, van zowat alle landen gelegaliseerd werd. Kijkt wat er gebeurde in keulen, rape is een groot probleem in de middeleast, met wat na te denken moest ze toch wel weten dat dit om problemen vragen was, en dan praat ik nog niet over de terroristen die binnen kwamen in die immigratieflow.

Het was gwn belachelijk dat alle banken uitgebailed warden, die verloren geen geld, hebben gewoon de intrest rates verlaagd zodat de populatie er kon voor betalen, inclusied met taxen en de crisis zelf natuurlijk.

Schandalig ook hoe de eu, vooral duitsland op het dak left van spanje, griekenland, italie.

Maar goed, marine le penne en geert wilders hebben mss een kans te winnen, niet dat ik een fan van die idioten ben.

Damn moet terug aan nl gwn worden haha
 
Laatst bewerkt:
En daarom snel ophouden met die EU. Een extra overheidslaag met incompetente figuren.
 
Door de grote toestroom van migranten, de aanwezigheid van criminele bendes en het religieus extremisme staat de rechtsstaat in Zweden ‘op instorten’. De Zweedse politie luidt daarom de noodklok.
Magnus Randstorp, onderzoeker aan de Zweedse Defensieacademie, bevestigt de analyse van Alvarsjö. ‘Het hele rechtssysteem wordt bedreigd en Zweden kijkt apathisch toe,’ zegt hij tegen de Deense krant Kristeligt Dagblad. De situatie is een ‘ramp’, vindt Randstorp.

Volgens hem is de oorzaak dat voorsteden [Link niet meer beschikbaar], hoge werkloosheid, lage opleidingsniveaus en veel radicalisering een te lange tijd zijn genegeerd. ‘De gewone Zweed zit in het centrum van de stad en weigert te zien wat er gebeurt. In hun wereld bestaan er geen problemen,’ zegt de onderzoeker.
[Link niet meer beschikbaar]
 
[Link niet meer beschikbaar]

[Link niet meer beschikbaar]
 
Die Frans Timmermans is trouwens ranzig vet. Iemand die niet voor zichzelf kan zorgen moet je altijd wantrouwen.
 
Wat een land. En dat zit in de EU.

De Zweedse gangster Mohammed (21) pleegde een reeks misdrijven, waaronder seksueel misbruik van een 14-jarig meisje dat zwanger werd en beviel van zijn kind, maar hoeft niet de bak in. “Een gevangenisstraf”, aldus het vonnis van deze week, “kan een bedreiging vormen voor de positieve ontwikkelingen die momenteel in het leven van de veroordeelde plaatsvinden.

De in Somalië geboren jongeman was eerder al, in 2014, tot 22 maanden veroordeeld voor een reeks ernstige misdrijven en werd vorig jaar augustus opgesloten na het herhaaldelijk overtreden van de voorwaarden van zijn proefperiode.
Aan het begin van het proces stond hij nog geregistreerd als 21 jaar oud, maar toch werd hij berecht als 19-jarige. Dankzij deze truc konden de rechters een aanzienlijke strafvermindering bereiken en uitkomen op een voorwaardelijke sanctie.
Zweedse rechter: Somalische kindermisbruiker niet in cel | ThePostOnline
 
Back
Naar boven