AndroidHealthClinic

EU/VK & NAVO (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Kijk eens aan! Ze hebben er weer drie te pakken.
Deze week heeft het FAST (Fugitive Active Search Team) drie internationaal gezochte voortvluchtigen gearresteerd die in hun land op de Most Wanted-lijst stonden. Het gaat om twee Polen en een Albanees. Dat heeft de federale politie in een persbericht bekendgemaakt.

Op dinsdag 25 april werd de voortvluchtige Krzystof P. in een woning in Evere gearresteerd. Krzystof P. werd op 23 maart 2011 door de rechtbank in Bialystok, Polen, tot 6 jaar celstraf veroordeeld wegens drugshandel.

Op 24 april kon het FAST ook de voortvluchtige Rafal B. arresteren in Sint-Genesius-Rode. Hij werd tot 11 jaar gevangenisstraf veroordeeld door de rechtbank in Bialystok wegens mensenhandel, lid van een criminele organisatie en drugshandel.

Rafal B. leefde al 7 jaar in België ondergedoken met valse identiteitsdocumenten. Zowel Krzystof P. als Rafal B. stonden op de Most Wanted List in Polen. De Poolse autoriteiten hebben een Europees aanhoudingsmandaat uitgevaardigd voor beide voortvluchtigen. De onderzoeksrechter in Brussel heeft de twee Polen aangehouden om uitgeleverd te worden aan het Poolse gerecht.

Gisteren werd een derde voortvluchtige crimineel door het FAST gearresteerd in Elsene. Het gaat om Levent B. die al jaren door Albanië werd gezocht voor het plegen van een moord in 1997. Hij werd hiervoor in 2014 veroordeeld tot een gevangenisstraf van 17 jaar en 7 maanden. Gisteren werd hij van zijn bed geplukt in een hotelkamer in Elsene. Hij werd opgesloten in de gevangenis van Sint-Gillis en zal worden uitgeleverd aan Albanië. Ook Levent B. stond reeds jaren op de publieke lijst van meest gezochte misdadigers van Albanië.

We kunnen het maar zelden zeggen, maar dit is goed werk van de polizei.
 
Godwin na 47 seconden :rolleyes:

Gelukkig heeft de Visegrád Groep schijt aan onze mening. Guy zou beter eens nagaan wat er allemaal in Oekraïne rondloopt aan gare figuren. Ondertussen gaan de onderhandelingen met Turkije ook gewoon verder.

6e441w.jpg

(Stalin en Brezjnev in dezelfde categorie plaatsen :roflol:)
 
Laatst bewerkt:
Is gewoon een enge club mannen (Juncker, Verhofstadt, Timmermans etc etc etc etc) zonder al te veel realiteitszin.

---
[Link niet meer beschikbaar]
 
Migratiecijfers 'factchecken': in het land der blinden is eenoog koning | ThePostOnline

Mijn promotieonderzoek handelde over de productie van kennis op het gebied van de economische effecten van migratie. Daarbij was vaak sprake van moral reading, waarbij men kennis niet beoordeelt op haar waarheid of onwaarheid, maar op haar mogelijke morele, politieke en sociale gevolgen. Dit is een van de gevolgen van het intolerante klimaat in delen van de sociale wetenschappen. Die moral reading heeft er onder andere toe geleid dat de cijfermatige kant van migratie deels braakliggend terrein is, doordat weinigen nog de moed of de lust kunnen opbrengen om zich met dat onderwerp bezig te houden.
Het vacuüm dat is ontstaan als het gaat om de cijfermatige kant van immigratie is opgevuld door mensen als Flip van Dyke en Leo Lucassen. Flip van Dyke is een gepensioneerd rijksambtenaar die zich bezighoudt met het verzamelen en controleren van migratiecijfers. Professor Leo Lucassen is een historicus die zich bezighoudt met migratie en regelmatig in de media optreedt. In mijn ogen werpen beiden zich regelmatig ten onrechte op als deskundigen als het gaat om migratiecijfers en toekomstige demografische ontwikkelingen.
Mijn conclusie is dat we van een migratiedeskundige als professor Leo Lucassen mogen verwachten dat hij in het vervolg met goed onderbouwde kritiek komt in plaats van enkel retweets van bovengenoemde onzinnige factcheck. Beter kan hij ook woorden als stropoppentijd vermijden, want dat haalt het aanzien van de wetenschap naar beneden. Dit alles nog afgezien van de vraag of hij er verstandig aan doet om als historicus uitspraken te doen die betrekking hebben op niet-aangrenzende wetenschapsterreinen zoals de numerieke wiskunde of populatiedynamica.
Over Flip van Dyke wil ik nog zeggen dat hij waarschijnlijk goed cijfers kan verzamelen en ook wel kan rekenen als het gaat om eenvoudige, enkelvoudige bewerkingen. Echter, hij is niet in staat gebleken om cijfers echt in samenhang en gestructureerd te analyseren, zeker daar waar het demografische modellen betreft. Ik wil hem met dit stuk overigens vooral niet ontmoedigen om een luis in de pels van de journalistiek te zijn. Dat is een heel nuttige functie om iedereen scherp te houden. Maar laat de complexere berekeningen – en de factcheck daarvan – over aan anderen.
 
Tja, zolang het grote publiek dit blijft pikken is er niet veel aan te doen.
 
Het zou voor Europa beter zijn als Frans wat minder zuurstof kreeg.
 
Zijn vader is ook al zo'n notoire domoor.

Wallonië :flipoff:
 
Ligt eigenlijk aan Reynders en z'n kabinet, niet aan Michel.

Nu probeert hij zich uit de rel te redden door geen wapens meer aan S-A te leveren...
 
Timmermans laat zich niet vriendelijk uit over Orban maar ondertussen tegen een speculant aanschurken en Soros' zijn 'goede' daden te bewieroken. Altijd al een engnek gevonden die Frans.
 
Hongaren waren de dappersten der relnichten.

2q3yww8.jpg
 
Laatst bewerkt:
Back
Naar boven