XXL Nutrition

Aankondiging Fitness Seller FIBO 2016 (ATX, Garage Gym & Xebex)

Bezoekers in dit topic

Fitness Seller

Official Sponsor
Sponsor
+15 jaar member
Lid geworden
16 jun 2007
Berichten
6.569
Karma
2.295
Na enkele jaren van afwezigheid zijn wij dit jaar weer aanwezig op de FIBO in Keulen en we pakken groot uit! Ervaar de nieuwste functional strength equipment van ATX, Garage Gym & Xebex.

Bezoek jij dit jaar de FIBO? Graag nodigen wij jou uit onze nieuwste producten zelf te komen bekijken en uitproberen.

Mis het niet, bezoek ons in hal 9/D40
fibo-banner.jpg


atx.jpg


ATX - Athletic Training Xtreme

De high-end trainingsmaterialen van ATX variëren van halterstangen en bumper plates tot racks en functional rigs. De hoogwaardige rigs & racks van ATX worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Maak gebruik van onze exclusieve ontwerpservice met gratis 3D modellen om jouw rig naar wens te maken. De ATX Rigs zijn de eerste toestellen in deze categorie die gecertificeerd zijn naar de EN DIN 20957-S veiligheidsstandaard. Nu verkrijgbaar in 12 kleuren.
______________________________________________________

garage-gym.jpg


Garage Gym

Op de FIBO lanceren wij ons nieuwe merk Garage Gym. Deze uitgebreide productlijn bestaat uit rigs & racks en talloze accessoires tegen onverslaanbare prijzen. Speciaal in het leven geroepen voor sportscholen, box eigenaren en home gym sporters met een kleiner budget.
______________________________________________________

xebex.jpg


Xebex

De Air Bike en Rower van Xebex zijn hard op weg om de Amerikaanse markt te veroveren en zullen vanaf april eindelijk verkrijgbaar zijn in Europa, exclusief bij Fitness Seller. Bezoek onze stand op de FIBO om deze hoogwaardige cardiotoestellen zelf uit te proberen.
______________________________________________________

summit.jpg


Functional Summit

In samenwerking met CrossFit Kader presenteren wij de FIBO Functional Summit in hal 4.1. Diverse experts zullen hier seminars geven op het gebied van functionele training en jij kunt meedoen! Klik hier voor het volledige programma en om kaarten te bestellen (ook voor particulieren). De 1200 m² grote zaal zal bovendien volledig worden ingericht met equipment van ATX, waardoor jij de kans hebt om onze trainingsmaterialen intensief gebruikt te zien worden én deze zelf te gebruiken.

fibo-banner.jpg
 
Laatst bewerkt:
Naar boven