AndroidHealthClinic

Forumgame 15: Maffia - An Offer You Can't Refuse

Bezoekers in dit topic

Koning Eenoog

Incognito
Elite Member
20 jaar lid
Lid sinds
16 okt 2002
Berichten
28.248
Waardering
5.505
Lengte
1m80
Massa
84kg
Vetpercentage
15%
http://www.youtube.com/watch?v=1aV9X2d-f5g


OPENINGSVERHAAL:

Rob G, capo di tutti capi, baas van alle bazen, regeert streng doch rechtvaardig in Musclelilië. Een dorp waar afpersing, mannen met eer en structurele anale vernedering hoogtij vieren. Twee families strijden om de macht. Zo is daar familie Beefleone, opgepompte buffels met een continue waas voor hun ogen van de overmatige hoeveelheid dbol die ze op dagelijkse basis nemen. Met het vocht in hun ogen zijn ze verantwoordelijk voor een groot deel van de Muscleliaanse maffia. Handel in roids is hun grootste bron van inkomen. Ze draaien op 12k kcal’s per dag en zweten meer dan een zwangere vrouw strak van de ben & jerry’s op zoek naar een pot augurken.

De familie Aestheto gooit roet in het eten van de Beefleone's. Zij strijden mee om de ultieme macht in Musclelilië. Deze aanhangers van de aesthetics zijn niet content met de vochtkoppen van de Beefleone’s. Ze hebben afkeer tegen de gh-guts van de Beefleone’s en strijden met hun SS-cut’s en mooiboy kapsels mee om de macht. Hun grootste bron van inkomen is de handel in haarwax, tanning spray en modieuze handtassen. De Aestheto's zijn shredded, ripped en hebben een dode, perfect in proportie geknipte, poedel op hun hoofd, afgewerkt met strak gelijnde baardjes. Bij sommige komt dat baardje echter meer neer op een verdwaalde plug shag dan wel schaamhaar op de kin en wat donshaartjes op de bovenlip.

De families persen de arme burgertjes in Musclelilië af. Ze vallen hun winkeltjes binnen om een deel van de winst op de strijken. Ze bieden hen bescherming tegen de andere familie. Deze bescherming komt vooral neer op fatal beatings en skull ****ing. Het gaat er hard aan toe in Musclelilië. Zo'n beetje iedere dag wordt er wel iemand wakker met een paardenhoofd in zijn bed. Bij gebrek aan paarden komt het niet zelden voor dat een arme burger wakker wordt met een beverhoofd op zijn kussen.

Don Beefleone en Don Aestheto worden bijgestaan door een consiglieri. Een raadgever. Deze voorziet hen van informatie over wie er geliquideerd dan wel ter dood gedoet wordt. De consiglieri maakt deel uit van het caporegime, ofwel de capo’s. De capo’s kunnen samen met de consiglieri met elkaar overleggen over wie er die nacht zal sterven. De consiglieri geeft uiteindelijk aan de Don aan wie er volgens hem en zijn capo’s moet sterven die nacht. De Don weet dus alleen wie de consiglieri is. Hij weet niet wie de capo’s zijn. De don beslist uiteindelijk zelf wie er moet sterven die nacht. Zijn oordeel is beslissend en hij geeft dit door aan Rob G, capo di tutti capi. Dan is er nog de soldaat. Deze lost de klusjes op voor de familie. Hij voert de uiteindelijke kill uit en loopt het meeste risico. De soldaat staat dus aan de zijde van de slechterikken. Hij weet echter niet wie de don is, weet niet wie de capo’s zijn. Hij weet alleen dat hij de soldaat is en krijgt anoniem opdracht een executie uit te voeren. Met een loden pijp, een oude hamer en een bot kapmes in zijn hand voert hij iedere nacht een brute executie uit voor zijn familie.


OVERIGE VERHALEN:

NACHT 1

NACHT 1

2mq5mwh.jpg


De omerta code is verbroken. Enkele oud gediende hebben Rob G, capo di tutti capi, verraden. De poep heeft de ventilator geraakt en het hele zaakje riekt naar diarree. Er bestaan scatfeestjes en dat is prima. Maar deze nacht zal het two guys one cup verhaal voor enkele leden tot een einde komen.

Twee spelers vieren hun wekelijkse prolapse party in hun kerker in Musclelilië. Roze sokken vliegen door de kamer als windvanen bij een opkomende storm. Een arrogante knul boent de rug van een hint radende cheater. Hij ragt over hem heen als een dolle hond die zich van de jeuk aan zijn derriere ontdoet door met zijn achterste over het tapijt te schuren. De behaarde rug van de rollen verklapper fungeert in deze als het tapijt. De veel geroemde speler lijkt zijn jeuk moeilijk kwijt te raken, deze hond is niet te stoppen. “You wanna **** with me? Okay. You wanna play rough? Okay. Say hello to my little friend!” schreeuwt hij, terwijl hij het gelaat van onze oude vriend swaffelt met zijn half slappe lid. Dit is een spektakel waar zelfs de dog whisperer zich niet aan durft te wagen. De oude spelleider heeft zich wederom gemanifesteerd als pack leader.

Deze honden zullen getemd worden. Rob G heeft een knokploeg op pad gestuurd om een punt te maken; het breken van de omerta code wordt hard afgestraft. De woorden van de almachtige leider waren simpel. Hij heeft ze duidelijk uitgesproken naar de twee spelers: “Remi and jimbooo, if you don't listen to me, and break this vow, you'll disappoint me.” Extreme problemen vragen om extreme oplossingen. Onze principes zijn de hoogste; eer, solidariteit en wraak. Wij verdienen respect.

De knokploeg nadert de kerker van Remi en jimbooo. De geur van bloed, poep en cum doet ze kokhalzen. De tommyguns zijn geladen en een afrekening staat vast. Vanavond zal een punt gemaakt worden; capo di tutti capi maakt geen loze dreigementen. Remi schrikt op van het geluid van een brommende motor. Hij kijkt uit het raam en ziet een auto staan.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Remi haalt zijn sleeve of wizard uit de mond van jimbooo. De muziek de ze saampjes luisteren overstemt het geluid van buiten.

http://www.youtube.com/watch?v=b3oi174RAiI

Ze zetten de muziek zachter...

De deur vliegt open. Verschrikt kijken Remi en jimbooo in de loop van een Thompsonpistoolmitrailleur. Drie mannen staan glimlachend met een honkbalknuppel in de hand. De shit is aan. Schoten worden gevuurd en jimbooo wordt tussen zijn bilnaad geschoten. Even lijkt hij te genieten. Zijn gaping hole is wel wat gewend en de kogels vertonen gelijkenis met Rocco Siffredi’s grote verdwijntruc betreffende zijn kinderarmpje en de aars van Kelly Stafford. Jimbooo en Remi worden naar buiten getrokken. Jimbooo kijkt vol tranen naar de knokploeg. Hij zegt nog: “As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.” Maar het mag niet baten. Jimbooo krijgt de honkbalknuppel behandeling terwijl Remi in handen van twee beulen snikkend toekijkt. Zijn vriendje jimbooo die hij ook wel 'Frankie' noemt wordt in elkaar gebeukt.

http://www.youtube.com/watch?v=_Hea6JNK6ks

Jimbooo wordt levend begraven...

Remi wordt meegenomen naar een doodlopende steeg. Daar staat een duister beest met een paar grote klauwen. Hij heeft een muts op. De knokploeg stompt hem dood. Remi wordt op de grond gesmeten en smeekt nog “ik ben burger, ik ben zelfs puzzelaar. Biobeast heeft me weer tot leven gewerk!”. Een Colt Detective Special Revolver maakt het werk af.

5e8pjr.jpg


UnknownDBB en jimbooo zijn dood. Ze hebben de omerta code verbroken. Het is dag tot maandag 24 juni 21:00 uur. Tot die tijd kan iedereen stemmen. Na 9 uur verwacht ik een PM van de mensen die Don zijn, jager en gokker. Ik zal mijn verhaal van de nacht posten op dinsdag 25 juni rond 10:00 uur.

DAG 1

DAG 1

2pqqpgz.jpg


Een van de bewoners van Musclelilië loopt die dag met zijn kleinzoon tussen de plantjes in de tuin om ze van water te voorzien. Met een kwart sinaasappel in zijn mond laat hij zijn kleinzoontje schrikken. Maar dan treft deze dorpsbewoner iets obscuurs aan in de grond. Het is het lijkt van jimbooo. Zijn hand steekt nog onder het zand vandaan. Hij heeft kaknagels. Ook het karkas van Remi is die dag aangetroffen. In eerste instantie lijken ze te zijn gestoven aan een van hun bizarre coïtus spelletjes. Sommige lichaamsdelen verhullen dat maar overduidelijk. Echter zijn de kogelgaten in het gezicht van Remi en de bloedplekken op het lichaam van jimbooo het teken van moord. Een afrekening. Voor de inwoners van Musclelilië is het geen uitzondering her en der wat lijken te vinden, maar niet in deze staat.

Ze besluiten die dag naar de schuldige te gaan zoeken. Deze dient te sterven middels gruwelijke dood. Niet zo gruwelijk als de vrijetijdsactiviteiten van de gay-boys, maar liever niet al te prettig. De bewoners zoeken naar hints. Er zijn weinig concrete aanwijzingen. De voornaamste conclusie is dat Rob G een smeerlap is, maar de acties van Remi en jimbooo had hij zelf ook niet kunnen verzinnen. Het zijn nou eenmaal perverse boys.

Verschillende bewoners onderzoeken de crimescene. Mensen zijn verdacht. Spelers worden in de gaten gehouden… Quibus en orgineel worden in de spotlight gezet. Ook Alley Cat wordt verdacht. Maar al snel zijn de verdenkingen duidelijk. Eén van de burgers ziet dit als hét moment om zijn onschuld te bewijzen. Dit doet hij door een stoere pose te maken:

r0xirk.jpg


Kelly Stafford is geen onbekende, sommige denken haar te herkennen van de vele fap sessies die ze hebben gehouden tijdens het scrollen door DBB avatars. Andere spelers zoeken wel erg ver naar hints om spelers te beschuldigen. Zo ver hoeft er echter niet gezocht te worden, de Aestheto’s trainingsbankjes zijn af te halen zijn in Haarlem.

Maar de Musclelianen hebben hun besluit gemaakt. Ze weten wie gaat hangen. De families kijken toe. Keep your friends close, but your enemies closer. De Aestheto’s en Beefleone’s houden elkaar de hand boven het hoofd deze dag.

Onder dwang wordt een dorpsbewoner mee genomen naar het dorpsplein. Het hele dorp schreeuwt mee, ze maken er een feestje van.

http://www.youtube.com/watch?v=kmW3xVYQcPE

Er is helemaal niemand die er moeilijk over doet. Dit zou toch wel voor bedenkingen moeten zorgen onder de burgers, zou je denken. Als ze een capo in handen hadden gehad zou er toch vast iemand ter hulp geschoten zijn? Van bescherming is niets te zien. Waarschijnlijk zijn de burgers te bang alternatieven te bieden. Het verbreken van omerta is niet gewenst en de Don’s hebben overal oren. De Musclelianen durven niet na te denken.

De dorpsbewoner heeft het zelf ook opgegeven. Hier valt geen weerstand tegen te bieden. Voordat hij de strop bereikt krijgt hij irl nog een paar stompen. Hij schreeuwt nog “You need people like me. You need people like me so you can point your ****in' fingers and say, that's the bad guy", maar het is te laat. De stop word om zijn nek geknoopt en kort daarna bungelt hij aan het koord.

Quibus Is dood, hij was burger

http://www.youtube.com/watch?v=sRkE_Gv6ALM

Ik verwacht voor morgenvroeg 08:30 uur een PM van de mensen met speciale krachten (don, jager). De snitch krijgt van mij een PM met daarin de naam van een random capo. Slaap zacht Muscelianen.

NACHT 2

NACHT 2

De capo’s overleggen deze nacht met hun consigliere.

http://www.youtube.com/watch?v=R-bN7AfY6sc

De Beefleone’s komen bij elkaar...

Drie kilo speklappen, een varken aan spit en wat liters vloeibaar berenspek om het zooitje mee weg te spoelen. Het is slechts het voorgerecht tijdens de geheime bijeenkomst deze nacht. Sigarenrook vult de kamer en de geur van whisky overstemt de speklucht. De whisky ziet blauw van de dbol en is aangelengd met wheight gainer. Er wordt druk vergaderd onder de capo’s en de consiglieri. Wie zal er moeten sterven? Een enkeling staart enkel in het oneindig. Wat zij eergister hebben gezien bij gebroeders Remi en jimbooo staat op hun netvlies gebrand. Na jaren van slachten en moorden dachten ze wel het een en ander te hebben meegemaakt. Maar de rest van hun leven zullen ze nog vaak zwetend en schreeuwend wakker worden van de beelden de nacht er voor.

Dit maakte men niet mee bij bij Klaasje Bruinsje of Wimpie Hollleerder.

2zi0a49.jpg
mtvul3.jpg


De Snitch is op pad. Via een gat in het hek weet hij de vergadering te bereiken. Hij kan niet naar binnen kijken maar hoort vaag woorden uit het gesprek. De naam van een capo komt ter sprake. Met die info maakt hij zich snel uit de voeten.

De avond sluiten ze af met een kus op de wang en een respectvolle schouderklop. Ze zijn er uit. De consiglieri zal met de Don afspreken in zijn luxe oord en hem proberen te overtuigen de beslissingen die afgelopen meeting zijn genomen op te volgen.

Elders verderop speelt zich een soortgelijk verhaal af. Hier is geen varkensspek te bekennen. Water en fatburners vullen de tafel. De mannen zitten in driedelige maatpakken. Geen Amerikaanse taferelen waarbij het overhemd de dikke buik niet kan verbergen. Geen pak wat drie maten te groot is. Geen overmatig gebruik van gouden kettingen. Nee, strak en suited up. Iedere 120 minuten gaat er iemands wekker, tijd voor BCAA’s en clen. Als er iemand langer dan 3 minuten niets te melden heeft begint hij compulsief weighted ab crunshes te supersetten met ez-bar biceps curls. Eén van de mannen heeft over zijn pak 2 truien, een poncho en een vuilniszak aan. Hij zit op een hometrainer en mept ondertussen op een bokszak. Epic cardio workout. Een ander staat iedere 5 minuten op om aesthetic poses te verwerken in zijn trance house dance moves. Ook hier zijn ze geschokt van het spektakel van twee avonden daarvoor. “Zag je Remi? Die ****ing phaggot was zwaar offseason”, “idd, hij had niet eens een fatsoenlijke tan”, “wat een beta phuck die jimbooo, Remi is een 6/10 at best, ik neuk alleen HB9’s brah”. Iemand voegt nog toe; “does he even lift?”.

Maar ook hier wordt tot een besluit gekomen. De Don zal worden geïnformeerd door de consiglieri.

De families zijn tevreden met de dood van burger Quibus. Het was te makkelijk. Burgertje weg en de afpersingen kunnen door gaan. De burgers zelf zijn minder blij. De moord op Remi en jimbooo heeft ze weinig informatie gegeven. De stemming op Quibus was totaal random.

Een jager zit thuis op zijn kamer bier te zuipen tot hij niet meer op zijn poten kan staan. Een bak herrie galmt door zijn huis. Hij heeft zijn molotovcocktails op het nachtkastje staan. “OMERTA! OMERTA!” schreeuwt de jager maniakaal. Hij heeft wel vrienden, maar die ziet hij nooit.

http://www.youtube.com/watch?v=q1jrO5PBXvs

Deze nacht gaan er twee soldaten op pad. De vissen zullen morgen niet alleen slapen.

Op het toilet van de lokale bar dancing van de Beefleone’s ligt een revolver boven het toilet verstopt met daarbij een briefje. Op het briefje de naam van de persoon de dood moet. De soldaat van de Beefleone’s is vastberaden. Where there’s a will – and there is a ****ing will – there’s a way – and there is a ****ing way. Hij maakt die nacht een kill voor de Beefleone’s die de positie van familie machtig maakt.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Het overleg van de capo’s is niet voor niets geweest, ze hebben goed opgelet en daar plukken ze de vruchten van. De Beefleone’s gaan voor de macht in het Musclelilië.

De Aestheto soldaat haalt een extra botte hamer uit zijn Italiaanse handtasje. Zijn kill zal minder clean worden. Ook hij heeft deze nacht anoniem te horen gekregen wie er dood moet. Met zijn hamer gaat hij op pad. Zijn zoektocht brengt hem naar een luxe villa.

do42sw.jpg


Hij sluipt naar binnen en zijn hamer spreekt voor hem. Het is een heel werkje om de troep op te ruimen. De hele nacht is hij bezig met zijn zaag en een oude mat om de lichaamsdelen in te rollen. Het klusje is geklaard en het lijk is in de rivier gedumpt.

Ook de Aestheto's spelen het spel hard. De oorlog tussen de families is in alle hevigheid losgebarsten. “For peace to reign, be ready for war”. De families houden elkaar zeker de hand niet meer boven het hoofd. Executies vinden plaats en de strijd om de macht in Muschlelilië is gestart.

De nacht is heftig en de families gaan niet voor de subtiele aanpak.

http://www.youtube.com/watch?v=MM6y0n9wx5I

Tremendes is geliquideerd door de soldaat van de Beefleone’s. Hij was capo van familie Aestheto

Whami is geliquideerd door de soldaat van de Aestheto’s. Hij was capo van familie Beefleone

HET IS DAG TOT 21:00 UUR. IK VERWACHT VANDAAG VAN DE GOKKER EEN PM.

DAG 2

DAG 2

De Musclelianen zijn geschokt na het vinden van een aantal doorzeefde lijken. Wat zij deze dag aantroffen had alle tekenen van een grootschalige afrekening van de maffia…

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Zowel de Beefleone’s als de Aestheto’s leiden verlies. Er was nog wel een capo van de Beefleone’s die zo duidelijk zijn best deed een onschuldige burger naar voren te schuiven voor de Don’s. Hij was echter uit oog verloren dat de families machtsgeil zijn en dat dit zijn doodvonnis zou betekenen. Zijn beschuldigingen zijn snel vergeten…

Een jager houdt zich sterk aan de omerta code, het is zijn levensmotto. Hij speelt het spel op de achtergrond en beschermt de burgers in het geniep.

Aan de roulette tafel van het casino wordt druk ingezet. De gokker doet het voor het geld. In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women. De bets staan vast, nu is het nog de vraag of de inzet zich deze nacht terug gaat betalen.

http://www.youtube.com/watch?v=9II4W_RiN-o

In Musclelilië zijn de burgers naast geschrokken vooral verontwaardigd. Ze hebben genoeg van de lijken en zijn er op uit de maffiosi uit het dorp te verjagen. Hoewel de Aestheto’s door een enkeling zwart worden gemaakt zijn er nog voldoende burgers die de esthetische standaard hanteren. Ripped up en schredded staat er een op te scheppen over zijn geweldige krachtstats. Orgineel overweegt zijn loyaliteit aan capo di tutti capi te verbreken. Waarschijnlijk heeft hij niet goed opgelet wat er met Remi en jimbooo gebeurd is. Maar de grote leider is niet snel van zijn stuk gebracht. Bovendien, wie een kuil graaf voor een ander, is een arbeider. Andere bewoners zijn zelfverzekerd en denken precies te weten hoe het allemaal zit.

Het wordt wel duidelijk. Met alle roids die er in omloop zijn is het toch maar eens tijd om te trainen. De sportschool is te duur en bovendien in handen van de Beefleone’s. Als je daar wilt sporten wordt je onderworpen aan een drugtest. Als ze niet voldoende dbol in je urine aantreffen kan ja stompen verwachten. Gelukkig kan je aan de bar dboll kopen, maar sommige burgers hechten waarde aan hun lage lichaamsgewicht.

Tijd voor een homegym. De Aestheto’s hebben nog wel een bankje te koop en de burgers gaan maar eens een bezoekje doen in 023. Dit wordt geen vreedzaam project X feestje. In Haarlem treffen ze PureB aan. Hij snapt alle commotie niet en probeert het goed te maken, “Als vriend mag je hem meenemen”. De bewoners zien echter een gucci tasje vol clen aan de kapstok hangen en het hele huis stinkt naar haarwax. Zijn dekens zitten onder de bruine vlekken. Deze jongen gebruikt duidelijk goedkope spraytan. Boven het bed hangt een poster van zyzz aan de muur en overal in de slaapkamer liggen proppen wc papier. Op het nachtkastje ligt een vliegticket naar Bangkock. Deze knakker dacht nog even te kunnen vluchten. Ze trekken hun conclusies.

PureB krijgt stompen. “Do you even lift?” stamelt hij nog. De burgers liften hem omhoog en geven hem nog meer stompen. PureB maakt nog een setje pushups, till failure...

Pure B is dood. Hij was consiglieri van de familie Aestheto.

IK VERWACHT VOOR 08:30 UUR EEN PM VAN ALLE SPELERS MET SPECIALE KRACHTEN. ECHTER PREFEREER IK EEN PM VOOR 00:00 UUR

NACHT 3

NACHT 3:

http://www.youtube.com/watch?v=Jj5Xczethmw

Het regent lijken in Musclelilië. De wijze woorden die de macht van de families over de burgers eeuwen in stand heeft gehouden, “We don’t like violence. We’re businessman. Blood is a big expense”, gaan niet meer op. De families zijn bezig elkaar uit te roeien en verliezen uit oog het feit dat ze de macht over de burgers verliezen.

Het gaat de verkeerde kant op voor de families. Maar dat weerhoudt ze er niet van hun handel door te zetten. Er lopen steeds meer opgezwollen burgers door Musclelilië. De gemiddelde muscleliaan houdt meer vocht vast dan een hoogzwangere vrouw met opvliegers. De Beefleone’s doen goede zaken. Ze verkopen steunkousen bij iedere vijf potjes dbol, de vochtige voetjes worden sommige inwoners wat te veel van het goede.

De jagers zijn deze nacht actief. Waar ze gisteren zichzelf beschermde of hun eigen kop er af zopen, zijn ze deze nacht tactisch. Zeer tactisch.

Tijdens het nachtelijk overleg worden de strategieën van de families wederom besproken.

Mafia05a.jpg


De Aestheto’s zweren wraak. Nu PureB, de consigliere, dood is, is een van de capo’s gestegen in rang. De overige capo’s hebben besloten dat hij de nieuwe consigliere is. Tijdens het overleg met de capo’s en de nieuwe consigliere roepen ze “Jesus Christ man. Jesus Christ, look, let's get 'em all. Let's hit 'em all now, while we got the muscle”. Enkelen verliezen hun geduld en er bestaat onenigheid over wie er dood moet. De gemoederen lopen hoog op en beledegingen onder de maffiosi zijn niet de minste. De combinatie van clen, ephedrine en coked up dance feestjes wordt hen iets te veel. Sommige verliezen daarbij hun geduld en vliegen elkaar in de haren.

http://www.youtube.com/watch?v=PJzNUydlQ4I

Zowel de Beefleone’s als de Aestheto’s komen uiteindelijk tot overeenstemming over wie moet sterven. De soldaten krijgen hun opdracht en gaan wederom op pad.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]
gangster.jpg


De families zijn verwikkeld in een machtsstrijd. Ze zijn druk bezig met elkaar en kijken niet altijd naar de makkelijke signalen. Ze zijn hebberig en proberen snel naar de macht te grijpen. Ze vergeten daarbij het volgende: “The world belongs to the patient man”. Er zijn makkelijkere kills te maken op nietsvermoedende duidelijke burgers, maar ze kiezen er voor op een obvious goodguy te gaan. Hierbij lopen ze wel het risico dat deze beschermt wordt door een jager die donders goed doorheeft wie deze goodguys zijn.

De soldaat van de Aestheto's heeft een duidelijke missie. Ook de soldaat van de Beefleone's weet zijn doelwit. Beide zijn uitgerust met Tommyguns om hun kill te maken. Op weg naar zijn doelwit ziet de soldaat van de Beefleone's de schoenen van de jager staan voor het huis van Jorgyboy. In zijn handen ziet hij iets waar hij liever niet mee in strijd gaat.

Molotov_5923.jpg


Gelukkig hoeft hij vanavond niet op dit adres te zijn. Zijn instructies zijn helder, hij heeft deze anoniem van zijn Don gekregen. Hij zet zijn koers verder en komt en bij het huis van zijn target, maar ook daar staan schoenen voor de deur... Hij gaat toch naar binnen. Wanneer hij binnen komt ziet hij een stringetje aan de kapstok hangen. Hij gaat verder naar de slaapkamer en daar ziet hij Sjors26 liggen. Ze is moe van haar daily core workout met haar coach GetXXL. Op het moment dat hij haar wilt liquideren wordt hij in zijn knie geschoten. Het is een jager die in de hoek van de kamer staat om Sjors26 te beschermen. Hij lacht, dit is het moment waarop hij gewacht heeft.

De soldaat en de jager gaan op de vuist en Sjors kijkt toe. De jager is sterk en grijpt een schroevendraaier uit zijn broekzak. Op het moment dat hij de Beefleone's soldaat wilt vermoorden wordt de kamerdeur ingetrapt. Het is de soldaat van de Aestheto's. Ook hij heeft zijn zinnen gezet op Sjors26 en is in opdracht van Don Aestheto daar om haar van kant te maken. De jager ziet dat hij in de minderheid is. Hij springt uit het raam en wordt en wordt nog in zijn schouder geschoten door de soldaat van de Aestheto's.

De twee soldaten van beide families staan alleen in de kamer met Sjors26. Dit had ze niet voorzien. Ze voelde zich zo veilig op haar kamer samen met de jager. De soldaten openen samen het vuur op Sjors. Ze wordt van alle kanten geraakt en rent naar de hoek van de kamer. Ze kijkt de soldaten in de ogen en schreeuwt: "Willem Holleeder en Klaas Bruinsma, jullie zullen branden in de hel!". Ze probeert de kamer uit te vluchten maar haar poging is tevergeefs. De soldaten schieten hun tommyguns leeg op Sjors en ze sterft in de hoek van de kamer.

De soldaten kijken elkaar voldaan aan. De missie voor de Don is volbracht en ze laten elkaar met rust. Ze maken geen kills waar ze geen opdracht voor hebben gekregen. Ze handelen enkel in opdracht van de Don en niet op basis van emotie. Ze vliegen in hun auto's en scheuren er vandoor.

Sjors26 is dood. Ze was de snitch

HET IS DAG TOT 21:00 UUR. IK VERWACHT EEN PM VAN DE GOKKER

DAG 3

DAG 3:

Het ging er hard aan toe afgelopen nacht. ‘Big Pussy’ Sjors had omerta verbroken. Als Snitch was haar rol duidelijk. SUBTIEL proberen de stemming te beïnvloeden met je kennis door HINTS te geven of te manipuleren. Ze kreeg iedere nacht de naam van een capo door. Deze kon al gestorven zijn, die nacht nog sterven of nog in het spel zitten. Haar rol was machtig, echter door deze expliciet te vermelden hadden de families snel door dat er een rat in het midden was. Als ze slim was geweest had ze de informatie opgenomen en haar kans gegrepen de stemming te beïnvloeden op een moment waar dat mogelijk was. Capo di tutti capi had haar er nog enkele malen op gewezen dat zij op het randje balanceerde. Sjors wordt niet graag geadviseerd. Ze is afgemaakt…

Jorgyboy wordt deze morgen zwetend wakker. Hij weet dat hij haar dood op zijn geweten heeft…

http://www.youtube.com/watch?v=Qo6cNQwN6LQ

Doordat de snitch haar mond voorbij heeft gepraat is de rol van Jorgyboy nu overduidelijk. Hij is tenslotte 100% (LEES 100%) ZEKER capo. De burgers, de familieleden van de Beefleone’s en de familieleden van de Aestheto’s weten dat nu ook. Jorgyboy wordt meegenomen naar het dorpsplein.

Een gekke dorpsbewoner zit in zijn winkeltje te kletsen en zaken te bespreken. Hij heeft er genoeg van. De moorden, de afpersing. Zijn winkel waar hij dolgraag microgolfovens wilt verkopen maar verplicht wordt gucci handtasjes en zonnebanken te verkopen. Terwijl hij met zijn vrienden zit ziet hij Joryboy aankomen. Jorgyboy heeft hem nog wat geld tegoed. Hij staat op en loopt naar buiten…

http://www.youtube.com/watch?v=LI8PFLRSjVQ

Hij is vastberaden. Iedereen ziet hoe hij Jorgyboy in koele bloede neer schiet. 20%? Hij heeft zijn geld helemaal niet op de bank staan. Zelf kan hij het harde leven niet meer aan. De geur van gucci leer en de veel te bruine Aestheto’s in zijn winkel maken zijn leven ondragelijk. Hij trekt zijn pak open...

Inert_Suicide_Vest_-_Type_1.jpg


De dorpsbewoners schrikken zich een ongeluk en vliegen aan de kant. De doorgeflipte burger schreeuwt "This is my home. My country. I don't run from nobody. This is Musclelilië" en blaast zichzelf op.

Het plein ligt vol bloed en er zijn twee lijken…

Jorgyboy is dood. Hij was de nieuwe Consiglieri van de familie Aestheto
FrankyB is dood, hij was een doorgeflipte burger

HET IS NACHT. IK VERWACHT VOOR 00:00 UUR EEN PM VAN DE DON'S EN DE JAGERS

NACHT 4

NACHT 4:

http://www.youtube.com/watch?v=W2YPsfwSPGg

Het zijn bewogen dagen. Eerst wordt al snel duidelijk dat PureB de consiglieri van de Aestheto’s is. De Musclelianen komen die dag snel tot een besluit. Snitch Sjors is overduidelijk in haar rol en een tweede slachtoffer is onvermijdelijk. Ook Jorgyboy sterft snel. Dit in combinatie met de aanslag op Tremendes zorgt er voor dat de Aestheto’s harde klappen krijgen.

Aangezien de capo’s van de Aestheto’s er makkelijk uitgewipt worden kijkt niemand naar de sporen van de crime scene’s. Waar de Snitch eerst zo veel invloed had, wordt er nu niet meer naar haar geschreeuw geluisterd. Sommige burgers willen zelfs hints met cijfers, maar daar wordt toch niet naar gekeken. De Beefleone’s regeren de stad ondertussen als een goed geoliede machine. Ze verdienen goed geld met de handel in dbol. Henry Hill vindt dat hij niet genoeg geld krijgt van de Aestheto's voor zijn coffin. Veel duurder dan $1600,- moeten ze toch niet zijn. Voor dat geld kan hij er makkelijk twee kopen.

http://www.youtube.com/watch?v=bPnk9MhnEpY

Don Beefleone krijgt advies van zijn Consigliere. Maar hij was er zelf ook al uit. De naam Alley Cat vliegt door de kamer. De Don is boos. “I want you to get this **** where he breathes! I want you to find this nancy-boy, I want him DEAD! I want his family DEAD! I want his house burned to the GROUND! I wanna go there in the middle of the night and I wanna PISS ON HIS ASHES!”. Dat is duidelijke taal.

De familie dreigt de overhand te nemen. Maar Don Aestheto leeft nog, er kunnen door de Aestheto’s nog steeds kills gemaakt worden en met een goede executie dreigen de Beefleone’s alsnog overgenomen worden door de rivaliserende familie.

De Aestheto’s zijn aangeslagen vandaag. Ze zijn hun consiglieri kwijt, de familie heeft betere dagen gekend. Ze weten het niet meer. De familie is op de begrafenis van Jorgyboy. Ze hebben hun handen vol met het eren van de gevallen capo’s van de afgelopen dagen. Het is een sombere dag…

http://www.youtube.com/watch?v=oB1pDASNe8E

De Aesthoto's zijn verward. De Don heeft genoeg van de consiglieri en besluit zijn advies te negeren. Hij besluit zijn soldaat op pad te sturen die nacht. De Don denkt goed na vandaag en zijn keuze blijkt verstandig te zijn...

De soldaat van de Beefleone’s gaat ook op pad. Alley Cat zal er aan gaan deze nacht. Als hij het zijn thuis adres aankomt ziet hij echter wat voor de deur staan:

deluxe_gangster_shoes.jpg


De soldaat gaat naar binnen. Zijn honkbalknuppel sleept over de grond. Maar zodra hij binnen stapt krijgt hij een stomp op zijn gezicht. Het is de jager. De soldaat krijgt meer stompen en de jager is uitzinnig. Met het bloed op zijn gezicht en twee pap-ogen druipt de soldaat af.

Er is een aanslag geweest op Alley Cat door de soldaat van de Beefleone's, hij heeft het echter overleefd.

De Soldaat van de Aestetho's heeft Suus141 geëxecuteerd. Ze was Capo van de familie Beefleone

HET IS DAG TOT 21:00 UUR. IK VERWACHT EEN PM VAN DE GOKKER

DAG 4

DAG 4

Het heeft even geduurd maar de Musclelianen lijken eindelijk wakker geworden uit hun roes. Na een aantal dagen waarbij toch wel erg duidelijk was wie er naar de galg moest wordt er nu naar de hints gekeken. Of ja, gekeken. Bepaalde zinnen en fimpjes worden geïnterpreteerd als bewijs. De ene dag waan je je tussen de Columbo’s en Sherlocks die in minder dan drie minuten een bankje terug herleiden naar een consiglieri, de andere dag lijkt het onmogelijk een capo kenbaar te maken. De beschuldigingen vandaag zijn niet mis en het is de eerste dag waarbij niet direct duidelijk is wie er gehangen moet worden. Het spel lijkt dan toch eindelijk begonnen.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Henry Hill is een onbegrepen hint. Dat hij expliciet het woord ‘coffin’ gebruikt zal sommige inwoners toch naar een zoektocht moeten leiden. Ze hebben ook internet in Musclelilië en een simpele google actie naar de beste man + ‘coffin’ leiden toch bijna direct een verhelderende uitspraak uit van afgelopen nacht.

Ook een andere bewoner werd direct herkend en benoemd, er is echter niet veel voor nodig dit te doen vergeten. Zelfs na herhaaldelijk aandringen…

[Afbeelding niet meer beschikbaar]


De Beefleone’s drinken hun verdriet die dag weg in hun favoriete club; Yab Yum. Wimpie zit er ook. Klaasje kon er niet bij zijn. Het mag de pret niet drukken. De Beefleone’s zijn die dag even niet aan het werk. Ze genieten van het vrouwelijk schoon.


De burgers mengen zich vandaag in de strijd. De esthetische burger voor wie dbol wat te veel aan zijn lichaamsgewicht toegevoegd wordt vergezeld door een medeburger; Tartarus loopt met hem mee. Hij snapt er allemaal niet zo veel van. Hoe werkt dat stemmen ook al weer? Het is wel erg verdacht en wwe gokt er op dat hij evil is, niets is echter minder waar. Ook deze inactieve burger wordt systematisch uitgebuit door de mafia en blijkt een goede bron van inkomen te zijn.

Er worden openlijk bewoners verdacht en iedereen houdt elkaar in de gaten…

Zowel Kane als JoeyC staan lijnrecht tegenover elkaar. De verdenkingen op beide komen uit het niets. De hints lijken slecht geïnterpreteerd te worden, of sommige speler spelen een vies spelletje…

JoeyC zit in de lokale bar dancing van de Beefleone’s een pootje pool biljart te spelen. Dan krijgt hij het door. Deze mensen hebben het op hem voorzien. Er volgt een epic shootout…

http://www.youtube.com/watch?v=MJ6iWr9TYjs

JoeyC overleefd de aanval.

De trekken de bewoners naar Kane. Kane laat zich niet zomaar gaan. Hij pakt zijn tommygun en begint te schieten. Meerder omstanders worden in het gelaat geraakt. Het flitsende pakje van Feedback wordt aan gort geschoten. Tartarus vangt vijf kogels in zijn gelaat. Kane heeft er genoeg van. Hij schiet zichzelf door het hoofd…

Tartarus is dood. Hij was burger

Feedback is dood. Hij was Burger

Kane is dood. Hij was de gokker
Hij sterft met $3.690,- op zijn rekening. Daarmee kan hij net meer dan 2 coffins kopen (deze zijn duurder dan thirty two hundred dollars).
Deze inzet van Kane was:
Dag 1: $2.000 op bank bij 20% rente --> $2.400,-
Dag 2: $1.400 op bank --> $1.680 + $1.000 op Sjors --> $.2000 = $3.680,-
Dag 3: $3.350 op bank --> $4.020 - $330 op Alley Cat = $3.690,-

NACHT 5

NACHT 5:

Het kan raar lopen in Musclelilië. De Beefleone’s waren de leidende familie. Groter, sterker en vochtiger dan de Aestheto’s. Maar Don Aestheto blijkt oppermachtig in dit spel. Door het advies van de consiglieri te negeren en een capo van de Beefleone’s te liquideren is zijn macht al eerder versterkt. Dat was een precisie aanslag.

Nu de gokker uit het spel is, is daarmee zijn dubbele en zelfs driedubbele stem weg. Hij had zo machtig kunnen zijn. Nooit had hij kunnen weten dat hij het doelwit zou worden van de boze burgers. Maar Kane is uit het spel gevlogen met 4 kogels in zijn achterhoofd. JoeyC heeft de ronde overleefd.

De Don van de Aestheto’s houdt er een eigen mening op na. De consiglieri wordt wederom genegeerd. De Don lijkt de enige die kijkt naar de hints. Penose moet sterven deze nacht en de soldaat zal het uitvoeren. Waarom ook niet? De hints waren toch overduidelijk:

Dit maakte men niet mee bij bij Klaasje Bruinsje of Wimpie Hollleerder.

mtvul3.jpg
mtvul3.jpg

De twee soldaten van beide families staan alleen in de kamer met Sjors26. Dit had ze niet voorzien. Ze voelde zich zo veilig op haar kamer samen met de jager. De soldaten openen samen het vuur op Sjors. Ze wordt van alle kanten geraakt en rent naar de hoek van de kamer. Ze kijkt de soldaten in de ogen en schreeuwt: "Willem Holleeder en Klaas Bruinsma, jullie zullen branden in de hel!". Ze probeert de kamer uit te vluchten maar haar poging is tevergeefs. De soldaten schieten hun tommyguns leeg op Sjors en ze sterft in de hoek van de kamer.

Waar de Snitch eerst zo veel invloed had, wordt er nu niet meer naar haar geschreeuw geluisterd.

De Beefleone’s drinken hun verdriet die dag weg in hun favoriete club; Yab Yum. Wimpie zit er ook. Klaasje kon er niet bij zijn. Het mag de pret niet drukken.

[Link niet meer beschikbaar]

http://en.wikipedia.org/wiki/Penose

“Members of the Dutch Penose:

Klaas Bruinsma
Willem Holleeder

John Mieremet
Cor van Hout”.

Wat al vaker aangegeven is. De hints zijn overduidelijk. Als de burgers nog willen overleven zullen ze echt eens naar de hints moeten kijken. In het verhaal van afgelopen nacht worden wederom twee cults duidelijk aangewezen. De hint met de coffin moet nu toch wel duidelijk zijn.

Henry Hill vindt dat hij niet genoeg geld krijgt van de Aestheto's voor zijn coffin. Veel duurder dan $1600,- moeten ze toch niet zijn. Voor dat geld kan hij er makkelijk twee kopen.

http://www.youtube.com/watch?v=bPnk9MhnEpY

Henry Hill is een onbegrepen hint. Dat hij expliciet het woord ‘coffin’ gebruikt zal sommige inwoners toch naar een zoektocht moeten leiden. Ze hebben ook internet in Musclelilië en een simpele google actie naar de beste man + ‘coffin’ leiden toch bijna direct een verhelderende uitspraak uit van afgelopen nacht.

Kane[/] is dood. Hij was de gokker
Hij sterft met $3.690,- op zijn rekening. Daarmee kan hij net meer dan 2 coffins kopen (deze zijn duurder dan thirty two hundred dollars).
D


Google: herny hill coffin,

1e hit:

“Thirty-two hundred dollars he gave me. Thirty-two hundred dollars for a lifetime. It wasn't even enough to pay for the coffin”. -Henry Hill - Goodfellas.

Maar goed. Zoals ik al zei. De beefleone’s zijn nog steeds aan het werk in Muclelilië. Don Aestheto wisselde nog van kill. Hoe verstandig dit was moet nog blijken…

De Beefleono’s zijn op pad om Daster om het leven te brengen. Voor zijn deur staan echter de bekende schoentjes…

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Penose is vermoord door de soldaat dat de Aetheto's. Hij was CAPO VAN DE FAMILIE BEEFLEONE

Er is door de soldaat van de beefleone's een aanslag gepleegd op het leven van Daster. Hij heeft het echter overleefd.

HET IS DAG TOT 21:00 UUR. IK VERWACHT EEN PM VAN DE 2E GOKKER


DAG 5

DAG 5

Het is ondertussen al vijf dagen sinds de oorlog is begonnen in Musclelilië. Er is veel criminaliteit geweest. Afpersing en executies zijn de laatste dagen een normale zaak geworden. De maffia zijn nog maar in kleine getalen aanwezig, maar ze hebben nog steeds zeer veel invloed.

Don Aestheto en Don Beefleone leven allebei nog. Ze worden geholpen door een consiglieri en een Soldaat.

Het is druk in het dorp deze dag. Er zijn festiviteiten en JoeyC loopt vrolijk mee in de parade. Hij begon de dag goed gemutst. Hij wilde er een Don uit hebben en Markrot zou dat zijn in zijn ogen. Markrot laat echter niet zomaar over zich heen lopen. Hij heeft er genoeg van en besluit een handdoekje mee te nemen. Hij gaat niet naar het strand…

Als JoeyC even een huisje binnen loopt om een toiletje te zoeken besluit Markrot dat hij even een kijkje gaat nemen. Hij weet dat JoeyC last heeft van plas-angst en dit is hét moment om hem even te stangen. Hij besluit dat hij vandaag een stapje verder gaat dan Joey het plassen onmogelijk te maken…

http://www.youtube.com/watch?v=em7EcaXPJF8

JoeyC wordt vermoord door Markrot.

Elders in het dorp is er nog meer opstand. Het woord is uit dat JoeyC is gestoven en sommige leden hebben daar veel moeite mee. De beefleone’s waren druk atwork de laatste dagen. Maar voor sommige wordt dat atwork een lang weekendje ‘broer coachen bij een powerlifting wedstrijdje’. In de grote opstand in Musclelilië worden de Beefleone’s onder handen genomen. Lijken worden gevonden…

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Het is de laatste werkdag geweest voor deze strijder. Zijn dagen als maffiose zijn geteld…

Don Aestheto kijkt lachend toe. Afgelopen nacht stond deze kill eigenlijk al vast. Maar een last minute change heeft dat verholpen. De angst was dat de jager JoeyC zou beschermen. Niets is echter minder waar. Helaas. De Aestheto's hadden hiermee de ultieme macht kunnen winnen en het gehele dorp kunnen overnemen..

Dan is er nog een doorgewinterde knokbaas. Deze harde vechter heeft flink zijn best gedaan de afgelopen dagen. Iedere nacht is hij op stap geweest voor de familie Beefleone. Maar de dorps bewoners zijn ook hem spuugzat. Hij wordt door een groepje dorps bewoners dood gestompt.

JoeyC is dood. Hij was Don Beefleone

IMBAatwork is dood. Hij was vanaf het begin af aan al de Consiglieri van familie Beefleone

Daster is dood. Hij was Soldaat van familie Beefleone

HET IS NACHT TOT MORGENVROEG 10:00 UUR. IK VERWACHT EEN PM VAN DON AESTHETO EN EEN PM VAN DE JAGER

NACHT 6

NACHT 6

http://www.youtube.com/watch?v=fNF0IQQzBIU

Na afgelopen dagen is het duidelijk dat de Beefleone’s het veld hebben moeten ruimen. Don Beefleone, AKA JoeyC, zijn consiglieri IMBAunderground en Soldaat Daster; sleeping with the fishes. De Aestheto’s zijn de enige overgebleven familie en zij maken goede kansen. Door alle moordaanslagen is het niet meer druk in Musclelilië.

2z6bloi.jpg


Orgineel wordt het allemaal wat te veel. De afpersingen en harde stompen hebben hem tot een besluit laten komen. Hij sluit zijn winkeltje, pakt zijn spullen en vlucht naar Malta. Hij is retired van het spel. Hij stuurt een kaartje uit Malta.

maltese_falcon.jpg


De hint met de coffin blijft onopgelost. Het was te ingewikkeld om $3200,- te delen door de prijs van de doodskist.

Deze nacht zullen de Aestheto’s zich wederom laten vergelden. De soldaat gaat weer op pad en het is tijd voor een slachting. Op het briefje van de Soldaat staat een naam. Hij loopt langs het huis van Alley Cat. Daar ziet hij een bekend tafereel.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Deze nacht maakt hij wederom een kill.

Orgineel is dood. Hij was Doorgeflipte burger

Fitness Beginner is dood. Hij was Burger

DAG 6

DAG 6

http://www.youtube.com/watch?v=K31Tjg43bJY

Het is al weer dag 6. Vandaag is het tijd voor een eerbetoon aan de overleden strijders van Musclelilië. Er zijn er al veel gevallen…

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Maar het mag de pret niet drukken. De burgers zweren wraak. Vandaag moet er maffia hangen anders wordt het erg lastig voor de burgers om het dorpje te redden uit handen van de machtige familie Aestheto.

De bewoners kijken nog eens naar de afgelopen dagen. Wat hebben ze allemaal gezien bij de crime scene's?

Henry Hill vindt dat hij niet genoeg geld krijgt van de Aestheto's voor zijn coffin. Veel duurder dan $1600,- moeten ze toch niet zijn. Voor dat geld kan hij er makkelijk twee kopen.

Henry Hill is een onbegrepen hint. Dat hij expliciet het woord ‘coffin’ gebruikt zal sommige inwoners toch naar een zoektocht moeten leiden. Ze hebben ook internet in Musclelilië en een simpele google actie naar de beste man + ‘coffin’ leiden toch bijna direct een verhelderende uitspraak uit van afgelopen nacht.

Kane is dood. Hij was de gokker.
Hij sterft met $3.690,- op zijn rekening. Daarmee kan hij net meer dan 2 coffins kopen (deze zijn duurder dan thirty two hundred dollars).

In het verhaal van afgelopen nacht worden wederom twee cults duidelijk aangewezen. De hint met de coffin moet nu toch wel duidelijk zijn.

Google: herny hill coffin,

1e hit:

Thirty-two hundred dollars he gave me. Thirty-two hundred dollars for a lifetime. It wasn't even enough to pay for the coffin”. -Henry Hill - Goodfellas.

Maar goed.

De hint met de coffin blijft onopgelost. Het was te ingewikkeld om $3200,- te delen door de prijs van de doodskist.

Zal het leven dan echt zo simpel zijn? Capo di tutti capi heeft toch echt meerdere malen aangegeven dat er DUIDELIJKE hints naar capo's in het verhaal staan. Dat de bewoners blind zijn van woede. Ja, het is echt zo simpel...

Er wordt gestemd en een bewoner wordt naar het dorpsplein gebracht. Hij wordt omring door een groep mensen. Ze trekken de geweren. Eén van de bewoners worstelt zich en weg naar naar voren. Hij is voorzien van een uitrusting die de Musclelianen maar al te veel gezien hebben de afgelopen tijd.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Hij spreekt de woorden.

“Ego te absolvo a peccatis tuis…”

Het geweer wordt geladen.

“…in nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti…”

Hij richt de loop van zijn thompsonpistoolmitrailleur op de bewoner en opent het vuur. De lege hulzen vliegen door de ronte en de dorpsbewoner wordt bruut afgeslacht. Hij wordt vol lood gepompt en de overige bewoners staan vol pret te kijken. Als het lijk op de grond zakt zegt de bewoner met het geweer in zijn handen

“…Amen.”

Het was de gokker die vandaag zijn inzet had gezet op deze bewoner. Hij had gewed en een dubbele stem op deze bewoner en deze bleek doorslaggevend. De gokker lijkt een van de weinige die de hints heeft gezien.

De overige bewoners beginnen te juichen, en dan vooral de burgers. Niet alle bewoners zijn even blij met deze moord.

kimi2 is dood.

Hij was...

:trollface:

De nieuwe consiglieri van familie Aestheto

NACHT 7

NACHT 7

Don Aestheto is nog maar alleen. Zijn consiglieri is gewhacked door de gokker deze dag nadat de bewoners de gokker gesteund hadden tijdens de stemming. De familie Aestheto bestaat alleen nog maar uit de Don en zijn soldaat. Hij stuurt zijn soldaat deze nacht wederom op pad. Zijn doel is duidelijk…

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Op het menu vanavond staat de persoon die zijn gewicht niet te hoog op wil laten lopen. De persoon die de dbol van de Beefleone’s zo lang geweigerd heef. De persoon die ripped up en schredded stond op te scheppen over zijn geweldige krachtstats. Hij is esthetisch en ziet er uit alsof hij groot afnemer is van de producten van familie Aetheto. Het ontbreekt hem nog aan het gucci handtasje.

Met zijn legendarisch fysiek en prodent smile lacht hij zich al dagen krom.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

De bewoners hadden het op hem voorzien. Ook Don Aesthto. Hij stuurt zijn soldaat deze nacht op pad om hem te vermoorden. Het beest is los. Maar vanuit een donker steegje komt daar iemand om roet in het eten van de soldaat en Don Aestheto te gooien. De soldaat laat deze lichtgewicht maar ijzersterke dorpsbewoner niet zomaar om het leven komen.

149td35.jpg


De jager en de soldaat gaan op de vuist. Stompen worden uitgedeeld. Maar de jager heeft de overhand. De soldaat druipt af. Met een papoog. De dorpsbewoner overleefd…

Er is een aanslag gepleegd op Markrot door de soldaat van familie Aesthto. De jager heeft deze aanslag echter verholpen. Markrot overleefd de nacht.

DAG 7

DAG 7

Een week. Een hele week zijn de Musclelianen al bezig met dit spel. De machtsverhoudingen staan steeds als een paal boven water. De Beefleone’s zijn ondertussen einde verhaal. Dood. Slapen bij de visjes.

De dorpsbewoners hebben hints te pakken. Dit maal voornamelijk over wie de goeden in het spel zijn. De burgers, het zij doorgeflipt of niet. Maar ook is er nog een jager en een gokker. Goeden zijn er nog vijf. Slechterikken zijn er nog twee. Maar vooral, Don Aestheto zit nog steeds in zijn luxe villa. Zijn soldaat is klaar om orders uit te voeren. Zolang de Don leeft zal het moorden door gaan. Maar als de soldaat sterft dan zal de Don zelf zijn klusjes moeten klaren.

Het bedje is vanavond opgemaakt…

io2jpd.jpg


Het beest zal deze dag getemd worden. De bewoners weten het zeker. Alsof het niet zeker genoeg was heeft de gokker ook nog even een dubbele stem ingezet. Het is al weer een paar rondes geleden dat er iemand zo duidelijk stompen moest krijgen. Maar het is weer zo ver. Het dorp is wederom eensgezind.

Het kleine clubje is er uit. “Unaniem is besloten dat jij er aan moet. Ja ok je bent het er zelf niet helemaal mee eens. Maarja. Microgolfoven.”

De Don is er ook klaar mee. Hij weet niet eens wie de soldaat is. Als je het de don vraagt is de soldaat enkel een kokkarootsj.

http://www.youtube.com/watch?v=UpHiZAne1aY

Je zou denken dat het spellletje gespeeld is. Iedereen is het met elkaar eens. Maar zo lang Don Aesthto nog leeft, gaan de executies door. En zo lang de executies door gaan, gaat het spelletje door.

Op het dorpsplein word echter een andere spelletje gespeeld. Daar is het duidelijk wie er aan zal gaan. Het koord van de strop staat strak. Het potje wordt hard gespeeld, tot de laatste bewoner. Er is weer iemand om het leven gekomen vandaag.

Biobeast is dood. Hij was Soldaat van familie Aestheto

HET IS NACHT TOT 10:00 UUR. IK VERWACHT EEN PM VAN DON AESTHETO EN DE JAGER

NACHT 8

NACHT 8

Don Aestheto moet alleen op pad deze nacht. Dat is me wat. Onhandig heeft hij de loop van een tommygun vast. Hij komt er snel achter dat dit de verkeerde kant is. Omdraaien dat ding.

Wat een ellende. Zelf op een kill uit. Maar het is niet anders. Hij stapt in de auto. Hoe ging dat ook al weer? Hij zegt: ik wil naar het adres van mijn grootste fan. Er gebeurt niets. Pfff. Waar is je chauffeur als je hem nodig hebt? Het is niet makkelijk, alleen zijn in de familie. Dan maar zelf rijden. Bij het huisje van wwe ziet hij wat voor de deur staan.

Broken_Shoes_by_v8supercarsrock.jpg


De worstelaar heeft deze nacht bescherming van de jager.

De Don rijdt door en stapt uit. Hij ziet de bewoner in een regenachtige steeg. Het is tijd voor zijn laatste momenten. Dit is moeilijk, zelfs voor de Don. Iemand liquideren die alle regels van de mafia kent. De bewoner die meer van respect en loyaliteit af weet dan de meeste van zijn oude Dons. De bewoner die leeft naar de wetten van de Coso Nastra. Degene die zich aan alle regels heeft gehouden:

- No one can present himself directly to another of our friends. There must be a third person to do it.
- Never look at the wives of friends.
- Never be seen with cops.
- Don't go to pubs and clubs.
- Always being available for Cosa Nostra is a duty - even if your wife is about to give birth.
- Appointments must absolutely be respected. (probably refers to formal rank and authority.[124])
- Wives must be treated with respect.
- When asked for any information, the answer must be the truth.
- Money cannot be appropriated if it belongs to others or to other families.
- People who can't be part of Cosa Nostra: anyone who has a close relative in the police, anyone with a two-timing relative in the family, anyone who behaves badly and doesn't hold to moral values.

Het had geen nut. En dat weet hij zelf ook. Hij is blij dat hij niet aan de schandpaal is genageld. Hij is blij dat hij mag sterven door de handen van de almachtige don en niet een laag gerankte soldaat. Het is een triest moment, maar het is nodig. Nodig voor de familie. Nodig voor de macht…

http://www.youtube.com/watch?v=O_4Sx5NtOPM

Er was wederzijds respect en deze burger rust met de gedachte dat hij de best mogelijke strijd geleverd heeft.

lloydatoni is dood. Hij is vermoord door Don Aestheto zelf. Hij was burger

RIP mede maffia fan :(

DAG 8

DAG 8

Er gebeurt niet meer zo veel in Musclelilië. Dbol is nergens meer te krijgen en Don Aestheto durft niet door de straten met zijn gucci tasje. Hij is nog maar alleen. Vier burgers staan klaar om hem dood te stompen. Maar wie is dan de don?

Wil de echte Don Aestheto opstaan?

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Daar heeft deze Don nog even geen zin in. Bepaalde bewoners weten zeker wie er goed is, of beweren zelf op zeker goed te zijn. Het was blijkbaar een domme actie van de Don. Maar hij heeft toch echt een burger vermoord. En de jager had zijn schoentjes voor niets voor de deur van wwe staan.

Waar schoenen staan en wie er steegjes in rent wil vrij weinig zeggen op dit moment. De Don kan een ieder van de overgebleven spelers zijn. En de Don is erg slim. Beter gaan de bewoners eens goed kijken naar de overgebleven spelers.

De bewoners hebben iets gevonden over een microgolfoven. Daar woord wat AlleyCat zo grappig vond. Solid Snake? Mja, daar heeft capo di tutti capi wel eens van gehoord. Maar spelletjes speelt hij alleen met de bewoners van Musclelilië. Leuk gevonden de hint. Maar niet zo bedoeld.

Snepke is dood. Hij was burger

NACHT 9

NACHT 9

Niemand had ooit kunnen verwachten dat er nog een nacht 9 zou zijn in Musclelilië. De machtsstrijd is een hevige. Waar de Aestheto’s dagen geleden al afgeschreven leken te zijn hebben zij met enkele doelgerichte executies en harde lynches de Beefleone’s om zeep geholpen. Het was al vanaf de eerste nacht oorlog. Er zijn geen overnames geweest. Enkel afrekeningen…

Er is geen soldaat meer over en er kleeft bloed aan de handen van Don Aestheto, letterlijk. De kill van gisterennacht ging wat onhandig. Deze nacht zal hij minder fouten maken. In zijn luxe villa heeft hij nog een paar oude revolvers liggen. Museum stukjes…

500px-LSATSB-Shotguns2.jpg


Toch zullen ze maar eens gebruikt moeten worden. De doorgesmeerde revolvers van zijn soldaat liggen onder de grond. Hij stapt in auto. Niet de meest onopvallend auto, maar het is niet anders.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Er wordt flink aan de haal gegaan met hints. Spelers hebben zichzelf al tot ultieme goedzakken bestempeld. Op dit moment ligt het nog open van de komende dag zal de laatste dag worden. Of Musclelilië nacht 10 zal meemaken moet nog blijken. Vooralsnog kunnen slechts drie bewoners eens goed gaan overdenken wie er vandaag aan de lynch moet.

De oude revolvers van Don Aestheto blijken nog prima te werken. De Don maakt wederom een moord. Er is nog maar amper weerstand bij het adresje waar zo vaak schoentjes hebben gestaan. De schoentjes zagen er al minder goed uit, maar ze zijn nu echt kapot gelopen. De oude wapens blijken nog prima te werken.

Alley Cat is dood. Hij is vermoord door Don Aestheto zelf. Hij was de Jager

DAG 9

DAG 9

De laatste dag is aangebroken. 23 bewoners zijn al gestorven. Op brute wijze. Daarbij nog 2 oudgediende die vieze spelletjes speelden en daarna om het leven gebracht zijn. Dat maakt 25 lijken. 25 lichamen zijn er al gevonden in het dorpje in de afgelopen negen dagen. Vandaag zullen er meer volgen…

Er zijn nog maar drie Musclelianen in leven.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Onder hen bevindt zich Don Aestheto. Een van de spelers is vandaag echter maar even actief en brengt geen stem uit. Daarmee zijn er twee bewoners die aan de schandpaal genageld kunnen worden. Het gaat om Bikers en wwe. En bij gelijke stemmen gaat het bekende muntje de lucht in. 7x.

Bikers is kop.

Wwe is munt.

Bij 4 x kop zal Bikers overleven…

Worp 1:
duitsland-50-cent-170.gif


Worp 2:
duitsland-50-cent-170.gif


Worp 3:
50-cent-oude-zijde-170.gif


WORP 4:
duitsland-50-cent-170.gif


WORP 5, 6 en 7:
5:
duitsland-50-cent-170.gif


Deze munt is de Bikers goed gezind. Wwe sterft…

wwe is dood. Hij was Gokker.

Hij sterft met $36,- op zijn bankrekening na de volgende inzetten:
Dag 1: $2.000,- op bank bij 20% rente  $2.400,-
Dag 2: $1.900 op bank  $2.280 + $250 op Sjors  $500 - $250 op Jorgy = $2.530,-
Dag 3: $2.530,- op bank bij 20% rente  $3.036,-
Dag 4: dubbele stem op JoeyC  -$1000 = $2.036,-
Dag 5: dubbele stem op kimi2  -$1000 = $1.036,-
Dag 6: dubbele stem op Biobeast  -$1000 = $36,-

Hiermee blijft de harde bewoner nog even in leven. En nog steeds leeft Don Aestheto, samen met een doorgeflipte burger. Een moord op de doorgeflipte burger heeft een kans van 50% op succes. De Don gaat op pad met bekende het muntje in zijn zijn broekzak. Hij heeft twee tommyguns bij. Het muntje zal wederom 7x gegooid worden. Als het 4x kop is, zal de Don het spel winnen. Bij 4x munt zal de doorgeflipte burger de Don vermoorden tijdens de aanslag.

Het muntje wordt nog even gepoetst, het lijkt wel een vals muntje…

Worp 1:
duitsland-50-cent-170.gif


Worp 2:
duitsland-50-cent-170.gif


Worp 3:
duitsland-50-cent-170.gif


Worp 4:
50-cent-oude-zijde-170.gif


Worp 5:
duitsland-50-cent-170.gif

… het geluk staat aan de zijde van de Don. Tijdens de worsteling tussen de Don en de doorgeflipte burger blijkt Don Aestheto oppermachtig. Strak van de clen, coke en housemuziek stompt hij het schedel in van de burger.

Don Aestheto. OPPERMACHTIG. Uit respect besluit Rob G af te treden. Er is een nieuwe capo di tutti capi in Musclelilië. Nu maar hopen dat er nog nieuwe inwoners komen om af te persen. Nieuwe leden om zich aan te sluiten bij zijn familie. En wie weet, rivaliserende families. Voor alsnog is Don Aestheto last man standing in een lang spel. Iedereen is dood. Afgemaakt. Er is maar 1 iemand over. De Don.

Markrot is dood. Hij is vermoord door Don Aestheto zelf. Hij was doorgeflipte burger

BIKERS IS ALMACHTIG. HIJ IS DON AESTHETO. CAPO DI TUTTI CAPI VAN MUSCLELILIË. WINNAAR VAN HET SPEL.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]disclaimer: de munt is een Duitse 50 ct. euromunt. Voor zo ver ik weet zijn ze unbiased. Ik heb twee katten die getuigen zijn van mijn coinflips. Jullie zullen me echter op mijn woord moeten geloven

http://www.youtube.com/watch?v=Rw9fsAP9GkQ

OVERZICHT VAN DE ROLLEN:

Omerta is de code de regeert. Er wordt met niemand over de familiezaken gesproken. Om uit handen van de autoriteiten te blijven zijn er strenge lijnen van communicatie. Het overzicht is dus als volgt:

MAFFIA: EVIL SIDE

Per familie, in aflopende hiërarchie:

- De Don (de Wolf), hij weet ALLEEN wie de consiglieri is (en dus niet wie de andere capo's - cults - zijn). Hij heeft geen wederzijds contact met de consiglieri. Hij krijgt alleen een PM van de consiglieri met daarin een naam over wie de consiglieri en de capo’s denken dat er dood moet. De don mag de spelleider (ik dus) vervolgens een PM sturen. De persoon die de don in een PM naar mij stuurt zal ik door de soldaat laten vermoorden. De Don mag dus zelf beslissen wie er dood moet. Hij kan het advies van zijn consiglieri ten harte nemen, of negeren.

- De consiglieri (deel van de cults): Hij weet wie de capo's (cults) zijn en mag met hun overleggen via PM of ander contact (mag ook msn zijn of wat je wilt). Na overleg met zijn capo's mogen zij beslissen welke speler ze adviseren aan de Don om te laten vermoorden. De consiglieri geeft via PM aan de Don (wolf) door wie er dood moet. De Don (wolf) geeft vervolgens via een PM aan mij door wie hij dood wilt hebben. Ik laat deze kill door de soldaat uitvoeren. De consiglieri MOET de naam doorgeven die hij samen met zin capo's beslist heeft die moet sterven. Hij heeft dus niet de optie een andere naam op te geven. Het is aan hem en de capo's om samen tot een goede beslissing te komen over wie er dood moet.

- de capo’s (de cults). Zij weten van elkaar wie ze zijn. Zij weten wie de consiglieri is en wie de don is en mogen met elkaar overleggen via PM of ander contact (mag ook msn zijn of wat je wilt).

- De soldaat. Hij weet NIET wie de consiglieri & de capo’s zijn. Hij weet alleen voor welke familie hij de executies uit voert. Hij loopt risico tijdens zijn kill om zelf ook dood te gaan (mocht de kill die hij uitvoert op een doorgeflipte burger zijn, zie hiervoor de omschrijving bij doorgeflipte burger). Verder loopt de soldaat te sterven bij de stemrondes (niemand weet wie hij is) en ook bij de liquidaties. Het kan zelfs zo zijn dat de Don de soldaat opdracht geeft zelfmoord te plegen (de consiglieri & capo's adviseren de don de persoon af te maken die hun soldaat is - dit weten zij tenslotte niet - en de Don stemt daar mee in).

Wanneer de soldaat dood is zal 1 van de capo's zijn rol overnemen. Hij loopt dan het risico om tijdens zijn kill tegen een doorgeflipte burger aan te lopen. De capo's moeten zelf beslissen wie de nieuwe soldaat wordt. Dit kunnen ze mij middels pm aan de spelleider doorgeven.

Winconditie Maffia: wanneer zij de grootste familie in Musclelilië zijn. Groter dan de burgers en wanneer de totale andere familie dood is (over door hen overgenomen). Het uitroeien van de andere familie kan als volgt:

Wanneer de don van de andere familie dood is door executie van de burgers is de hele familie in 1x dood. Wanneer de don van de andere familie door de Soldaat van zijn eigen familie vermoord wordt is er een overname. De (overgebleven) consiglieri & de capo’s van een familie zullen dan worden overgenomen. Er is dan 1 grote familie over de tegen de burgers strijdt.

BURGERS: GOOD SIDE

- De burgers. Zij kunnen overdag stemmen over wie er moet sterven. Samen met de Don, de consiglieri & de capo’s van beide families. Er zal dus overdag altijd iemand sterven door de lynch. De burgers proberen de don, de consiglieri & de capo’s te vermoorden. De don, de consiglieri & de capo’s proberen burgers te vermoorden en de leden uit de andere familie te vermoorden.

- De Snitch. Deze burger is voorzien van afluister apparatuur. Hij krijgt van de spelleider iedere nacht de naam te horen van EEN capo. Hij weet niet van welke familie. Dit is nooit de Don of de consiglieri. Alleen de naam van een willekeurige Capo. Dit kan hij gebruiken om de stemming overdag te beïnvloeden.

- De doorgeflipte burger. Deze burger heeft er schoon genoeg van. Wanneer de soldaat bij hem komt om hem te vermoorden flipt hij hem door. Hij zal de soldaat afmaken en zijn rol zal die nacht bekend worden (als zijnde burger) als hij het overleefd. Dit geeft hem dus 1 dag extra om mee te spelen. Iedereen zal dan wel weten dat hij burger is. De doorgeflipte burger heeft 50% kans om de aanval te overleven. Wanneer hij sterft zal er niets aan de hand zijn. Wanneer hij overleefd zal zijn naam bekend worden gemaakt en de soldaat die de aanslag pleegt sterven.

- Jager. De jager kan een andere speler beschermen. Of hij kan zichzelf beschermen (1e nacht 100% kans op bescherming, 2e nacht 75%, 3e nacht 50% en 4e nacht 25%, daarna kan hij zichzelf niet meer beschermen).

- De gokker: De gokker kan gokken om dollars te verdienen. Deze dollar kan hij gebruiken om bepaalde voorrechten te kopen. De gokker gokt op wie er de komende nacht gekillt wordt.

Heeft hij het goed krijgt hij de door hem ingezette dollars dubbel terug;
heeft hij het fout zijn de ingezette dollars verloren;
sterft er niemand krijgt hij zijn inzet terug.

Hij kan zijn geld verspreiden over meerdere spelers. Ook kan de gokker zijn dollars op de bank zetten, hierop krijgt hij elke nacht 20% rente.

De gokker start het spel met 2000 dollar en kan de volgende dingen kopen:
$1000,- Een dubbele stem bij de komende lynch.
$2000,- Bescherming voor de komende lynch.
$2000,- Bescherming tegen een hit van de maffia
$3000,- Drievoudige stem bij de komende lynch.
$4000,- Levensverzekering. (Dit houdt in dat hij éénmalig niet dood kan, ongeacht de wijze waarop zijn dood zou bewerkstelligd worden.)
$6000,- Een gun zodat hij snachts een aanslag kan plegen.

De gokker dient zijn bets voor 21:00 uur via PM aan mij door te geven.

Winconditie Burgers: wanneer alle cults/capo's en consiglieri's dood zijn hebben de burgers gewonnen. Of wanneer zij dermate in de overmacht zijn dat het onmogelijk is voor de maffia om nog de overhand te nemen.


SCHEMATISCH OVERZICHT VAN DE ROLLEN EN COMMUNICATIELIJNEN IN HET DORP:

vfvafr.jpgEXTRA INFO:

Er zullen dus iedere nacht TWEE kills zijn. Echter zijn er ook meerdere jagers. Verder zijn er meerdere door geflipte burgers. Dit maakt het dat de soldaat altijd risico loopt. De jager kan kills voorkomen. Op die manier hoeven er niet perse veel burgers te sterven. Als de jagers goed werk doen kunnen zij veel bescherming bieden. Verder loopt de soldaat veel risico.

Verder wil ik graag IEDEREEN oproepen IEDERE dag te stemmen. Ik snap dat je hier en daar geen tijd hebt. Het kan ook zijn dat je er niet helemaal uit bent. Dan moet je maar gokken. Een stem is informatie en alles waar de burgers vanuit kunnen gaan. Probeer dus gewoon te stemmen. Op die manier geef je informatie vrij. Ik zal niet direct spelers gaan bannen die niet stemmen, maar wil wel graag benadrukken dat dit ZEER GEWENST is.


LEDENLIJST:

1. Biobeast SOLDAAT AESTHETO: Dood door lynch tijdens DAG 7
2. Snepke1990 BURGER: Dood door lynch tijdens DAG 8
3. wwe JAGER: Dood door lynch tijdens DAG 9
4. Sjors26 SNITCH: Dood door kill tijdens NACHT 3
5. Alley Cat JAGER: Dood door kill tijdens NACHT 9
6. Bikers DON AESTHETO: Enige overlevende van het spel en WINNAAR
7. Markrot DOORGEFLIPTE BURGER: Vermoord door Don Aestheto na DAG 9
8. Daster SOLDAAT BEEFLEONE: Door door lynch tijdens DAG 5
9. Orgineel DOORGEFLIPTE BURGER: dood tijdens nacht 6
10. Whami CAPO BEEFLEONE: Dood door kill tijdens NACHT 1
11. Silentio JAGER: Dood tijdens DAG 3
12. Fitness Beginner BURGER: Dood door kill tijdens NACHT 6
13. Suus141 CAPO BEEFLEONE: Dood door kill tijdens nacht 4
14. lloydatoni BURGER: Dood door kill tijdens NACHT 8
15. Quibus BURGER: Dood door lynch op DAG 1
16. Kane GOKKER: Dood door lynch op DAG 4
17. Feedback BURGER: Dood door lynch op DAG 4
18. IMBAatwork CONSIGLIERIE BEEFLEONE: Dood door lynch op DAG 5
19. Tremendes CAPE AESTHETO: Dood door kill tijdens NACHT 1
20. Jorgyboy NIEUWE CONSIGLIERI AESTHETO: Dood door lynch op DAG 3
21. FrankyB DOORGEFLIPTE BURGER: Dood door lynch op DAG 3
22. Tartarus BURGER: Dood door lynch op DAG 4
23. Penose :) CAPO BEEFLEONE door door kill tijdens NACHT 5
24. PureB CONSIGLIERI AESTHETO: Dood door lynch op DAG 2
25. Kimi2 NIEUWE CONSIGLIERI AESTHETO: Dood door lynch op DAG 6
26. JoeyC DON BEEFLEONE: Dood door lynch op DAG 5


OVERZICHT VAN DE FAMILIES

FAMILIE AESTHETO:
1. Don: Bikers
2. Consiglieri: PureB
3. Capo 1: Kimi2
4. Capo 2: Jorgyboy
5. Capo 3: Tremendes
6. Soldaat: Biobeast

FAMILIE BEEFLEONE:
7. Don: JoeyC
8. Consiglieri: IMBAatwork
9. Capo 1: Whami
10. Capo 2: Suus141
11. Capo 3: Penose
12. Soldaat: Daster


GOODGUYS:
13. Snitch: Sjors26
14. Jager 1: Alley Cat
15. Jager 2: Silentio
16. Gokker 1: wwe
17. Gokker 2: kane
18. DF Burger 1: Markrot
19. DF Burger 2: Orgineel
20. DF Burger 3: FrankyB
21. Burger 1: Quibus
22. Burger 2: Lloydatoni
23. Burger 3: Snepke1990
24. Burger 4: Feedback
25. Burger 5 Fitness Beginner
26. Burger 6: Tartarusp

DE REGELS:

1. De dag duurt van 10:00 uur TOT 21:00 (stem van 21:00 uur telt dus niet mee). Gedurende die tijd kunnen dorpsbewoners overleggen en stemmen tegen de persoon die ze dood wensen. Stemmen na 21:00 tellen NIET mee. Stemmen moeten voor de duidelijkheid in het vet gezet worden. De stem die jij opgeeft en die ik meetel is de persoon die je het laatst in het vet plaatste. Als je je posts met vetgedrukte namen edit kan je stem niet meegeteld worden, stem wijzigen doe je door nieuwe post te maken en andere naam in het vet te zetten. Spelers die vaak niet stemmen kunnen uitgeschreven worden.
Het verhaal van de stemming verschijnt die avond nog na 21:00.

2. De nacht duurt van 21:00 tot 10:00. Gedurende deze tijd kan de wolf zijn slachtoffer kiezen en kunnen andere spelers hun krachten gebruiken door mij een PM te sturen. Deze spelers hebben een zeer belangrijke rol en worden daarom verzocht om elke dag van het spel op tijd hen verplichtingen uit te voeren (VOOR 09:59). Als je tijdens deze uren niet beschikbaar bent, MOET je op voorhand mij verwittigen en indien mogelijk al op voorhand aan je verplichtingen voldoen. Wie op voorhand zijn verplichtingen doorgeeft mag er voorwaarden aan koppelen. Bv als persoon X sterft dan eet ik Y op maar als hij niet sterft dan eet ik Z op.

3. Alleen de Cultisten (consigliere & capo's) mogen binnen hen cultistengroepje PM'en. Cultisten mogen in geen geval de wolf contacteren, op gelijk welke manier. Alleen de consigliere mag een PM naar de Don (wolf) sturen met een naam voor een kill, NA 21:00 uur en VOOR 08:30 uur. Andere spelers mogen GEEN contact met elkaar hebben over het spel, ook niet via karmaberichten of andere.

4. Iedereen, ook doden, worden verzocht enkel karma te geven met de volgende boodschap "Game karma". Andere berichten kunnen zonder dat je de intentie had spelers beïnvloeden, dus gelieve dit niet te doen.

5. Mensen die niet meedoen met het spel en mensen worden geacht niet in dit topic te posten wanneer het spel begonnen is. Kan je je niet inhouden? PM mij!

6. Mensen die dood zijn gegaan in het spel mogen NIET meer posten in dit topic, of op een of andere manier (PM/karma) contact hebben met de levende spelers over het spel. Dood is dood.
Spelers krijgen wel de kans om EENMALIG zo snel mogelijk na hen dood een laatste boodschap uit te kramen. Deze mag GEEN spelinfo, beschuldigingen, spelgerelateerde dingen, ... bevatten!
Vb'den van toegelaten boodschappen: "Succes nog iedereen"; "Idioten!:mad:"; "Told you so!"; "Stem eens op een cult Rob G!".

6. Hou je aub aan de regels voor iedereen die er veel tijd en werk in steekt, zodat iedereen plezier aan het spel kan beleven!!! Het opzettelijk breken van regels zal daarom altijd bestraft worden.


BELANGRIJK!!!

Als iemand van jullie vragen heeft, stuur dan MIJ en alleen MIJ een PM. Ik zal het nader toelichten. Hou je ALSJEBLIEFT aan de regels. Ik stop veel tijd en werk in dit spel. Het zou fijn en leuk zijn als je je aan de regels houdt.


http://www.youtube.com/watch?v=SeldwfOwuL8
 
Als het aan mij ligt zo snel mogelijk. Ga morgen eerste verhaal schrijven. Hopelijk doen er veel mensen mee.
 
Ik heb wat pm's rond gestuurd naar mensen die de vorige keer mee hebben gedaan.

Ik heb ook Remi uitgenodigd. Mensen die daar problemen mee hebben?

Discuss hier.
 
Als het aan mij ligt zo snel mogelijk. Ga morgen eerste verhaal schrijven. Hopelijk doen er veel mensen mee.

Alright. Volgende week zit ik nog een hele week achter de pc dus zou tof zijn als het maandagcal begint alhoewel ik me voor kan stellen dat dat snel is. De week daarna heb ik vakantie en zal ik iig minder op de pc zitten.
Maffia thema is echt cool btw.
 
Wil sowieso meedoen. Ik zit hier stiekem alleen maar voor deze spellen. Vraag me echt af hoe mensen vroeger de werkdag doorkwamen.
 
Een nieuwe ronde, I'm in.
 
In! Hoop dat het spel iets minder hard gaat als vorige keer, kon dat echt niet bijhouden. Maar lijkt me een hele vette opzet.
 
Als je dit weekend begint ben ik in
 
Thanks voor je PM rob, ik wacht even de startdatum af aangezien ik op vakantie wil, maar count me 99% zeker in!

En wat remi betreft, tja ;) hij zal zelf wel niet mee willen doen denk ik
 
Back
Naar boven