XXL Nutrition

Foutmelding installatie


Bezoekers Topic (Leden: 0, Gasten: 0)

xROCKx

Advanced Bodybuilder
Lid geworden
29 jan 2010
Berichten
1.294
Waardering
100
Hey mannen ik krijg een foutmelding als ik Napoleon Total War probeer te installeren.
Hij zegt het volgende:


Gaat hier om Windows 7.
Iemand enig idee wat ik kan proberen?
 
Laatst bewerkt:

Ano_1991_5

Monstrous Giant
+10 jaar member
Lid geworden
3 jun 2008
Berichten
12.887
Waardering
1.623
Schijfopruiming?

Anders even seatool, HD laten scannen op corrupte sectoren.
 

xROCKx

Advanced Bodybuilder
Lid geworden
29 jan 2010
Berichten
1.294
Waardering
100
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3
Ga ik even proberen thanks
 

xROCKx

Advanced Bodybuilder
Lid geworden
29 jan 2010
Berichten
1.294
Waardering
100
  • Topic Starter Topic Starter
  • #4
Hoe scan je dat? :P
 

Ano_1991_5

Monstrous Giant
+10 jaar member
Lid geworden
3 jun 2008
Berichten
12.887
Waardering
1.623
[Link niet meer beschikbaar]

Je kan ook het in windows doen de makkelijke versie.

Computer -> Rechter muisknop op de HD waar het geïnstalleerd word. -> Extra -> Volume controleren op fouten -> Nu controleren.
 

xROCKx

Advanced Bodybuilder
Lid geworden
29 jan 2010
Berichten
1.294
Waardering
100
  • Topic Starter Topic Starter
  • #6
Hij zegt het eigenlijk al voordat ik heb gezegd waar ik het wil installeren. Dus de Autorun of de Install.exe zegt het eigenlyk al voordat het uberhaupt opstart. Ik zal beiden schijven even controleren.

Oh, kan dus niet als hij in gebruik is. :\
 

Bovenaan