Fitness Seller

Fred stelt zich voor

Bezoekers in dit topic

Frederik.dj

Novice
Lid sinds
3 feb 2021
Berichten
26
Waardering
27
Lengte
1m82
Massa
82kg
Hoi,

West-Vlaamse sporter stelt zich hier ook even voor. Ik ben Frederik, 32 jaar en ben altijd wel sportief geweest. Ik sportte tijdens mijn studies (zwemmen en fitness), daarna ben ik mijn routine wat verloren en is het wat on en off geweest. Ik ben gestart in maart vorig jaar met het voornemen een terug vaste routine te integreren in mijn weekschema. Sindsdien train ik 4 à 5 dagen per week, ik sta 's morgens om 5u op om een uur te zweten in mijn kelder en fit aan mijn dag te beginnen. Ik ben rustig gestart met de 5x5 app van daaruit ben ik verder gaan zoeken en ben nu al een tijdje bezig met de programma's van Athlean-X tot ik ongeveer 3 maand geleden opgestaan ben met een stekende pijn in mijn schouder. Bleek een ontsteking op de kop van mijn schouder te zijn. Rotator cuff injury, schijnt nogal populair te zijn... Ik baal er behoorlijk van want ik was echt goed bezig. Daarvoor heb ik ook wel gesport in verschillende fitnesscentra maar was nooit echt consistent. En nu begon ik echt vooruitgang te boeken en moet ik stoppen voor een ontsteking :treuren:.

Ik heb al vanalles geprobeerd om te recupereren. In het begin ben ik gestopt en zoveel mogelijk mijn arm stil gehouden. Ik merkte al snel dat de pijn niet vanzelf over ging en ben naar een ostheopaat gegaan, toen dat niet helpte raadde hij me aan om naar een huisarts te gaan die zich specialiseerde in spieren, pezen en beweeglijkheid in het algemeen. Die had al snel door dat het om een ontsteking ging en heeft me van mijn pijn geholpen door een inspuiting recht in mijn pees. Tot voor kort hielp dat prima, ik had een nieuw programma gekocht en was terug met hele lichte gewichten all-round aan het trainen. Tot ik in de sneeuw ben gaan spelen zo'n week of 3 geleden met mijn dochter en ik het terug zitten had. Nu probeer ik met oefeningen mezelf te verhelpen. So far so good. Hopelijk kan ik op die manier terug kracht opbouwen.

In ieder geval probeer ik positief te zijn en heb ik mezelf ervan overtuigd dat ik door te bewegen terug beter kan worden en sta ik terug om 5u op. Zonder gewichten welliswaar. Ik volg deze programma's:Ik Focus vooral daarop nu en zal ook terug een dag benen en core integreren en stelselmatig terug gevarieerder trainen.
Dit vond ik ook behulpzaam in mijn zoektocht om te recupereren


Van zodra ik merk dat ik terug volledig zonder pijn kan bewegen zal ik me hieraan wagen

om uiteindelijk terug all-round programma's te kunnen volgen.

Ik stel later ook nog mijn basement gym voor, die op zich ook een hobby geworden is :p.
 
Laatst bewerkt:
Back
Naar boven