MuscleMeat

Breaking News Free rippedmeeuw

Bezoekers in dit topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Sammie64

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
24 aug 2020
Berichten
404
Karma
408
Lengte
1m50
Massa
160kg
Vetpercentage
> 50%
@wovano waarom is @rippedmeeuw een week verbannen. De reacties van hem, al dan niet een beetje emotioneel, waren on topic (zijn eigen foto) en vallen dus in ieder geval niet onder dat kopje van je. Verder staat er in de regels alleen dit vage riedeltje:
De aanbieders ("wij", "ons", "onze") van de dienst voorzien door deze website ("Dienst") zijn niet verantwoordelijk voor de door gebruikers geplaatste inhoud en accounts ("Inhoud"). De berichten die geplaatst worden zijn alleen een uiting van de standpunten van de auteur.

Je gaat ermee akkoord om de Dienst niet te gebruiken om materiaal te plaatsen of ernaar te linken dat lasterlijk, beledigend, haatdragend, bedreigend, spam of spam-achtig, aanstootgevend of erotisch is, persoonlijke informatie van anderen bevat, het auteursrecht schendt, illegale activiteiten aanmoedigt, of anderszins in strijd is met de wet.

We behouden het recht om elke geplaatste Inhoud te verwijderen of te wijzigen om welke reden dan ook, zonder verdere verklaring. Aanvragen om Content te verwijderen of aan te passen zullen alleen gedaan worden naar ons goeddunken. We behouden het recht om op elk moment actie te ondernemen tegen elke account binnen de Dienst.

Je verleent ons een niet-exclusieve, permanente, onherroepelijke, onbeperkte licentie voor het gebruiken, publiceren, of opnieuw publiceren van je content in verband met de Dienst. Je behoudt de auteursrechten over de Inhoud.

Alle Inhoud die je plaatst of upload kan nagekeken worden door onze medewerkers. Plaats geen Inhoud die je als privé of confidentieel beschouwd.

Deze voorwaarden kunnen op elk moment worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, gelieve dan niet te registreren of maak geen gebruik van deze Dienst. Als je je account wenst te sluiten, neem dan contact met ons op.

Maar nogmaals meeuw handelde vanuit emotie en dan zelfs nog totaal niet extreem oid, alleen mietjes zouden hem van het forum willen hebben omdat hun tere zieltjes het niet aan kunnen. Dus daarom het verzoek meeuw weer terug te laten komen, doe het niet voor mij maar doe het zodat dit forum niet óók al een bastion van links conformerend feelgood watjesgat wordt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Naar boven