Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Thanks man!Succes ermee
Mwuah. Eerst maar gewoon even 100% on track. Laten zien wat ik waard ben. Wil sowieso festival waardig zijn met Pinksteren. En heb misschien nog een wintersport erin zitten volgende maand.Succes!
Af en toe cheaten moet kunnen, zolang het harde cut werk van de andere weekdagen niet (helemaal) teniet gedaan wordt natuurlijk
Zolang het niet nodig is niet. Misschien later wel om toch wat meer te blijven eten. Voor nu ben ik blij dat ik minder kan gaan eten.Toch altijd serieuze trainingen hier!
Ben je van plan om ook wat cardio bij te nemen tijdens je cut?
Zolang het niet nodig is niet. Misschien later wel om toch wat meer te blijven eten. Voor nu ben ik blij dat ik minder kan gaan eten.
Als ik die party knaks zie en de ingredienten denk ik soms echt... wat heeft dit nog met kip te maken.
Dat is toch 64% kip? Dus dat heeft 64% iets met kip te makenAls ik die party knaks zie en de ingredienten denk ik soms echt... wat heeft dit nog met kip te maken.
Worstjes: Kippenvlees* 38%, kipseparatorvlees* 26%
En toch reken ik het goed!Het is nog net geen marvinnen. Skatermarvin
Ik weet hoe separatorvlees "gesepareerd" wordt... Ik ken de machines en alles erop en eromheen.. is weing vlees meer te noemen hoor.Dat is toch 64% kip? Dus dat heeft 64% iets met kip te maken
True true. Frikandel speciaalIk weet hoe separatorvlees "gesepareerd" wordt... Ik ken de machines en alles erop en eromheen.. is weing vlees meer te noemen hoor.
En de rest van dat "kip" vlees zijn echte restanten... Je wil het niet weten.. Maar goed... een frikadel wil je dat ook niet van weten en vreet ook (bijna) iedereen.