- Lid geworden
- 8 jul 2008
- Berichten
- 507
- Waardering
- 33
- Lengte
- 1m89
- Massa
- 64kg
- Vetpercentage
- 14%
Yooo,
Ben vandaag begonnen met cutten, voorheen lette ik niet echt op gekookte en ongekookte waardes, maar wil nu alles perfect doen vandaar. Paar vraagjes; 1) Stel ik bak 1 kilo kip, en na het bakken blijft er 600/700 gram over, kan ik dan gewoon de voedingswaarde nemen van de 1 kilo(dus voor het bakken) of van de 600/700 gram(na het bakken) 2) Ik bak/kook al het vlees/vis/rijst en doe het dan in bakjes, dus als ik het dan wil eten en ga afwegen, weeg ik de gekookte waardes, is er nog een handig trucje ofzo dat ik het kan omrekenen naar de ongekookte waarde?
Ben vandaag begonnen met cutten, voorheen lette ik niet echt op gekookte en ongekookte waardes, maar wil nu alles perfect doen vandaar. Paar vraagjes; 1) Stel ik bak 1 kilo kip, en na het bakken blijft er 600/700 gram over, kan ik dan gewoon de voedingswaarde nemen van de 1 kilo(dus voor het bakken) of van de 600/700 gram(na het bakken) 2) Ik bak/kook al het vlees/vis/rijst en doe het dan in bakjes, dus als ik het dan wil eten en ga afwegen, weeg ik de gekookte waardes, is er nog een handig trucje ofzo dat ik het kan omrekenen naar de ongekookte waarde?