Fitness Seller

gewichten in diëten

Users who are viewing this thread

Guest

Gargantuan Beast
+15 jaar member
Lid geworden
19 mei 2002
Berichten
33.747
Karma
2
Als er in een dieet staat vermeld bv. 200 gr rijst of 200 gr spaghetti moet je dan veronderstellen voor het bereiden of na het bereiden. Ikzelf baseer me altijd op het gewicht na bereiding.
 

Big Byron

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
9 okt 2002
Berichten
1.308
Karma
0
Voor bereiding, want als je 200gr pasta eet met de bedoeling om 120-150 gr. KH binnen te krijgen moet je ze droog wegen. Anders neemt het water de meeste massa en heb je met 200 gr. slechts 70-80gr. binnen.
 

serge

Cool Novice
+15 jaar member
Lid geworden
26 nov 2002
Berichten
37
Karma
0
Originally posted by Big Byron
Voor bereiding, want als je 200gr pasta eet met de bedoeling om 120-150 gr. KH binnen te krijgen moet je ze droog wegen. Anders neemt het water de meeste massa en heb je met 200 gr. slechts 70-80gr. binnen.
niets aan toe te voegen;)
 

Gamer

Cool Novice
+15 jaar member
Lid geworden
23 okt 2002
Berichten
101
Karma
0
Je kan volgens mij het beste wegen voor het koken, want achteraf je weet nooit hoeveel water het tijdens het koken heeft opgenomen.
 

Big Byron

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
9 okt 2002
Berichten
1.308
Karma
0
Originally posted by Gamer
Je kan volgens mij het beste wegen voor het koken, want achteraf je weet nooit hoeveel water het tijdens het koken heeft opgenomen.
Serieus ofwa???
 

Naar boven