Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken.
Als er in een dieet staat vermeld bv. 200 gr rijst of 200 gr spaghetti moet je dan veronderstellen voor het bereiden of na het bereiden. Ikzelf baseer me altijd op het gewicht na bereiding.
Voor bereiding, want als je 200gr pasta eet met de bedoeling om 120-150 gr. KH binnen te krijgen moet je ze droog wegen. Anders neemt het water de meeste massa en heb je met 200 gr. slechts 70-80gr. binnen.
Originally posted by Big Byron Voor bereiding, want als je 200gr pasta eet met de bedoeling om 120-150 gr. KH binnen te krijgen moet je ze droog wegen. Anders neemt het water de meeste massa en heb je met 200 gr. slechts 70-80gr. binnen.
Originally posted by Gamer Je kan volgens mij het beste wegen voor het koken, want achteraf je weet nooit hoeveel water het tijdens het koken heeft opgenomen.