AndroidHealthClinic

gewichten in diëten

Bezoekers in dit topic

Guest

Gargantuan Beast
15 jaar lid
Lid geworden
19 mei 2002
Berichten
33.745
Waardering
3
Als er in een dieet staat vermeld bv. 200 gr rijst of 200 gr spaghetti moet je dan veronderstellen voor het bereiden of na het bereiden. Ikzelf baseer me altijd op het gewicht na bereiding.
 
Voor bereiding, want als je 200gr pasta eet met de bedoeling om 120-150 gr. KH binnen te krijgen moet je ze droog wegen. Anders neemt het water de meeste massa en heb je met 200 gr. slechts 70-80gr. binnen.
 
Originally posted by Big Byron
Voor bereiding, want als je 200gr pasta eet met de bedoeling om 120-150 gr. KH binnen te krijgen moet je ze droog wegen. Anders neemt het water de meeste massa en heb je met 200 gr. slechts 70-80gr. binnen.
niets aan toe te voegen;)
 
Je kan volgens mij het beste wegen voor het koken, want achteraf je weet nooit hoeveel water het tijdens het koken heeft opgenomen.
 
Originally posted by Gamer
Je kan volgens mij het beste wegen voor het koken, want achteraf je weet nooit hoeveel water het tijdens het koken heeft opgenomen.
Serieus ofwa???
 
Back
Naar boven