MuscleMeat

GH ED VS 5 days on/2 off etc.

Bezoekers in dit topic

Bokito

Monstrous Giant
10 jaar lid
Lid sinds
17 apr 2012
Berichten
11.797
Waardering
15.613
Hi!

Zijn er hier mensen die GH bijvoorbeeld 5 days on, 2 days off runnen i.v.m sides(niet budget)? Op bijvoorbeeld alleen op trainingsdagen(4 on, 3 off bijvoorbeeld)?
Wat is het verschil wat je merkte met ED?

Lees 101 verschillende verhalen hierover dus ben wel benieuwd. De één zegt je moet het constant zetten en de ander zegt 5 days on 2 days off beter i.v.m sides en eigen productie.
 
Zijn inmiddels meer dan genoeg logs op internationale fora te vinden waar op basis van bloedonderzoek blijkt dat 5/2 stukken minder effectief is dan gewoon ED. Allicht zal het qua sides ook minder erg zijn dan ja.
 
Soms word HGH 2 dagen per week gestopt, omdat er op die dagen dan ook niet getrained word en er ook geen, of veel minder insuline gebruikt word op de off days.

Zo krijgt het lichaam even rust en blijft het extra gevoelig voor hgh en insuline.

Maar, zeker bij het gebruik van 1.5-3iu per dag, is dat nergens voor nodig.

Een andere reden om een paar dagen te stoppen, is om wat langer te doen met de hgh, als je 3iu per dag zet, scheelt dat toch 6iu per week, 24iu per 4 weken, als je 2 dagen p.w. stopt.
 
Is achterhaald, gewoon ED zetten aangezien je natuurlijke aanmaak hoe dan ook onderdrukt zal zijn (ja, ook als je sochtends zet). Op bijwerkingen heeft het ook geen invloed, daar het een tijd duurt de IGF-1 waarden te verhogen en deze nog een tijd verhoogd blijven, ook als je 2 dagen off bent.
 
Back
Naar boven