MuscleMeat

Glazenhuis 2011 (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Felipe

Koning
Elite Member
10 jaar lid
Lid geworden
24 jan 2006
Berichten
1.459
Waardering
109
Lengte
1m82
Massa
90kg
Vetpercentage
20%
88956.jpg


3FM's Glazen Huis slopen? Het kan juridisch

Van 18 tot 24 december organiseert de publieke radiozender weer haar jaarlijkse egotrippende promotiestunt. Drie DJ's die ramadan vieren door buurtoverlast te veroorzaken in een glazen container met als excuus een goed doel. En iedereen die iets te promoten heeft, mag langs komen. Bovendien kunnen bedrijven ook over de rug van het goede doel in beeld komen door wat geld te storten. Hetgeen dit feestje toch echt wel de ultieme natte droom van paarse broeken maakt. Zelfverrijkend bedelen voor een goed doel, briljant. Afijn, dit jaar staat de autofelatioshow in Leiden en wordt het geld gedoneerd aan oorlogsmoeders. Want zielig. Nu is er een manier om deze publiciteitsstunt te stoppen. De egorukbunker van 3FM komt op de Beestenmarkt te staan. Om daar evenementen te organiseren, dient de gemeente een speciale procedure te doorlopen van zestien weken. Dat gaat nu nog lukken, behalve als iemand met een bezwaar naar de Raad van State stapt en om uitstel vraagt. Raad eens wie er momenteel een team van advocaten bij elkaar aan het verzamelen is om een mooi bezwaartje op te stellen? Precies. Omdat wij vinden dat het zonde is om zo'n duur mediaspektakel op te zetten, als dat geld ook direct aan het goede doel gedoneerd kan worden. En als mensen, artiesten en bedrijven minder 'altruïstisch' worden van een simpele oproep dan van een reclameblok van bijna twee weken, dan onderstreept dat alleen maar ons punt. Mocht u zelf ook bezwaar willen maken, even Raad van State bellen. Uitstel = afstel.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/08/lol_3fms_glazen_huis_juridisch.html

Lijkt me wel een mooie stunt om als dat linkse bedel'feest' dit jaar niet doorgaat door Geenstijl. Al is het natuurlijk voor een goed doel en zal het waarschijnlijk wel doorgaan.
 
Laatst bewerkt:
Het enige wat ze hiermee bereiken, is meer publiciteit. En juist naamsbekendheid is de kracht van zon evenement.
Kans is groter dat het 'glazen huis' daar sterker van wordt, dan zwakker.

En iedere maloot kan toch bedenken dat je geld investeert in een evenement, zodat het eindsaldo hoger wordt? Al vallen de kosten daarvan waarschijnlijk reuze mee, als je het vergelijkt met soortgelijke evenementen.
 
Haha bij het lezen van de eerste zin wist ik al dat het van Geenstijl kwam :roflol:
Geweldig :D
 
Geniaal. **** het glazen huis. **** 3FM, **** BNN, en **** alle andere zogenaamd goedbedoelde inzamelacties. Aight.
 
vind het eerlijk gezegd een beetje kansloos....kinderachtig imo
 
Geniaal. **** het glazen huis. **** 3FM, **** BNN, en **** alle andere zogenaamd goedbedoelde inzamelacties. Aight.

Je vergeet: **** Giel Beelen.
 
Vieze hippies altijd met hun geld inzamelen. Ga eerst eens zelf lekker wat toevoegen aan onze maatschappij.
 
Ja en als je dan toch in dat verdomde huis gaat zitten, draai anders misschien eens een toffe plaat. In plaats van die 538 zonder house liedjes.
 
Epic care als mensen hun schuldgevoel willen afkopen met een gift en nog meer epic care als een stel overbetaalde debielen zich willen uithongeren in een glazen kooi. Luister niet naar die shit, kijk niet naar die shit, geef niks aan die shit. **** that shit.
 
Epic care als mensen hun schuldgevoel willen afkopen met een gift en nog meer epic care als een stel overbetaalde debielen zich willen uithongeren in een glazen kooi. Luister niet naar die shit, kijk niet naar die shit, geef niks aan die shit. **** that shit.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]
 
Heb geen kids en die hond laat zich zelf maar uit.
 
  • Like
Waarderingen: Roth
Ik vind het Glazen Huis altijd heel vermakelijk. Ik heb nog nooit een euro gegeven, en ga dat ook nooit doen. Maar de hele sfeer, rondom de beleving die het "Glazen Huis" heet, is gewoon heerlijk.
 
Back
Naar boven