XXL Nutrition

Groene thee vetverbrander - aangeboden (gratis) omg. Haarlem (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

ButchMcDick

Freaky Bodybuilder
Elite Member
Lid geworden
1 jul 2011
Berichten
5.429
Waardering
1.152
Lengte
1m79
Een tijdje terug deze lijpe shit gekocht, met als gevolg hartkloppingen, angstklachten en een sombere stemming. :( Er is ongeveer 5 capsules uit van de 60 dus wie 't wil hebben mag het komen ophalen geheel gratis en anders gooi ik het weg. Omgeving Haarlem.
Gaarne binnen twee weken reageren... of het beland in de prullenbak en kan je het in de vuilnis zoeken en is die alsnog van jou. ;)

025764.jpg


Productbeschrijving:
Aanbevolen gebruik:
1 capsule halverwege de ochtend en 1 capsule halverwege de middag met een glas water innemen. Voor een goed resultaat adviseren wij het gebruik te combineren met voldoende lichaamsbeweging en een aangepast dieet. Als u problemen met slapen heeft neem dit product dan niet na 4 uur ’s middags. Houdt u aan de (aanbevolen) dosering.

Inhoud:
60 capsules = 34 gram

Ingrediënten:
Cafeïne anhydrous, Groene Thee Poeder, Capsule omhulsel (Gelatine), Gemberwortel Poeder, Vitamine B6 (als Pyridoxine Hydrochloride), Antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat, Stearinezuur), Blaaswier Extract, Guarana Extract, Maltodextrine, Beredruifpoeder, Chroom Picolinaat.).

Dit product is niet voor langdurig gebruik.
 
Laatst bewerkt:
bb.com na-apers verzin is je eigen shit ****ing nerds
 
Waarom geef je iets weg waar je zelf niet goed van werd? Dat draagt niet echt zorg dat iemand het van je over wilt nemen.
 
Waarom geef je iets weg waar je zelf niet goed van werd? Dat draagt niet echt zorg dat iemand het van je over wilt nemen.

Omdat ik te gevoelig voor fatburners ben, helaas.
 
Laatst bewerkt:
Back
Naar boven