AndroidHealthClinic

Gynaecomastie Info & Chirurgie Video (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Smoothmold

Freaky Bodybuilder
15 jaar lid
Lid geworden
6 nov 2003
Berichten
5.768
Waardering
6
Hier een duidelijk informatieve video waarin wordt uitgelegd wat gynecomastia is.

 
Goed filmpje!
 
Ik had lichte vorm van gyno denkek, nu dak wa lager in BF% aant komen ben zal het wel wegtrekken. In dit filmpje zitten er paar extreme gevallen tussen.
 
nice er zitten idd hele extremen tussen
 
Het is jammer dat het verwijderen toch vrij duur is als je bij een specialist wilt gaan zoals in het filmpje. Het gaat dan snel naar de 2500-3500 euro...
 
Het is jammer dat het verwijderen toch vrij duur is als je bij een specialist wilt gaan zoals in het filmpje. Het gaat dan snel naar de 2500-3500 euro...

als je het bij het ziekenhuis laat doen, zal het vaak minder mooi worden gedaan, met als gevolg een zichtbaar litteken. Maar ik kan mij heel goed indenken dat veel mensen desondanks bereidt zijn dit bedrag neer te tellen omdat het je zelfvertrouwen aardig kan aantasten.
 
Ik heb het gehad als puber, vanzelf weer weggegaan gelukkig. Als het was gebleven, had ik het zeker weg laten halen!
 
hey (eer)gisteren (?) was het op discovery ook nog te zien.
 
Erg informatieve video :thumb:
Ik heb het ongeveer zoals die bb'er bij 5.56min, nog net iets minder maar je ziet het wel. Als ik zie hoe het er na de operatie uitziet is het toch wel een heel mooi verschil. Niet meer van die dikke tepels maar gewoon een strakke borst zoals het hoort.
 
wel ik heb het gehad en het is niet om te lachen....
Het kwam allemaal ten eerste omdat mijn vader het ook heeft, dat ik het ook heb gekregen dus de erfelijkheid speelt een heel belangrijke rol.
ik werd er vroeger door uitgelachten door mijn klasgenoten, zelfs mijn beste vrienden dat ik het zo beu was dat ik ben beginnen te trainen. Hopen oefeningen gedaan, maanden aan een stuk, niets hielp... het werd zelfs erger!!!! dat kwam door het feit da er zich stevige borstspieren ontwikkelde onder deze vetlaag en daardoor kwam alles naar voor waardoor het leek alsof ik het nog harder had dan ervoor.

Ik was het dan zo kotsbeu dat ik naar een pastisch chirurg ben geweest cdie erin gespecialiseerd is... en ben dan slechts 2 dagen later!!! omdat ik verzocht had het zo snel mogelijk te doen. de kostprijs was wel minder: 2800 euro en geen cent terugbetaald maar dat kwam door het beleid van het ziekenhuis.
In andere ziekenhuis was het dezelfde prijs maar je kreeg driekwart terugbetaald. Maar omwille van het feit dat er een wachtlijst was van een half jaar en ik in de zomervakantie veel weg ben naar het buitenland en dat iedereen, buiten ik in bloot bovenlijf loopt, heb beslist om het zo snel mogelij te laten doen.

Ik was dan geopereerd, overigens van de operatie i.v.m pijn wel mee maar het lastige was dat je na de operatie een soort van korset moet dragen zodat het vel terug strakker wordt. maar dit deed wel pijn en het was net in die warme aprilmaand van dit jaar dat ik het eb laten doen.

Het waren twee helse weken maar ik ben zeer tevreden over het resultaat. De operatie is nu 2 a 3 maand achter de rug en ik heb nog een beetje pijn aan mijn tepels. Het stuk onder mijn tepels is nog gevoelloos maar dat is normaal: dit kan een half jaar tot een jaar duren.

maar nu kan ik tenminste rondlopen in mijn bloot bovenlijf zonder dat er iemand altijd naar mijn borstkast kijkt, en dat doet goed...
 
Laatst bewerkt:
kende 'm al,, is een goede filmpje. Maar helaas komt het er niet altijd zo goed uit te zien..
 
Ik vraag me nou eigenlijk af hé, kan dit alleen ontstaan bij steroïde/anabolen gebruik of zou het ook kunnen gebeuren als je alleen al traint ?
 
Ik vraag me nou eigenlijk af hé, kan dit alleen ontstaan bij steroïde/anabolen gebruik of zou het ook kunnen gebeuren als je alleen al traint ?

Zoals je in het filmpje ziet kan het zomaar gebeuren, zelfs als je helemaal niet traint..
 
als ik deze filmpjes weer zie vraag ik me weer af of ik het niet heb, ik ben hier in NL wel bij een 'specialist' geweest..
maar hier in het ziekenhuis schijnen ze nog nooit van pseudo gyno gehoord te hebben:rolleyes:
 
Ik heb een tijdje geleden een kuur gedaan, en heb zo de indruk dat ik wat last heb van gyno. Daarom neem ik nu nolvadex. Maar ik heb ook nog wat pro-hormonen liggen, kan ik deze gebruiken, of maakt dit de zaak nog erger?
 
Je kunt het ook krijgen als je hormoonhuishouding in war is door bijvoorbeeld stress..

Bij deze gast opereren ze heel netjes. Ze halen in principe alleen de tepel los/weg en halen vervolgens de boel weg. Bij mij hadden ze ook de tepel los maar ze konden niet alles loskrijgen ofzo...... Vervolgens hebben ze nog een snee bij mn oksel gemaakt. Hierlangs hebben ze het van achter losgesneden. Er is ook een stuk in de borstspier omgehakt.. wel jammer. Nu bijna 6 jaar later heb ik nog steeds een kuil bij mijn tepel als ik mn borst aanspan. Hier baal ik erg van want bij aanspannen lijkt het dus vrij vreemd

Heb dus vervolgens ook nog iets van een week met drains omgelopen... dat was minder..

Al met al wel alles vergoed gekregen.. ik was 17 toen ik het had en had het echt erg.... Ik liep niet eens in een T-shirt dan zag je twee beste punten... :S
 
Laatst bewerkt:
Back
Naar boven