MuscleMeat

H.m.b.

Users who are viewing this thread

KaLe

Mommy's little monster
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
8 okt 2002
Berichten
26.155
Karma
412
Lengte
1m69
Massa
95kg
ok dan! das duidelijjk!!!
 

skydirk

Huge Freak
+15 jaar member
Lid geworden
9 apr 2003
Berichten
7.676
Karma
1.463
dat er mensen zijn die zich nog laten vangen door al die zeverprodukten.
proteinen, weightgainer, vitamines, creatine dat moet je kopen.
 

D.

Huge Freak
+15 jaar member
Lid geworden
10 jun 2003
Berichten
9.093
Karma
2
tja ik heb ook es hmb besteld. bij perfectbody. normaal prima spul hoor op die site , en niet duur.
Heb het al tijdje terug besteld had toen nog niet zoveel weet van dingen. maar bij de omschrijving stond iets van dat het vergelijkbaar was met test. toen dacht ik dus het licht gezien te hebben! legaal, goedkoop en gezond! en nog kilo's van spierballen in korte tijd ook.... betere shit was dat zeg!
ha maar wat een tysuszooi. gelukkig was het niet zo duur, maar toch 40euri ofzo weggeflikkerd ofzo. Het hielp voor geen ruk, ik doe niks meer in capsuletjes of pilletjes wat dan ook. behalve crea dan daarvan weet ik dat het werkt. Als ik nu iets hoor over zoiets VETS nou dan neus en vraag ik hier eerst ff wat rond. Zoals ik al es gezegd heb wordt er zoveel onzin en propaganda gepubliceerd op die zgn fitness online shops. Dat ze dat nog steeds kunnen maken joh van die waardeloze niet werkende troep verkopen voor zoveel geld. Er zijn echt duizenden prodcuten gewoon die NIKS maar dan ook NIKS voor je doen. Beter zouden zulke bedrijfsjes aangeklaagd worden ofzo. Of maak gewoon as legaal ben je gelijk van het gelazer af....... krijg je dr alleen een boel gelazer bij ;)
 

Moen

Ripped Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
1 jul 2003
Berichten
3.922
Karma
1
vergelijkbaar met test ;)
 

Mickey86

Brutus
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
4 jun 2003
Berichten
4.324
Karma
32
Lengte
1m80
Massa
81kg

D.

Huge Freak
+15 jaar member
Lid geworden
10 jun 2003
Berichten
9.093
Karma
2
HMB
Overige stoffen

H.M.B. (B-hydroxy - B-methylbutyrate). H.M.B. is vaak in het nieuws als een veilig alternatief voor anabole steroiden. Als we ons lichaam (te) zwaar belasten (zware training) worden in ons lichaam verschillende enzymen geactiveerd. Deze enzymen zijn verantwoordelijk voor het loslaten van het hormoon Cortison. Cortison is het hormoon dat het spierweefsel afbreekt tot aminozuren die vervolgens door de stofwisseling in de lever in energie worden omgezet (spierafbraak).

In 99% van de gevallen is dit de reden dat bodybuilders en andere sporters die zeer intensief trainen geen vooruitgang meer boeken en teruggrijpen naar anabole steroïden. Anabole Steroïden blokkeren namelijk de werking van het afbraakhormoon Cortison.

H.M.B. heeft een vergelijkbare werking als steroïden, omdat het de enzymen CPK,3-MH en LDH, die verantwoordelijk zijn voor de productie van het hormoon Cortison, blokkeert. De productie van Cortison wordt sterk verminderd waardoor er veel minder spierafbraak plaatsvindt. Dit resulteert in een snelle toename van zowel spierherstel, spiermassa als spierkracht. De effecten van H.M.B. zijn vergelijkbaar met die van steroiden maar in tegenstelling tot het gebruik van steroiden is het gebruik van H.M.B veilig!

Studies hebben aangetoond dat het met H.M.B. in combinatie met een hoge proteïne inname mogelijk is in 3 weken tijd 300% meer aan spiermassa en 295% meer aan kracht te winnen. Uit een recent onderzoek bij wielrenners blijkt dat niet alleen krachtsporters maar ook duursporters kunnen profiteren van de sterke werking van H.M.B. Naast de spiersparende en opbouwende werking heeft H.M.B. namelijk ook op de maximale zuurstofopname en de maximale lactaatwaarden zeer positieve effecten.

Voor mensen die niet trainen maar bijvoorbeeld zwaar werk hebben of veel spanningen kan H.M.B. nuttig zijn ter voorkoming van weefselschade, echter dit proces is nog steeds in onderzoek door een federatie die zich specialiseert in levensverlengende middelen. Veel sporters zijn het er echter al over eens dat H.M.B. naast Creatine een middel is dat zichzelf al meerdere malen bewezen heeft.

bron: encyclopedie op perfectbody.nl
 

Mickey86

Brutus
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
4 jun 2003
Berichten
4.324
Karma
32
Lengte
1m80
Massa
81kg
studies, waar zijn de bronnen?
 

Naar boven