klootviool
Cool Novice
- Lid geworden
- 8 okt 2013
- Berichten
- 234
- Waardering
- 5
- Lengte
- 1m87
- Massa
- 91kg
- Vetpercentage
- 14%
beste BB'ers
Normaliter at ik de havermout altijd gekookt met melk.
Alleen het koken, afkoelen en eten duurt allemaal te lang.
Nu ben ik dus de havermout ongekookt aan het oplepelen en met melk aan het wegspoelen.
Is dit ok, of komen er door het koken van havermout belangrijke voedingsstoffen vrij, die ik nu dus zal mislopen?
gr, Klootviool
Normaliter at ik de havermout altijd gekookt met melk.
Alleen het koken, afkoelen en eten duurt allemaal te lang.
Nu ben ik dus de havermout ongekookt aan het oplepelen en met melk aan het wegspoelen.
Is dit ok, of komen er door het koken van havermout belangrijke voedingsstoffen vrij, die ik nu dus zal mislopen?
gr, Klootviool