deonbekende
Novice
- Lid geworden
- 15 jan 2013
- Berichten
- 4
- Waardering
- 2
- Lengte
- 1m80
- Massa
- 76kg
Mijn recept voor een lekkeerree reep
Benodigdheden:
-Oven
-Bakblik
-2 x kom/bakje
-Opbergdoosje
Ingrediënten: --------KCAL-EW-KH-VET
-150 g Havermout -----546-16,5-93-12
-300 ml Melk-----------144-10,8-13,8-4,5
-28g Whey-------------113-22-2,5-1,4
TOTAAL----------------803-49,3-109,3-17,9
Hoe maak je deze shit:
1. Verwarm de oven(Hete lucht) voor op 200 graden Celsius.
2.Doe de havermout in een kom/bak.
3. Voeg de melk in de kom/bak toe en roer door met een lepel.
4.Laat 15 minuten staan en roer vervolgens nog een keer door.
5. Giet het papje in het bakblik. (Ik heb een cake blik gebruikt) (Invetten van bakblik kan maar is niet altijd nodig)
6. Zet bakblik in de warme oven voor ongeveer 40 minuten.
7. Haal bakblik uit de oven en gooi hem om.
8. Tada hier is je havermoutplak .
Dit is al lekker om zo te eten, maar wacht er is meer! (ala TelSell)
Om deze reep lekker maar wel verantwoord te maken: Topping
Pak een schepje whey en doe deze in een klein bakje.
2. Voeg klein beetje water toe en roer goed door. (Duurt even voor water zich verdeeld in de whey)
3. Indien te droog voeg klein beetje water toe, indien te nat voeg whey toe.
4. Als de consistentie lekker dik is giet/smeer je deze over de plak heen.
Tada hier is uw heeerlijke reep
Benodigdheden:
-Oven
-Bakblik
-2 x kom/bakje
-Opbergdoosje
Ingrediënten: --------KCAL-EW-KH-VET
-150 g Havermout -----546-16,5-93-12
-300 ml Melk-----------144-10,8-13,8-4,5
-28g Whey-------------113-22-2,5-1,4
TOTAAL----------------803-49,3-109,3-17,9
Hoe maak je deze shit:
1. Verwarm de oven(Hete lucht) voor op 200 graden Celsius.
2.Doe de havermout in een kom/bak.
3. Voeg de melk in de kom/bak toe en roer door met een lepel.
4.Laat 15 minuten staan en roer vervolgens nog een keer door.
5. Giet het papje in het bakblik. (Ik heb een cake blik gebruikt) (Invetten van bakblik kan maar is niet altijd nodig)
6. Zet bakblik in de warme oven voor ongeveer 40 minuten.
7. Haal bakblik uit de oven en gooi hem om.
8. Tada hier is je havermoutplak .
Dit is al lekker om zo te eten, maar wacht er is meer! (ala TelSell)
Om deze reep lekker maar wel verantwoord te maken: Topping
Pak een schepje whey en doe deze in een klein bakje.
2. Voeg klein beetje water toe en roer goed door. (Duurt even voor water zich verdeeld in de whey)
3. Indien te droog voeg klein beetje water toe, indien te nat voeg whey toe.
4. Als de consistentie lekker dik is giet/smeer je deze over de plak heen.
Tada hier is uw heeerlijke reep