XXL Nutrition

Havermout Whey reep/cake/bar voor Cut&Bulk (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

deonbekende

Novice
Lid geworden
15 jan 2013
Berichten
4
Waardering
2
Lengte
1m80
Massa
76kg
Mijn recept voor een lekkeerree reep :lick:

Benodigdheden:
-Oven
-Bakblik
-2 x kom/bakje
-Opbergdoosje

Ingrediënten: --------KCAL-EW-KH-VET
-150 g Havermout -----546-16,5-93-12
-300 ml Melk-----------144-10,8-13,8-4,5
-28g Whey-------------113-22-2,5-1,4
TOTAAL----------------803-49,3-109,3-17,9

Hoe maak je deze shit: :brew:
1. Verwarm de oven(Hete lucht) voor op 200 graden Celsius.
2.Doe de havermout in een kom/bak.
3. Voeg de melk in de kom/bak toe en roer door met een lepel.
4.Laat 15 minuten staan en roer vervolgens nog een keer door.
5. Giet het papje in het bakblik. (Ik heb een cake blik gebruikt) (Invetten van bakblik kan maar is niet altijd nodig)
6. Zet bakblik in de warme oven voor ongeveer 40 minuten.
1174oir.jpg

7. Haal bakblik uit de oven en gooi hem om.
2qss7iv.jpg

8. Tada hier is je havermoutplak :D.
2labjwi.jpg


Dit is al lekker om zo te eten, maar wacht er is meer! (ala TelSell)

Om deze reep lekker maar wel verantwoord te maken: Topping
Pak een schepje whey en doe deze in een klein bakje.
2. Voeg klein beetje water toe en roer goed door. (Duurt even voor water zich verdeeld in de whey)
3. Indien te droog voeg klein beetje water toe, indien te nat voeg whey toe.
169lyc6.jpg

4. Als de consistentie lekker dik is giet/smeer je deze over de plak heen.

Tada hier is uw heeerlijke reep :meal:
tpvk.jpg
 
Ziet er goed gelukt uit! Wellicht dat ik het dit weekend eens ga proberen, maar dan met de whey al door het beslag gemengd.
 
Volgende week eens proberen, thanks voor je recept. Ziet er goed uit.
 
Het ziet er echt spang uit. Prestigo laat weten hoe het gaat want wil het ook met whey in het beslag doen.
 
In. Ziet er veel beter uit dan die ranzige shit die ik vandaag voorgeschoteld kreeg (no offence bro). Volgende week makwn! Met whey door t beslag inderdaad.
 
Ik ga het morgen maken, laat dan weten hoe ie smaakt, alleen die topping dat is alleen choco whey en water?

Ziet er echt als gesmolten chocola uit!
Dus in principe kan het ook met een andere whey smaak?
 
wordt dit niet gortdroog?
 
Haverdroog zelfs.
Dan heb je het gewoon te lang in de oven gezet. :eek:
Bij mij blijft het ongeveer 1 week lekker in een afgesloten plastic doos.
Alleen 1 probleem... ik eet dit zeker in 1/2 dagen weg. :D

PS. 1 schep whey door beslag en 1 schep als topping is echt :bow:
PS. Topping is echt alleen whey+water!
 
Ipv havermout, zou dit ook werken met tarwezemelen denk je? Komt mij beter uit met de macros :)
 
Hoeveel "gemiddelde" repen kan je er ongeveer van maken?
 
Ziet er goed uit ga ik zeker proberen.
 
wordt dit niet gortdroog?

Dit laat ik je morgen weten, hij gaat over een uurtje bij mij in de oven.

Ben benieuwd man, plaatje ziet er erg lekker uit.
 
Ziet er goed uit!
Werkt dit ook met isolaat?
 
Daniel, hoe is het nu gegaan bij jou? De moeite?
 
Uhm, is wel de moeite om te proberen, zal vd week wel foto's schieten, deze cake te lang gestaan, over te kort voorverwarmt.
 
Kan je dit ook zonder whey maken? Zo ja, wat moet ik dan er voor in de plaats gebruiken?
 
Back
Naar boven