XXL Nutrition

Heeft 'Ziek zijn' een functie...en zo ja welke?


Bezoekers in topic

streuper

Novice
Lid geworden
22 feb 2011
Berichten
10
Karma
0
Lengte
1m84
Massa
86kg
Vetpercentage
7%
DEN HAAG, hoe zit het met onze gezondheidszorg?
ALLOPATHIE: Wat artsen betreft...deze gasten 'Studeren Medicijnen', dit heeft alles te maken met 'Symptoombestrijding' en absoluut niets met 'Geneeskunde'. Alle andere in de praktijk gebruikte therapieën zoals chemotherapie, chirurgie, radiotherapie, psychotherapie e.a. kunstgrepen hebben onder het motto van 'Geneeskunde' uitsluitend het meer dan twijfelachtige (DOEL) 'effect' om het ziektebeeld/-symptoom te maskeren, te laten verdwijnen. Wordt dit doel d.m.v. gebruikte 'kunstgrepen' bereikt dan gaat men er in de 'Medische Wereld' vanuit dat de patiënt genezen is. (Dit is het summum van ONKUNDE...maar het is wel een REALITEIT!!!). Al krijgt de patiënt evt. een terugval, dat is dan pech hebben, dan gaan we door naar de volgende fase.....toch. Eén van de gevolgen het ziektebeeld zal zich op termijn elders versterkt manifesteren.

De moderne geneeskunde gaat er dus vanuit dat 'de Ziekte', als verschijnsel, als symptoom geen ander doel dient dan (zgn.) 'de Oorzaak' te zijn van het 'Ziek zijn'......nou, hoe onwetend, dom, zonder enkel inzichtelijk vermogen moet je al niet zijn om niet een andere, een betere, een juistere conclusie te kunnen trekken. Of speelt de gedachte om de onwetende medemens optimaal te exploiteren, uit te melken hierin een grote rol.

De vraag is nu: is dit een kwestie van: puur Onvermogen, Onkunde, Domheid, Onverschilligheid, Perversiteit e.a. beperkingen?...of valt dit zelfs mogelijk te combineren met 'Pure Opzet', Zelfverrijking....

Van de 'Overheid', qua belastinginkomsten hoor je niemand klagen, in deze tak van sport, ‘de Reguliere Gezondheidszorg’, gaat het op jaarbasis om een omzet van c.a. €92.900.000.000,- m.a.w. in Den Haag voor zover ze niet totaal onwetend zijn, dan wel door eigenbelang gedreven, wrijven zich in de handjes en houden hun muil ('Wat niet weet dat niet deert).

De 'Medici' en de 'Zorgverzekeraars' vullen hun zakken, m.a.w. die hoor je ook niet. Nee nog mooier, ze worden door Den Haag nog eens extra gematst d.m.v. €375,- p.p. aan VERPLICHT EIGEN RISICO...wat neer komt op een €4.20.000.000,- extra zakgeld....+ vergeet niet wat er ook dit keer weer 'VERPLICHT' terugstroomt naar Den Haag.

Wat de patiënt betreft...tja die krijgt zoals gebruikelijk ‘Een oor aangenaaid’, wat maakt dat nou uit, mensen zijn per definitie toch onnozel + zijn zelden tot nooit bereid hun verkeerde/slechte levensgewoonten te veranderen. Geef ze hun Brood & hun Spelen + hun medicijnen en je hoort ze niet meer.

Maar in de praktijk is de realiteit als volgt: ‘IEDERE €URO BESTEEDT AAN DE REGULIERE GEZONDHEIDSZORG IS OP HET VLAK VAN DE GEZONDHEID EEN WEGGEGOOIDE €URO, nee beter/ juister gezegd, het is €92.900.000.000,- geïnvesteerd in kwaadaardigheid.... + houdt een totaal geperverteerde gezondheidszorg in stand, met alle nadelige gevolgen voor het volk en onze economie. Met oprechte dank aan het 'BINNENHOF' en al zijn hoogopgeleiden.

Nu hebben we het alléén nog maar gehad over de meer dan FOUTE gezondheidszorg hier in Nederland. In één woord ‘We stevenen geheid af op een failliete gezondheidszorg....en dat ondanks dat we momenteel beschikken ‘Over het beste Kabinet ooit’ (volgens Mark Rutte, onze beste geschiedkundige ooit). We gaan nog hard kunnen lachen in de toekomst, ze komen daar op het BINNENHOF ongetwijfeld nog met uiterst creatieve (lees: belabberde) oplossingen op de proppen.

Stel voor dat je de Nederlandse Gezondheidszorg drastisch zou hervormen, Den Haag zou niet kunnen leven met 93 miljard €uro minder Economische Groei. Het idee alleen al is absoluut onaanvaardbaar.

Stelt je eens voor dat de 'Overheid' een wet zou uitvaardigen die een IEDER VERPLICHT de verantwoordelijkheid te dragen voor zijn eigen gezondheid, niks geen (PSEUDO) solidariteit meer, gewoon terug naar NATUURLIJKE SELECTIE, zonder meer ondenkbaar dat Den Haag die 93miljard laat liggen, ze kunnen wel pijpzeiken kosten zus kosten zo, maar uiteindelijk is het wel economische groei....dus belastinginkomsten, dus gerechtvaardigd, dat dit de gezondheid van het Nederlandse volk ruïneert, daar hebben ze in Den Haag schijt aan. Het gaat tenslotte om het BBP (15,6%) ...koste wat het kost...dat er wat SUKKELS opgeofferd worden...dat heet tegenwoordig 'BIJKOMSTIGE SCHADE'

Verwacht geen heil van ‘De Gevestigde Orde’ (Economische-, Financiële-, Politieke-, Culturele- en Sociale-Elite, zij streven slechts één doel na: GRAAIEN...GRAAIEN...en nog eens GRAAIEN !!!

En vergeet 1 ding vooral niet ‘DE GEZONDHEID’ is een absolute BIJZAAK, het draait om puur ‘ECONOMISCHE BELANGEN’

==================================

'Let food be thy medicine and medicine be thy food'
413 B.C. Hippocrates
 

Steensteen

Huge Freak
Lid geworden
12 aug 2013
Berichten
8.934
Karma
2.617
Lengte
1m86
Massa
90kg
Klopt, als ik ziek ben ga ik het liefst niet naar een dokter.

Allemaal mythes daar in het ziekenhuis.
 

tunux

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
6 mrt 2007
Berichten
4.222
Karma
366
Lengte
1m85
ik heb vandaag Brinta als ontbijt gehad.
 

Steensteen

Huge Freak
Lid geworden
12 aug 2013
Berichten
8.934
Karma
2.617
Lengte
1m86
Massa
90kg
Dat stukje over natuurlijke selectie though :roflol:

Hey maat, als jij aangereden wordt, dan heb je dat blijkbaar verdient. Al ben je makkelijk te redden, dat laat je niet gebeuren door die vuile neppe graaiers!!!!
 

Peanuthead95

Gargantuan Beast
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
25 jul 2009
Berichten
27.015
Karma
5.899
Lengte
1m70
Massa
98kg
Anusvoetbal met een zak mayo alsjeblieft
 

Flippie22

Ripped Bodybuilder
Lid geworden
2 apr 2013
Berichten
3.301
Karma
352
Lengte
1m90
Massa
102kg
Vetpercentage
13%

TheDutchOak

Competitive Bodybuilder
Lid geworden
3 nov 2013
Berichten
2.478
Karma
277
Lengte
1m99
Massa
107kg
Vetpercentage
12%
Natuurlijke selectie is allang niet meer haalbaar in onze maatschappij. Genetisch gezien 'zwakke' mensen kunnen enorm rijk worden en zich daardoor voortplanten
 

mat

Monstrous Giant
+15 jaar member
Lid geworden
28 okt 2005
Berichten
12.133
Karma
6.513
Waarom gebruiken complottheoristen zo vaak drukletters en uitroeptekens?
 

prono

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
14 nov 2007
Berichten
943
Karma
42
Lengte
1m73
Massa
82kg
Vetpercentage
12%
je hebt helemaal gelijk, en nu?
 

Calyptus

Colossal Veteran
+15 jaar member
Lid geworden
28 aug 2005
Berichten
17.081
Karma
2.859
Lengte
1m97
Massa
123kg
Vetpercentage
19%
Best lachen hoe complotnutballers niet doorhebben dat sociale constructies invloed hebben op natuurlijke selectie ipv erbuiten staan. Solidariteit in sociale soorten valt hieronder.

Of dacht jij dat mensen de enige soort is die voor hun ouderen/zieken zorgen?

Daarnaast gaat heel je stukje uit van hard grootschalig egoisme, gelijkaardig aan de meeste "big pharma"-bullshit. Too bad, altruisme bestaat en werkt op verschillende sociale niveau's, get over it.
 
Laatst bewerkt:

Marick

Cool Novice
Lid geworden
8 jan 2013
Berichten
229
Karma
4
Lengte
1m82
Massa
73kg
Vetpercentage
15%
Lekker iedereen kanker laten kweken en geld trekken
 

Pleurklaat

Colossal Veteran
Lid geworden
9 dec 2013
Berichten
14.690
Karma
5.551
Lengte
1m78
dit is toch niet te lezen zo. welke geestelijk gehandicapte heeft dit geschreven

lol @ de term allopathie ook, gezondheidszorg die ook echt werkt noemen we dat.
 
Laatst bewerkt:

tymboo

Colossal Veteran
Elite Member
Challenge Winner
+10 jaar member
Lid geworden
12 jun 2007
Berichten
15.004
Karma
8.410
Lengte
1m87
Massa
120kg
In één woord ‘We stevenen geheid af op een failliete gezondheidszorg....en dat ondanks dat we momenteel beschikken ‘Over het beste Kabinet ooit’ (volgens Mark Rutte, onze beste geschiedkundige ooit).


Lang woord
 

Pleurklaat

Colossal Veteran
Lid geworden
9 dec 2013
Berichten
14.690
Karma
5.551
Lengte
1m78
WestevenengeheidafopeenfaillietegezondheidszorgendatondanksdatwemomenteelbeschikkenOverhetbesteKabinetooitvolgensMarkRutteonzebestegeschiedkundigeooit

onthouden voor de volgende keer dat je galgje speelt
 

Naar boven