MuscleMeat

Heel normaal weerwolf spel (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

lloydatoni

Colossal Veteran
Relnicht
10 jaar lid
Lid geworden
1 nov 2011
Berichten
13.529
Waardering
7.361
Lengte
1m88
Massa
93kg
Vetpercentage
13%
Meespelende mensjes
1 HillR
2 Fred22
3 Wauter
4 Spanning Tree
5 Sanca
6 HighonX
7 Drbrik
8 Penose
9 Wengstertje
10 Diaephi
11 Jack3d
12 Ot92

al het dikgedrukte is dood

Rollen slechte kamp

Weerwolf
: mag elke nacht iemand opeten yam yam yummie.
Opgegeten mensjes reïncarneren in iets nutteloos.

Rollen goeie kamp

Meisje: mag elke nacht gluren naar de wolf, betekent wel dat de wolf een hint krijgt over het meisje, maar het meisje krijgt natuurlijk wel een hint naar de wolf toe. Pls geen spoillerino in topic, meisje

Gek Denkt dat ie het meisje is.

Jager: mag elke nacht iemand beschermen, elke 5e nacht mag ie iemand killen ipv beschermen

Heks: heeft een toverdrankje waarmee ze beslist over het leven van het gedode target, kan ervoor kiezen het drankje 1malig in te zetten om iemand te killen, bij het inzetten om iemand te redden verliest het drankje zijn werking. waardeloze heks dat het er is kan geen 2 toverdrankjes maken namelijk.

Burgermeester wordt de eerste dag gekozen door het gepeupel en zijn stem telt dubbel.


Winconditie

Alle mensjes dood of alle weerwolfjes dood

Verhaaltjes

verhaal nacht 1
Iedereen ontwaakt uit z'n nachtelijke slaap erlijke wegdromen bij de tetten die hillR ons heeft voorgeschoteld op haar eerste ambtsdag. Wat een heldin, dit topic staat niet voor niks in de privé sectie, dus het kan allemaal nog wel een stukje erger hoor. (verkapte verjaardagswens). Niet iedereen heeft lekker kunnen slapen, 2 mannen hadden tijdens het slapen nogal last van elkaar tijdens het slapen.

De ontluikende homoseksualiteit die al lange tijd aan het broeien was onder elkaar mocht deze nacht volledig tot uiting komen.
Met een bijna krankzinnige blik in de ogen gingen ze in in elkaars liefdesspel. HNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNG, would film again 10/10 (no-homo?). Cupido heeft een goed oog gehad hiervoor.

Echter is er tussen al het feestgedruis en de tetten en alle romantiek toch iets verschrikkelijks voorgevallen in ons lieflijke dorp. De wolf heeft toegeslagen.

een burgerslachtoffer deze nacht helaas, had hij maar wel z'n boobs in de strijd gegooid, samen met zijn wilde haren zou dit een ongelofelijk schouwspel zijn, maar helaas kunnen we er niet meer van genieten. Zonder enig wraakgevoel of iets dergelijks geschiedde het. Just business, nothing personal. RIP

Verhaaltje dag 1

Iedereen wijst naar elkaar maar niemand komt een steek verder vandaag de dag. Onduidelijkheid heerst alom over hoeveel wolven er onder ons zijn. De spelleider vindt het allemaal wel erg vermakelijk dus hij zegt hier nog niks over zo op de eerste dag. Hueheuheueiehdueudheijdod huh dnssjs kuch kuch. < geen formule overigens.

Zal morgen een groter verhaal schrijven, nu zit het buikje nog vol met 14 gangen sushi. Drbrik was daar ook bij overigens maar heeft zoveel gegeten dat hij in z'n eigen stik kotste tijdens zijn slaap deze nacht.

Drbrik is niet meer te helpen

SPOILERS: VERBERG
burgertje


Nachtrollen mogen hun ding doen.

SPOILERS: VERBERG
Wengstertje is wreed uit elkaar getrokken

Nacht 2
Na een wilde dag en nacht voor de verering van hun oppergod LLoyda ging het volk geleidelijk aan weer slapen.
De bescherming van de jager ging voor de 2e achtereenvolgende nacht naar zijn geliefde echtgenoot. Het meisje en de gek wilde beiden hints over de wolf, beide kregen iets totaal onverklaarbaars vooralsnog, het ene iets meer uit de context dan de ander, maar nog steeds uitermate slecht te volgen.

De wolf had deze nacht heel veel honger na zijn orgie van deze nacht, het zou goed gevoed moeten worden. Jammer voor hem was zijn honger nog niet gestild na deze nacht vanwege zijn slachtofferkeuze. Het arme lijfje
was makkelijk aan kleine stukjes te verwerken voor op de bbq. De volgende morgen zagen de burgers van het dorp dat er nog enkele onverteerbare stukjes van hun dorpsbewoner in de vele uitwerpselen rondom het dorp van de wolf te vinden waren. Hieruit kon er relatief eenvoudig een voorstelling gemaakt worden van wat er die nacht afgespeeld was. De dorpelingen konden niet echt veel meer met de stoffelijke resten van het slachtoffer, maar goed gains zijn gains toch?

Een burger is overleden

Spanning Tree is dood gemaakt
 
Laatst bewerkt:
HillR voor burgemeester
 
:d



---------- Toegevoegd om 11:34 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 11:32 ----------

HillR voor burgemeester

Thats the spirit! Hillr voor burgemeester! Geen loze beloftes over chocomel en dergelijke maar bescherming tegen de badguys enz enz enz
 
Wauter voor burgemeester

Leuk, zelf stem ik op HillR. Meest capabele speler (na mezelf natuurlijk) in deze game. Ik ga niet specifiek campagne voeren voor mezelf. Iedereen kent mijn speelstijl wel.
 
Zal hier ook maar eens wat posten voordat ik het een en ander mis.

Ik stem ook voor HillR
 
Morgen starten dan?
 
Morgen starten inderdaad. Stemmen op de burgemeester zijn dan pas ook geldig.
 
0003e5192ed2b1aa195547117abbf326619052657.jpg


Zo, dat kan ik dus ook voorzien :D
 
Back
Naar boven