MuscleMeat

Held Arnold!

Bezoekers in dit topic

Thomas

Dutch Bodybuilder
Elite Member
20 jaar lid
Lid geworden
12 nov 2002
Berichten
302
Waardering
94
Maar dan anders :)

[Abeelding niet meer beschikbaar]
 
aah gossie. Ja die man heeft het zo zwaar gehad hjaha vind dat het wel mag op ze leeftijd hoor. Trouwens hij heeft het nu weer zeer goed bijgewerkt bij ze laatste foto´s op ze site
 
Vind het schadelijk de titel.. Zo'n man even belachelijk maken met zo'n titeltje.. Hoe oud is hij nu?? Dik over de 50?

Tssss... [Abeelding niet meer beschikbaar]
 
ja idd is gewon meer een teken van jaloezie.
Wel jammer om dat soort fotos te zien, maar ja heeft idd Abraham al gezien en hij mag ook wel eens van een ander leventje genieten
 
Titel was niet bedoelt om Arnold belachelijk te maken, maar kwam in me op bij het zien van al die topics over hoe geweldig hij is/was.
En dan was het ook nog niet eens gemeen bedoelt, meer confonterend.

Maar het is waar dat de titel zo gemeen kan overkomen richting Arnold/anderen en dat is zeker niet mijn bedoeling geweest. Excuses daarvoor.

Desondanks vond ik deze foto's toch wel even schrikken, er is wel heel erg weinig over van zijn spiermassa...
 
Laatst bewerkt:
Als ik dit zie heb ik toch zo verschrikkelijk veel respect voor mijn vader! Mijn vader is 59 jaar en traint ook zeer intensief en ziet er veel, maar dan ook veel beter en groter uit dan arnie (die overigens 55 jaar is).
 
Ach, Arnie heeft een supere carriere achter de rug. Toch logisch als hij uitbolt dat hij spieren verliest?! Verwachten ze dan dat hij tot in zijn kist een godenlichaam heeft ofzo? Dacht dat hij deze rust toch wel verdiend heeft. En daarbij, jarenlang AS gebruik gaat zijn tol nu ook eisen.
Zo'n titels zijn wat ziekelijk vind ik. Ze maken hem gewoon belachelijk maar ja, hij heeft veel geld, nu hoeft ie alleen nog op z'n luie kont in de zon te zittuh :D
 
Deze foto's zijn al zowat in alle roddelbladen en kranten over heel de wereld verschenen.
Arnold heeft de laatste jaren al heel wat gezondsheidsproblemen gehad. Een hartklep werd vervangen (zou een aangeboren afwijking geweest zijn), brak enkele ribben en werd onlangs behandeld aan een schouderblessure.
Toch vind ik dat hij zijn conditie wat beter zou kunnen respecteren, ook al is het op een lager niveau! Zou hij niet een voorbeeld moeten zijn, dat bb'ders op latere leeftijd ook een mooie lijn en conditie kunnen behouden? En weerlegt dit niet weer eens wat vele onwetenden zeggen: "later wordt dat toch allemaal pap en vet"
Toch blijf ik hem respecteren voor wat hij voor ons gedaan heeft:
Bodybuiding gekend maken bij een groter publiek!
 
Dat is verdorie een hoax man. Ik las het op een amerikaans fitnessforum. Arnie zag er super uit op de T3 set. Ze lieten ook zien dat zn hoofd + nek op dat lichaam geplakt zijn.
 
heb je er een link van?
 
weet niet meer maar ik heb wel recente fotos van hem:

Arnie voor T3 op een Hummer truck feest:

xoVuk-wV-A1tGDMjccudNaUx2klxhuIU.jpeg


Arnie tijdens 'Collateral Damage':

xoVuk-wV-A1tGDMjccudNaUx2klxhuIU.jpegzoek de verschillen


[Abeelding niet meer beschikbaar]
 
Die laatste link is wel interessant ja :)

En foto in first post lijkt ook inderdaad niet te kloppen...

Wel weer knap dat dit geplaatst wordt, maar het betreft dan ook een kwaliteits blad :)
 
idd las ook ergens dat die fotos fake zijn....t0mme ik denk niet dat ze het over jou titel hadden maar over de titel die boven het artikel in het tijdschrift staat..die is nl wel degelijk bedoelt om arnold belachelijk te maken.
 
De foto's uit de eerste post zijn wel echt. Een vriend van mij uit San Diego die in de farmaceutische industrie werkt komt voor zijn werk regelmatig in het ziekenhuis van Beverly Hills. Van hem heb ik vernomen dat Arnold naast zijn hartafwijking ook een nierziekte heeft en drie maal per week gespoeld moet worden.
Maar publiceren hierover? Arnold doet die journalist meteen een peperdure rechtszaak aan en net als met andere sterren komen dergelijke berichten dus nauwelijks in het nieuws.

De foto's uit de eerste post zijn volgens mij genomen kort na zijn hartoperatie. De laatste twee foto's zijn van jaren eerder.
En laat je niet bedriegen van wat je in een film van Arnold ziet, Hollywood films kennen een ongekende hoeveelheid zeer hoogstaande trucages en opnametechnieken om dingen te laten lijken zoals ze niet zijn.
 
jamaar als je net t3 hebt geschoten en daar er goed uitziet verander je neit in een uitgezakte zak aardappelen in 2 weken..toch?
 
Van Arnold zijn er tientallen fake foto's gemaakt, skinny Arnold, fatboy Arnold, enz...

Erg triestig dat men zijn reputatie en die van alle bodybuilders op zon lage manier wil schaden!
En het is enkel om er geld uit te slaan want iedereen koopt die roddel blaadjes met zulke fotos.

In T3 zal iedereen de waarheid kunnen zien namelijk dat hij er best nog heel goed uitziet voor zijn leeftijd.
 
idd en kijk naar die foto van die t3 party ik hoop dat ik er zo uit zie op zijn leeftijd... :D
 
Originally posted by Pump
jamaar als je net t3 hebt geschoten en daar er goed uitziet verander je neit in een uitgezakte zak aardappelen in 2 weken..toch?


Die hartoperatie heeft Arnold alweer een jaar of twee geleden ondergaan en hij heeft sindsdien weer tijd gehad om te herstellen en om zijn conditie op te bouwen. Laat je niet gek maken, Hollywood is een wereld waar alles draait om uiterlijk. In Hollywood doen mensen werkelijk de gekste dingen en zijn zeer extreem om maar het uiterlijk te krijgen wat hen voor ogen staat. Je moet er misschien geweest zijn en met de locals zelf contact hebben om echt achter de schermen te kunnen kijken. Ik ben er vier jaar geleden voor het eerst geweest (bij vrienden gelogeerd) en heb mijn ogen uitgekeken en me van de ene verbazing in de ander laten vallen. Nu terugkijkend vind ik het een zieke, trieste en zeer oppervlakkige wereld waar ik voor geen goud zou willen wonen.

Mensen gaan er bijvoorbeeld ook heel makkelijk in de prostitutie om maar de anabolen te kunnen betalen. Je staat te kijken welke Hollywood acteurs (Baldwin, Stallone etc) er begonnen zijn als pornoacteur. Het is bepaald geen wereld om tegenop te kijken - in tegendeel.
 
Originally posted by admin
.... Van Arnold zijn er tientallen fake foto's gemaakt, skinny Arnold, fatboy Arnold, enz...

Erg triestig dat men zijn reputatie en die van alle bodybuilders op zon lage manier wil schaden!
En het is enkel om er geld uit te slaan want iedereen koopt die roddel blaadjes met zulke fotos.

In T3 zal iedereen de waarheid kunnen zien namelijk dat hij er best nog heel goed uitziet voor zijn leeftijd ....

:thumb:

Groet Smalluser :thumb:
 
stel dat hij het was op die fotos ik bedoel hij ziet er nu toch weer hartstikke goed uit ofnie dan..zie mijn post hierboven...
 
Back
Naar boven