- Lid geworden
- 28 mei 2003
- Berichten
- 465
- Waardering
- 0
Ik vraag mij nu eigelijk af hoe het zit met DE KWARK..
In Nederland schijnt t blijkbaar geen probleem te zijn en om t te vinden..
Maar hier in België nerges bakjes met de naam "kwark" op te vinden !!!
Heeft dat hier nu een andere benaming ofzo ik weet t ook niet
Ge hebt
- magere kaas
- platte kaas
- magere yoghurt
- ...
Maar nu weet ik niet wat ik ervan moet denken
Ik lees hier vanalles over 11 gram eiwitten per 100 gram en van die toestanden, maar op die bakjes die ik voor "kwark" aanneem (magere yoghurt bvb ) zitten hoogstens 4 à 5 gram eiwitten per 100 gram !!
Kan iemand mij zeggen hoe dat hier in België heet en/of waar het te vinden is !!!
Voor lijnzaad ben ik ook al een 4-tal plaatsen moeten afgaan vooraleer ik t vond !!
ECHT ONFIJN !!!!!
tnx
In Nederland schijnt t blijkbaar geen probleem te zijn en om t te vinden..
Maar hier in België nerges bakjes met de naam "kwark" op te vinden !!!
Heeft dat hier nu een andere benaming ofzo ik weet t ook niet
Ge hebt
- magere kaas
- platte kaas
- magere yoghurt
- ...
Maar nu weet ik niet wat ik ervan moet denken
Ik lees hier vanalles over 11 gram eiwitten per 100 gram en van die toestanden, maar op die bakjes die ik voor "kwark" aanneem (magere yoghurt bvb ) zitten hoogstens 4 à 5 gram eiwitten per 100 gram !!
Kan iemand mij zeggen hoe dat hier in België heet en/of waar het te vinden is !!!
Voor lijnzaad ben ik ook al een 4-tal plaatsen moeten afgaan vooraleer ik t vond !!
ECHT ONFIJN !!!!!
tnx
Laatst bewerkt: