- Lid geworden
- 1 mei 2012
- Berichten
- 13.236
- Waardering
- 22.404
- Topic Starter
- #121
My buttons got pushed a few posts ago.
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Maar dan kan ik geen drama maken morgen wanneer het tijd is een nieuwe workout te posten.De lol is er nu wel van af inderdaad...
Graag het log van IRONic Pumper terug openen.
Dank bij voorbaat supermods!
Ja zeg, wat wil je nou?!Maar dan kan ik geen drama maken morgen wanneer het tijd is een nieuwe workout te posten.
DRAMA, it's Friday...Ja zeg, wat wil je nou?!
Drama queen...
3XL waarom heb je mijn topic gesloten?
Be a man about it please.
Galen en Sanca Saxon waren het niet.
Naar hun eigen zeggen.
Ik heb ook geen idee. Ik heb er in ieder geval niks mee te maken...Ik heb'm weer open gezet (zag eigenlijk geen reden waarom het gesloten was?)
Ik was zat, per ongeluk gesloten en sleutels verloren. Sanca Saxon was me aan het opgieten.Ik heb'm weer open gezet (zag eigenlijk geen reden waarom het gesloten was?)
Durf het bijna niet te zeggen maar denk dat het laatste drankje gespiked was.Zat? Opgieten?
Alsof jij ooit een laatste drankje hebt.Durf het bijna niet te zeggen maar denk dat het laatste drankje gespiked was.
Ik leef alvast alsof het m'n laatste is.Alsof jij ooit een laatste drankje hebt.
Als jij zo blijft verder doen, kan het wel eens effectief je laatste zijn...Ik leef alvast alsof het m'n laatste is.
Als m'n lever faalt, was die het leven dat ik leidde onwaardig.Als jij zo blijft verder doen, kan het wel eens effectief je laatste zijn...
Iets met leverfalen of zo...?
Restsuikers?Bij het voorbereiden van m'n volgende homebrew erachter gekomen dat mijn papiertje met soortelijke gewichten en alcoholgehalte voor geen zak klopt. D.m.v. Berekeningen erachter gekomen dat 17ish gram suiker per liter gelijk staat aan 1% alcohol. 221g/L =13% alcohol, tereijl dat blaadje 11.4% aangeeft. Volgens mij is m'n aardbeienmede daardoor zelfs licht gezoet omdat er te veel suiker in zit. Dacht dat het soortelijk gewicht iets van 1.002 was na een half jaar, wat dus betekent dat er nog wat suiker over is. Maar ik ga eerst de bramen bottelen dus zie ik de aardbeienmede later wel.
M'n bramenwijn zou dan 13% zijn net als m'n vorige. Verklaart ook meteen waarom m'n vorige wijn toch best heet was in het begin. Er zit dus zo'n 2% meer in
Volgende wordt de cyser. 7L appelsap (combi jonagold & elstar) met 1350g honing om uiteindelijk 5L van 13% te hebben.