AndroidHealthClinic

Het (on)weer topic (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Gek op crisis die westerlingen :(

Het zijn allemaal afleidingsmanoeuvres van de media en shit om de aandacht te verleggen van de shit waar het daadwerkelijk over zou moeten gaan in het nieuws. Kijk alleen al even op de site van de NOS. Code oranje. Nee, code rood!!! Temperaturen tot -5. Nee, -10 zelfs! Strooiwagens rukken uit. Ongeluk op snelweg. Treinen rijden niet. Sneeuwschuivers aan te pas gekomen. 100 strooiwagens. Nee, 300! Politie bekogeld met sneeuwballen.

:hahaha: Even serieus, wtf.

En meanwhile zit iedereen braaf en in angst thuis in “lockdown” af te wachten wat het volgende plan van de regering wordt om iedereen bang, arm en zwak te maken.
 
Schattig weer dit. Er is 3mm sneeuw gevallen en heel Nederland is in paniek.
Nee, er is geen paniek. 'S avonds mag je deur niet uit en overdag vinden de meesten het nu te koud. Dus zitten de meeste mensen zich thuis dood te vervelen op sociale media en gaan ze iets roepen over snowmaggedon en hamsterwoede.
 
Laatst bewerkt:
Met sneeuwduinen die de weg versperren is het niet overal een pretje. In de vinex vast weinig last.
 
Er kwam net iemand op ski's voorbij.
 

 
Weer code rood
1613336116095.png
 
Ben niet zozeer bezorgd om mezelf maar meer om anderen die tegen je aanvliegen. Heb ze weleens met bosjes de weg afzien gaan omdat ze zoals gewoonlijk geen idee hebben wat ze aan het doen zijn.
 
Back
Naar boven