MuscleMeat

hevige steken in ellebogen!!!!!!!!! (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

little n

Dutch Bodybuilder
15 jaar lid
Lid geworden
9 jun 2005
Berichten
280
Waardering
0
Lengte
1m67
Massa
72kg
Sinds een week of drie heb ik last van steken in mijn beide ellebogen omdat de pijn ni wegtrok ben ik naar een specialist geweest die concludeerde dat ik ze overtraind had en een lichte vorm van tenniselleboog had,moest niet rusten enkel zalfje smeren,fastum,en voor de rest niets.Heb me wat verdiept in de materie en ben nu aant masseren met ijs,zalfje smeren,glucosamine 1,5gr per dag,pak ook ibuprofen tegen de pijn en/of onsteking maar helpt niet veel!!Ga waarschijnlijk kine volgen.Ook wil ik een tijd mijn bovenlichaam laten rusten,bv;een paar weken en dan zien.Is er iemand die hetzelfde heeft gehad en wat kan ik het beste doen,thanks!!!!!!!
 
Laatst bewerkt:
ja ik heb ongeveer hetzelfde, pijn in me ellebogen wanneer ik bv een gewicht optil. gwoon laten rusten lijkt me het beste. tis al eerder gepost 'pijn in ellebogen'---> zoekmachine.
 
ja soortgelijke thread is hier al over geweest! ik heb er ook last van, chronisch, voor oplossingen moet je even de zoekmachine gebruiken!
 
3 jaar geleden ben ik ervoor behandeld met manuele therapie, gekraakt in m'n nek-geen last meer van m'n ellebogen! Heb ook 2 maanden gerust-licht getraind. Af en toe komt het nog iets naar boven, maar verder geen grote problemen.
 
Oke bedankt voor de raad heb ook wat rust genomen maar een paar weken ma het is al beter.
 
Back
Naar boven