MuscleMeat

HGH releaser

Users who are viewing this thread

sporty

Cool Novice
+15 jaar member
Lid geworden
17 okt 2002
Berichten
142
Karma
0
Tegenwoordig wordt er in de US massaal de zogenaamde Human Growth Hormone releaser aangeboden als supplement. Volgens hun reclame zou de combinatie van de verschillende ingrediënten die in deze pillen zitten zodanig zijn dat ze de aanmaak van het Human Growth Hormone stimuleren. Ik heb op een bepaalde site eens gekeken naar de samenstelling en stel vast dat er bijna niets anders inzit dan de klassieke aminozuren + nog een aantal andere zaken die ik niet ken.
Deze supplementen worden aan zeer hoge prijzen aangeboden (hoger dan de prijs van een klassiek aminozurenpreparaat). Heeft er iemand ervaring met deze producten ? Doen ze inderdaad wat hun reclameslogans beweren ? Ik betwijfel het, maar je weet maar nooit dat iemand hier toch positieve ervaring mee heeft.
Thx
 

Soulreaver

Ripped Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
9 okt 2002
Berichten
3.884
Karma
0
Ga d'er maar vanuit dat het niks doet..
 

Big-T

Administrator
Admin
Founder - R.I.P.
+15 jaar member
Lid geworden
7 okt 2002
Berichten
55.010
Karma
3.183
Alle supps die hogere GH afgifte beloven zijn BS
 

Robin1

Competitive Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
8 okt 2002
Berichten
2.768
Karma
0
GABA werkt toch wel volgens mij...maar uiteindelijk vraag ik me af of je hier echt voordeel uit kan halen dat de moeite waard is...het is immers maar een zeer korte periode dat je GH hoger is.
 

burn

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
22 okt 2002
Berichten
1.407
Karma
17
Ook al zou het je gh verhogen, heb je nog vrij weinig aan m.b.t. spiergroei. Je kunt ook een naald in je vinger prikken, of de hele dag niks eten, gaat je gh ook omhoog. Gh doet toch vrijwel niks voor de spiergroei zonder insuline.
 

Naar boven