AndroidHealthClinic

Hoe eet ik best frikandellen (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

jeroen49

Novice
10 jaar lid
Lid geworden
27 apr 2006
Berichten
12
Waardering
0
Ik zit al enkele weken met een serieus probleem.
Hoe kan ik best mijn frikandellen eten?
1) Eerst in stukjes snijden en dan frituren
2) Of eerst frituren en daarna in stukjes snijden
Wie kan mij helpen?
 
:roflol: Dit moet een kloon zijn. Anders is het een heel mooie eerste post
 
:roflol:

In stukjes is Gay! Dussssss :D
 
met appelmoes natuurlijk
 
Sommige mensen schijnen die shit gewoon bevroren met mayonaise naar binnen te werken.
 
NIET;)

In stukjes neemt denk ik meer vet op (denk ik he)...dus helemaal in 1 stuk;):D
 
Met dikke, vette, ranzige klonten oude mayonaise
 
Ik denk een hele week door zo veel dat je ze daarna niet meer lust.
Ik vind dat soort dingen ook heerlijk, heb vandaag 4 tompoezen gegeten nu ben ik 't weer voor een hele tijd zat
 
[afbeelding niet meer beschikbaar]

met een slotje op je frituur pan mischien:D
 
uuh die dingen kun je gewoon rauw eten want die zijn al 1000x voorbewerkt ;)
 
Hahahaha kloooooonnnnnnntjuh :D

Wel steengoed topic trouwens. Had een poll bij gemogen.
 
zijn eerste post:rolleyes: bertjekroketje
 
In een zinloos topic als dit is het mij een genoegen om mijn 5000e post te maken :woot:
 
Herpakken julllie jezelf 's mannen .. ik weet zeker dat iedereen hier heel erg dol is op frikadellen, en terecht. :D

Ik vreet 't elke zaterdag, met nog een flinke lading friet, kroketten en een hamburger erbij. 's Avonds pizza. :d

Bak 't in een pan met olijfolie. Compleet, dus niet in stukjes.
 
Proficiat Pat21

De frikadellen komen eraan, kerel.


*Bakken in pan met scheut olijfolie, dan opvreten met mosterd, aardappelen + spinazie
 
Mag gewoon met je handjes.
 
Back
Naar boven