Fitness Seller

Hoe eten jullie je kipfilet?

Bezoekers in dit topic

Borstkas

Competitive Bodybuilder
10 jaar lid
Lid geworden
4 jul 2011
Berichten
1.955
Waardering
550
Lengte
1m88
Massa
96kg
Op een pistoletje, op een boterham? Wel of niet met mosterd? Waarom juist zus of waarom zo?
 
mosterd is wel lekker idd, meestal te lui om op te doen.
eet btw niet zo heel veel kipfilet, meestal pindakaas/ katenspek/ander vlees / kaas
 
mosterd is wel lekker idd, meestal te lui om op te doen.
eet btw niet zo heel veel kipfilet, meestal pindakaas/ katenspek/ander vlees / kaas

Haha klinkt bekend! Ik eet het zelf ook niet zo veel, omdat ik het droog vindt. Als ik het eet, eet ik het op een volkoren snee met mosterd.

M'n voorkeur ligt zelf bij Filet American.
 
Kip Siam/ Kip met wraps/ Kip in hele fijne streepjes snijden en op een broodje met ketchup en mayo en wat sla/ je kan het zo gek niet bedenken ;)
 
Ik bak het meestal in kokos olie en doe er meestal ook wat kipkruiden op.
 
In de oven met sweet chili saus
000314738_001_103349_200.jpg
 
kipfilet met pindakaas, mosterd of chili saus.
knoflook of ui poeder.
Koken in bouillon of bakken in olijfolie :D
 
Haha klinkt bekend! Ik eet het zelf ook niet zo veel, omdat ik het droog vindt. Als ik het eet, eet ik het op een volkoren snee met mosterd.

M'n voorkeur ligt zelf bij Filet American.

Als het te droog is moet je beter leren koken/grillen/bakken/bbq'en...
 
droog op een cracker..

en word nog niet droger ;-(
 
Laatst bewerkt:
5 dagen per week elke dag 6 sneden volkoren brood met 150 gram kipfilet. de ene maand met mosterd de andere met ketchup soms gewoon zo.
 
Met eiersalade! Lekker in de bulk..

---------- Post toegevoegd Sun 23 Sep 2012 om 21:16 ----------

Eet trouwens bio kipfilet van Ah, duur maar wel lekker en veel meer eiwitten
 
Krentenbol met kipfilet
Geroosterd broodje met 30 gr pindakaas en 50 gr kipfilet
 
[/COLOR]Eet trouwens bio kipfilet van Ah, duur maar wel lekker en veel meer eiwitten
De goedkope plofkip heeft sowieso niet de voedingswaarden van een normaal kipfilet. Dat is nog een krielkip, en die bevat minder eiwit
 
in stukjes geknipt gebakken in olijfolie met annanas :)
ofwel gewoon gekookt met achteraf zoetzure saus er op
 
Op een wrap ingesmeerd met kwark, verse peper en wat cajun, daarop 100 gram kip/kalkoen filet met ertussen tomaat; nom nom :D

Vandaag weer met kwark gegeten dankzij deze tip!
 
voornamelijk met mijn handen, af en toe pak ik wel eens mes en vork als ik zeer beschaafd wil doen.

uiteindelijk komt het allemaal in me mond terecht (gelukkig)
 
meestal gegrild. soms gemarineerd gebakken.
 
Back
Naar boven