Fitness Seller

hoe heb je je ei het liefst? (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Roerei(met sucuk) en spiegelei!!!
 
Als omeletje, beetje kaas en salami ertussen, maar ham is ook goed.
Beetje mayo en ketchup erbij mmmmmmm

---------- Post toegevoegd Sat 6 Aug 2011 om 19:57 ----------




Omelet met perzik is idd heel lekker jammie!!

Geachte heer R,
dit is een serieus topic.
Gaarne uw reactie herzien.
 
5min zacht gekookt
 
Eerst valreep ik altijd, nu hard gekookt.
 
Wordt in een pan met olie gelegd en dan op niet al te hoge tempratuur gefrituurd...

Gepocheerd ei is niks minder dan een ei uit schaal gekookt in water.

TIP: laat het water draaien als je het ei erin gooit.
 
Nog in de kip.
 
Roerei(met sucuk) en spiegelei!!!

Sucuk is echt lekker man! Maar dat is toch niet 100 procent rundvlees toch?
Maar eerder een worstsoort, met veel zout en conserveringsmiddelen?
 
Wat is sucuk precies dan?... geen zin om te google-n.

persoonlijk hard gekookt, of roer-eitje.
 
Scrambled, scheutje melk toevoegen voor je hem bakt:D
 
Warm half-zacht ei, jammer genoeg blijft een ei niet de hele nacht warm voor de volgende ochtend, meh...
 
Ik splits mijn eieren meestal:P
2 XL eiwitten (90gr) in de ochtend,
Deze meng ik met havermout en melk en daarvan bak ik een pannenkoek.
2 XL dooiers (35gr) in de avond,
Deze doe ik in een schaaltje 1,5min op 500watt in de magnetron en eet ik bij mijn kwark
 
omelet met olijfolie, lookpoeder, peper, zout, bieslook, gebakken ui, versneden filet de york en stukjes kaas..
 
Opgeklopt, en eventueel met stukjes ham/spek erdoorheen :cool:
 
Gepocheerd!

Maar is zoveel gedoe. Eet nu elke ochtend roerei, vind ik ook wel erg lekker.
Geen melk erdoor en maar heel even in de pan, dat t net gestold is.
 
Back
Naar boven