XXL Nutrition

Hoe kruid jij je vis

Bezoekers in dit topic

Gouwtje

Cool Novice
Lid sinds
2 jun 2013
Berichten
40
Waardering
1
Lengte
1m80
Massa
77kg
Vetpercentage
8%
Iemand een lekkere combinatie met vis?
 
zoutlose viskruiden
 
Tomaat, courgette en een beetje oude kaas. Vooral bij goedkope vissoorten als witvis en die tapiala filet.
 
Citroen, tomaatjes in de oven gooien en lekker warm laten worden. Maar hangt allemaal van je vis af welke smaak die heeft
 
paprika/cajun/basilicum kruiden en citroen
 
Tonijn met peper en chilipoeder.
 
Ik vind het zelf het lekkerst met kerriepoeder (behalve zalm... daar hoeven helemaal geen kruiden bij. Bakken en dan op het eind wat citroensap eroverheen is al meer dan genoeg), maar als ik voor mijn huisgenoten kook, gebruik ik meestal dille en veel peper, aangezien zij dat lekkerder vinden.

Overigens eet ik witte vis ook vaak door de pasta. Visje in stukjes snijden en bakken, daarna (ontdooide) diepvriespasta en een geperst knoflookteentje er doorheen roeren. Volkorenspaghetti koken en aan het vis-spinaziemengsel toevoegen met wat geraspte kaas en dat dan nog een keer al roerende samen opwarmen, zodat de kaas erdoorheen smelt.
 
Back
Naar boven