Elouw
Cool Novice
- Lid geworden
- 28 aug 2016
- Berichten
- 86
- Waardering
- 18
- Lengte
- 1m85
- Massa
- 84kg
Beste allemaal,
Een tijd geleden ben ik intensiever gaan sporten. Hierdoor kreeg ik ook meer honger, waardoor ik meer brood mee ging nemen naar school/werk. Nu is het op een punt gekomen dat ik wel 10 belegde boterhammen mee moet nemen om geen trek meer te moeten hebben door de dag heen. Tijd om mijn eetpatroon eens te wijzigen dacht ik.
Nu ben ik meer dingen aan het koken en klaarmaken die ik mee kan nemen naar mijn werk of naar school. Deze doe ik dan in bakjes met een vork erbij. Ideaal. Het probleem is echter dat ik per dag erg veel tijd kwijt ben aan het klaarmaken van mijn eten. Dit moet efficiënter kunnen, dacht ik. Nu heb ik op internet een aantal ideeën opgedaan, waardoor ik concludeer dat het het makkelijkste is om in een keer wat meer te maken. Hier stuit ik op een aantal vragen omtrent het bewaren ervan:
- Kan ik elke maaltijd die ik kook koud eten?
- Kan ik elke maaltijd invriezen?
- Hoe zit het met rijst? kun je dat koud eten, moet je dat opwarmen of kun je dat invriezen?
- kun je bijv. gekookte of gebakken aardappels invriezen of bewaren in de koelkast en
- Hoelang kun je alles bewaren in a) de koelkast en b) de vriezer?
- Maakt het voor de houdbaarheid nog uit of je een maaltijd hebt waarin je alles door elkaar gooit of je de groenten, rijst/aardappels en vlees apart bewaart?
Alles is welkom, en alvast bedankt!
Een tijd geleden ben ik intensiever gaan sporten. Hierdoor kreeg ik ook meer honger, waardoor ik meer brood mee ging nemen naar school/werk. Nu is het op een punt gekomen dat ik wel 10 belegde boterhammen mee moet nemen om geen trek meer te moeten hebben door de dag heen. Tijd om mijn eetpatroon eens te wijzigen dacht ik.
Nu ben ik meer dingen aan het koken en klaarmaken die ik mee kan nemen naar mijn werk of naar school. Deze doe ik dan in bakjes met een vork erbij. Ideaal. Het probleem is echter dat ik per dag erg veel tijd kwijt ben aan het klaarmaken van mijn eten. Dit moet efficiënter kunnen, dacht ik. Nu heb ik op internet een aantal ideeën opgedaan, waardoor ik concludeer dat het het makkelijkste is om in een keer wat meer te maken. Hier stuit ik op een aantal vragen omtrent het bewaren ervan:
- Kan ik elke maaltijd die ik kook koud eten?
- Kan ik elke maaltijd invriezen?
- Hoe zit het met rijst? kun je dat koud eten, moet je dat opwarmen of kun je dat invriezen?
- kun je bijv. gekookte of gebakken aardappels invriezen of bewaren in de koelkast en
- Hoelang kun je alles bewaren in a) de koelkast en b) de vriezer?
- Maakt het voor de houdbaarheid nog uit of je een maaltijd hebt waarin je alles door elkaar gooit of je de groenten, rijst/aardappels en vlees apart bewaart?
Alles is welkom, en alvast bedankt!