Fitness Seller

hoe ziet jullie mealprep/lunch eruit

Bezoekers in dit topic

Furryx94

Freaky Bodybuilder
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
17 nov 2011
Berichten
4.854
Karma
9.606
Lengte
1m84
Massa
83kg
Vetpercentage
> 50%
voor diegene die standaard veel hetzelfde eten (omdat het kan of omdat je gewoon goed eten kan maken) hoe ziet jullie lunch eruit.
voor mij een mooi inspiratie topic om eens in de zoveel tijd mijn lunch aan te passen.

varierend van de macro's die ik heb. eet ik normaal gezien onderstaand.

150gr kip musclemeat
200gr komkommer
125gr cherry tomaat
235 gr rijst musclemeat
35gr groene pesto

150gr kip musclemeat
50gr cherry tomaat
160gr rijst musclemeat
150gr veggie mix nordic style
 

Burrito

Competitive Bodybuilder
Lid geworden
27 jan 2020
Berichten
1.652
Karma
3.301
Lengte
1m90
Massa
100kg
Ik varieer vrij veel, maar de laatste tijd is dit vaak mijn lunch:

2 grote tortilla's (125gr)
150gr musclemeat gyros
50gr Griekse yoghurt 5% (tzatziki)
6gr olijfolie (tzatziki)
80gr komkommer (tzatziki)
1 tomaat

Of:

100gr rijst (tomatenrijst)
200gr tomaten (tomatenrijst)
200gr musclemeat kipballetjes
80gr komkommer
 
OP
Furryx94

Furryx94

Freaky Bodybuilder
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
17 nov 2011
Berichten
4.854
Karma
9.606
Lengte
1m84
Massa
83kg
Vetpercentage
> 50%
Ik varieer vrij veel, maar de laatste tijd is dit vaak mijn lunch:

2 grote tortilla's (125gr)
150gr musclemeat gyros
50gr Griekse yoghurt 5% (tzatziki)
6gr olijfolie (tzatziki)
80gr komkommer (tzatziki)
1 tomaat

Of:

100gr rijst (tomatenrijst)
200gr tomaten (tomatenrijst)
200gr musclemeat kipballetjes
80gr komkommer
voor die tortilla's klinken wel lekker! hoe maak je dit sausje of gooi je alles door elkaar?
maak je dit ook voor meerde dagen dan?

ikzelf maak bijvoorbeeld 4 bakken tegelijk en zet deze in de koelkast. warm het op het werk alleen weer op.
 

Burrito

Competitive Bodybuilder
Lid geworden
27 jan 2020
Berichten
1.652
Karma
3.301
Lengte
1m90
Massa
100kg
voor die tortilla's klinken wel lekker! hoe maak je dit sausje of gooi je alles door elkaar?
maak je dit ook voor meerde dagen dan?

ikzelf maak bijvoorbeeld 4 bakken tegelijk en zet deze in de koelkast. warm het op het werk alleen weer op.

Tzatziki: komkommer zonder kern raspen, en vocht er uit knijpen (in een doek of keukenpapier). Mengen met yoghurt, olijfolie, citroensap, dille, oregano, knoflook (misschien iets minder als je het meeneemt naar je werk haha), peper en zout.

Ik maak tzatziki voor 5 dagen, en doe de rest bij elkaar als ik het eet (kip en tortilla even opwarmen in magnetron, maar koud is ook prima). Als je het s ochtends bij elkaar doet is het ook prima mee te nemen.
 

2Stronk

Competitive Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
1 apr 2013
Berichten
2.370
Karma
3.533
Lengte
2m01
Momenteel zit ik wat lager in kcal voor de lunch en maak ik:

75 gr rijst (pandan, ongekookt)
200 gr wokgroente (China mix MuscleMeat)
200 gr kip muscle meat
Sambal
Nog wat kruiden zoals: knoflook, paprikapoeder, chilipoeder, zout & peper en wat Teriyaki saus van XXL om het af te maken.

De groente ontdooi ik in de pan en bak ik samen met de rijst en de kruiden/saus nog even op. Voor de smaak zou het beter zijn als ik de kip er bij bak, maar vanwege dat het al bevroren is en daarna weer opnieuw (deels) moet bevriezen stop ik deze er los bij.
 

LM

well mannered, bad behaved
Moderator
Elite Member
Lid geworden
8 mei 2013
Berichten
8.924
Karma
8.921
Tortilla/ groenten wrap met kipfilet plakjes, kaas, cream cheese light en rauwkost. Ei of eiwit bakken en op de tortilla leggen, daarna beleggen. Daar doe ik vaak nog wat smokey scriracha overheen.
Vult goed door de groeten en redelijk aantal eiwitten door de zuivel, ei en kip.
 

wovano

Moderator
Moderator
Elite Member
+10 jaar member
Forum Coach
Lid geworden
10 jun 2010
Berichten
17.208
Karma
33.915
Lengte
1m86
Momenteel op hoge dagen:

10.15u
50 gram basmati rijst
150 gram kipfilet sate musclemeat
150 gram sperziebonen musclemeat
Xxl light saus teriyaki

12.15u
50 gram basmati rijst
150 gram kipfilet piri piri musclemeat
1 avocado

16.00u
150 gram kipfilet bbq musclemeat
400 gram ananas

Lage dagen:

10.15u
150 gram kipfilet sate musclemeat
150 gram sperziebonen musclemeat
Xxl light saus teriyaki

12.15u
150 gram kipfilet piri piri musclemeat
1 avocado

16.00u
150 gram kipfilet bbq musclemeat
250 gram tomaten
 

Camelus

Massive Warrior
Elite Member
Challenge Winner
Lid geworden
6 jun 2015
Berichten
22.055
Karma
34.771
Vind die zooi van mm echt niet te kanen
 

Ano_040123

Massive Warrior
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
16 mei 2006
Berichten
23.439
Karma
21.164
Brood met (beemster)kaas en roomboter. Banaan toe.
 

LM

well mannered, bad behaved
Moderator
Elite Member
Lid geworden
8 mei 2013
Berichten
8.924
Karma
8.921
1FAF3EA0-22AE-4CB0-A3F5-A154B3336DC6.jpeg

vandaag eitje er naast ipv erin
Tevens eerste maaltijd van de dag.
 
OP
Furryx94

Furryx94

Freaky Bodybuilder
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
17 nov 2011
Berichten
4.854
Karma
9.606
Lengte
1m84
Massa
83kg
Vetpercentage
> 50%
Tortilla/ groenten wrap met kipfilet plakjes, kaas, cream cheese light en rauwkost. Ei of eiwit bakken en op de tortilla leggen, daarna beleggen. Daar doe ik vaak nog wat smokey scriracha overheen.
Vult goed door de groeten en redelijk aantal eiwitten door de zuivel, ei en kip.
goeie maaltijd om te preppen ook!
 
  • Like
Waarderingen: LM

tymboo

Colossal Veteran
Elite Member
Challenge Winner
+15 jaar member
Lid geworden
12 jun 2007
Berichten
16.328
Karma
11.587
Lengte
1m87
Massa
120kg
Paar broodjes en kwark met wat fruit
 

Biomek

Freaky Bodybuilder
Lid geworden
25 apr 2013
Berichten
6.849
Karma
11.538
Lengte
1m86
Massa
113kg
Vetpercentage
12%
Ontopic, hoe ziet mijn lunch / mijn meals eruit :D
 

Bijlagen

  • 148E4A57-A02B-4257-A447-A31E717DB738.jpeg
    148E4A57-A02B-4257-A447-A31E717DB738.jpeg
    120,3 KB · Weergaven: 108
  • 3C697557-664D-472C-BE50-7B3DCDA3186F.jpeg
    3C697557-664D-472C-BE50-7B3DCDA3186F.jpeg
    191,9 KB · Weergaven: 101
  • 7EF786AB-13E4-4C00-A3C2-69083E412A52.jpeg
    7EF786AB-13E4-4C00-A3C2-69083E412A52.jpeg
    219,4 KB · Weergaven: 95
  • F7ACAA7A-8F5A-4DA8-8C0F-1AEE1F8CDDD7.jpeg
    F7ACAA7A-8F5A-4DA8-8C0F-1AEE1F8CDDD7.jpeg
    247 KB · Weergaven: 95
  • C55AA6AF-B65F-4206-8095-C8CA558B22EB.jpeg
    C55AA6AF-B65F-4206-8095-C8CA558B22EB.jpeg
    270,2 KB · Weergaven: 94
  • CD6489F2-6337-4891-ACA2-ED21816F6DE5.jpeg
    CD6489F2-6337-4891-ACA2-ED21816F6DE5.jpeg
    255,1 KB · Weergaven: 102
  • 107156ED-AEBB-43E0-9B95-86CDFD8EDF0B.jpeg
    107156ED-AEBB-43E0-9B95-86CDFD8EDF0B.jpeg
    212,6 KB · Weergaven: 93
  • 6A8E3268-43B6-4EC1-825C-CE221C0D6B8A.jpeg
    6A8E3268-43B6-4EC1-825C-CE221C0D6B8A.jpeg
    259,4 KB · Weergaven: 106
  • 905BEDF6-75F6-4511-9ABD-383F1B246647.jpeg
    905BEDF6-75F6-4511-9ABD-383F1B246647.jpeg
    202,9 KB · Weergaven: 94
  • E7E558C1-7AA8-480A-A644-AFFE35B865A1.jpeg
    E7E558C1-7AA8-480A-A644-AFFE35B865A1.jpeg
    200,2 KB · Weergaven: 93
  • 9F259494-B3A0-4CB6-BE52-A131B2CDF6BD.jpeg
    9F259494-B3A0-4CB6-BE52-A131B2CDF6BD.jpeg
    216 KB · Weergaven: 94
  • 499C3F8E-FA61-487C-867C-1792D659DDFE.jpeg
    499C3F8E-FA61-487C-867C-1792D659DDFE.jpeg
    210,6 KB · Weergaven: 89
  • 18555B56-CCC2-44A2-9682-5A544A7E3998.jpeg
    18555B56-CCC2-44A2-9682-5A544A7E3998.jpeg
    202,3 KB · Weergaven: 85
  • F2AD9E06-1EED-4B94-9382-39C7578EBEDC.jpeg
    F2AD9E06-1EED-4B94-9382-39C7578EBEDC.jpeg
    245,7 KB · Weergaven: 89
  • 4C7CA3F8-309D-4936-8EE3-CD209932A778.jpeg
    4C7CA3F8-309D-4936-8EE3-CD209932A778.jpeg
    312,1 KB · Weergaven: 88
  • F237784F-9437-4581-A2A1-B15D3B4D9CEE.jpeg
    F237784F-9437-4581-A2A1-B15D3B4D9CEE.jpeg
    259,5 KB · Weergaven: 86
  • 57260E81-AFB0-4903-95AB-70879A1561FC.jpeg
    57260E81-AFB0-4903-95AB-70879A1561FC.jpeg
    251,7 KB · Weergaven: 82
  • 4499543C-31F9-497D-8148-43BCED2C8772.jpeg
    4499543C-31F9-497D-8148-43BCED2C8772.jpeg
    244,9 KB · Weergaven: 82
  • AAB52C24-BEF5-4168-B9BA-517A76AC8AEC.jpeg
    AAB52C24-BEF5-4168-B9BA-517A76AC8AEC.jpeg
    269,5 KB · Weergaven: 84
  • 242B9E6F-BB2D-49E1-BC6C-E5D651A5B3EC.jpeg
    242B9E6F-BB2D-49E1-BC6C-E5D651A5B3EC.jpeg
    281,6 KB · Weergaven: 106

Biomek

Freaky Bodybuilder
Lid geworden
25 apr 2013
Berichten
6.849
Karma
11.538
Lengte
1m86
Massa
113kg
Vetpercentage
12%
Dit is de hele week?

Ziet er niet uit als een straf!
Nee dit zijn gewoon random meals, en hoe mijn meals er gemiddeld uit zien.

Ik prep ook zelden, hooguit s’ochtends bereid en s’middags op werk in de magnetron, en anders gewoon fresh.

Een straf is het zeker niet :D
 
OP
Furryx94

Furryx94

Freaky Bodybuilder
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
17 nov 2011
Berichten
4.854
Karma
9.606
Lengte
1m84
Massa
83kg
Vetpercentage
> 50%
Ik varieer vrij veel, maar de laatste tijd is dit vaak mijn lunch:

2 grote tortilla's (125gr)
150gr musclemeat gyros
50gr Griekse yoghurt 5% (tzatziki)
6gr olijfolie (tzatziki)
80gr komkommer (tzatziki)
1 tomaat

Of:

100gr rijst (tomatenrijst)
200gr tomaten (tomatenrijst)
200gr musclemeat kipballetjes
80gr komkommer
besloten die bovenste na te bouwen. kwam kant en klare tzatziki tegen bij de lidl.
en qua kcal past het ook mooi in mijn macro's

laat het je weten wat ik ervan vind.
 
Naar boven