Fitness Seller

huisart wil niet doorsturen na bloed in urine (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

tranquilo

Dutch Bodybuilder
Elite Member
15 jaar lid
Lid geworden
20 apr 2003
Berichten
591
Waardering
9
Lengte
1m89
Massa
94kg
Vetpercentage
9%
Homo van een conservatieve christelijke huisarts wil me niet doorsturen naar een specialist! Ik heb net contact gehad met de huisarts en hij wil gewoon niet serieus ingaan op mijn verzoek mijn prostaat hypertrofie te onderzoeken. Na eigen onderzoek denk ik dat dit wel noodzakelijk is... ,,Ik denk niet dat er wat mis kan zijn met een jonge man op die leeftijd´´ zei de betweter...
,,Daarnaast kan het wel een gesprongen adertje zijn ofzo... zal wel te maken hebben met je zaadlosing´´
Toen ik hem vertelde over ´het gebruik van spierversterkende middelen en over de androgene receptor van de prostaat, toen mocht ik nog wel een keertje langskomen om mijn urine te laten testen...
Het ´leuke´ is, is dat ik elke keer last heb van druppels bloed in mijn urine enkele dagen nadat ik sust heb gezet... dan heb ik er 2 dagen last van (zichtbaar last) en dan vervolgens niet meer. Dus elke keer als ik een potje urine inlever dan is het meestal te laat en vind men nix.
Dus waar het op neer komt, in plaats van een onderzoek ofzo, moet ik eerst weer sust250 zetten, vervolgens ´hopen´ op bloed druppels en ´hopen´ dat het ook plaatsvind als ik dan in een potje pis.... en niet een dag eerder of later.... voordat ik doorgestuurd kan worden nnaar een specialist.... En het ziekenhuis doet weer nix voor je indien je niet doorgestuurd bent...

grt,
jw
 
Ga naar een andere huisarts!!!! Dit moet je niet pikken man.. hij is niet helderziend en kan zo echt niet zien of er wat met je prostaat is.. Iemand die AAS gebruikt, bloed in de urine en geen probs met de nieren, het zou echt heel erg goed iets met de prostaat kunnen zijn. Alleen voor je eigen geruststelling zou die je al door moeten sturen.. niet pikken dit, naar een andere arts!
 
huisarts hier wilde een jongetje die bloedovergaf al weken niet doorsturen.. was een ontsteking, antibiotica zou het weggaan, zo bleef het rommelen tot de jongen dood in bed lag.. tumor ter grote van een sinaasappel in ze hoofd.. wil alleen zeggen, een huisarts is geen specialist en heeft meestal geen enkele ervaring met AS en de bijwerkingen.

Voor hetzelfde geldt is het idd. niks, maar dan heb je wel die zekerheid en weet je dat het niks is..
 
Maak er niet het ergste van, maar maak gewoon een afspraak met de uroloog, en leg de situatie uit.

Grtz
 
Maak er niet het ergste van. Maar laten checken kan geen kwaad. Direct een afspraak maken kan niet, je moet een doorverwijzing hebben, dus ga langs een andere arts.
 
Niet perse Soul, ik heb ook weleens een specialist gesproken zonder verwijzing. Maar ff naar een andere huisarts is het beste. En geef de man ff een koekje van zijn eigen deeg. Hij is trouwens op jouw aandringen verplicht je door te sturen danwel naar uroloog/internist.

Grtz
 
Realtiverend ; levens bedreigend zal de situatie (nog) niet zijn, dus op zich om er een spoed klus van te maken is overdreven. Maar een arts die mij 'zo' belangrijk vind of om het anders te zeggen als het niet zo dringen is had ie je op zijn minst wat valium kunnen geven. Lozen die vent ! (naar mijn ervaring zijn er minder slechte vrouwelijk artsen dan slechte mannelijke maar dat komt ook omdat ik vrouwen meer vertrouw).
 
Trouwen het zal maar zo iets zijn al gomoroe en jij hebt een actief coïtus leven ..... leuke arts die dat op zijn geweten wil hebben !
 
Typisch... Alsof het enkel bij oudere mannen zou kunnen gebeuren...
Gewoon naar een andere arts gaan zou ik zeggen.
 
Hij moet je doorsturen, dat is je recht als patient. Gewoon eisen en anders zeggen dat je naar een andere arts zal gaan en of een klacht ga indienen bij het medisch tucht college.
 
Hoe zo iets hoort te gaan ; ik kwam half psychotisch bij mijn huisarts met het verzoek tot seresta (een kalmerend middel). Hij weigerde dit te geven (hij vond zichzelf niet bevoegd op het gebied van geestesziekten) ...... in plaats daarvan kreeg ik van hem ter plekke een tablet seresta en had hij ondertussen een afspraak diezelfde dag bij mijn psychiater voor me gemaakt.
 
whohoh wat een gek he, gewoon eigen rechter spelen over een ander zijn lichaam ziek heel ziek.
 
zijn princiepe is dat je niet moet klotuh met je lichaam door eigen medicijnman te gaan spelen..... Hetzelfde als ik eerder een internist sprak die het belachelijk vond om uberhaupt mensen te helepen die op sterven liggen doordat ze hun levenlang al roken....
hebben ze volledig aan zichzelf te wijten...
 
Vader van een vriend van mij heeft lange tijd verschillende klachten gehad en huisarts wild hem ook niet doorsturen.
Uiteindelijk is hij thuis opgehaald met de ambulance en is hij op de intensivecare beland en heeft dat toen maar net overleeft.
In het ziekenhuis kwamen ze erachter dat hij dus leukemie had.
Hij is dus overleden door die leukemie, als hij dus eerder doorgestuurd was dan hadden ze meer kans gehad om hem te genezen.
Gewoon naar een andere dokter gaan, of hem even duidelijk maken dat je echt doorverwezen wilt worden en zonodig spierkracht even gebruiken.
 
Originally posted by jweigeman
zijn princiepe is dat je niet moet klotuh met je lichaam door eigen medicijnman te gaan spelen..... Hetzelfde als ik eerder een internist sprak die het belachelijk vond om uberhaupt mensen te helepen die op sterven liggen doordat ze hun levenlang al roken....
hebben ze volledig aan zichzelf te wijten...

Een arts heeft de hypocratische eed gezworen ! HIJ MOET ZIEKEN HELPEN ONGEACHT !
 
Pcies. Toon maar eens aan als internist zijnde dat het door roken komt ipv genetische aanleg of zo. Roken verhoogt alleen een kans op ziektes, het veroorzaakt er geen. Anders zou iedereen die rookt ziek worden..........
 
Als jij tegen je huisarts zegt dat jij echt doorgestuurd wilt worden naar een specialist, dan is hij het gewoon verplicht te doen, vertel hem dat maar eens.
 
Back
Naar boven