XXL Nutrition

Hulp bij het trainen

Users who are viewing this thread

Gennesis

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
4 dec 2012
Berichten
605
Karma
22
Lengte
1m77
Massa
90kg
Hey,

Mijn naam is Sydney en ik heb me een tijd geleden geregistreerd op DutchBodybuilding omdat ik er al zoveel keer op terecht gekomen ben en er erg tevreden van ben!

Ik wou hier eens horen of ik wat hulp/informatie kon krijgen over bepaalde dingen zoals:

-Thuis trainen met alleen dumbbells
-Eventueel fitness en boksen combineren (ik boks al een tijdje en wil dit niet opgeven, te plezant :p)
-Trainingsschemas?
-Voedingsschemas?

Mijn "verhaal" :p:

Ik ben sinds een tijdje begonnen met boksen (altijd een passie geweest enzo :p) en ik ben er eigenlijk 10kg met afgevallen, ik kwam van 85kg naar 75kg door mijn eigen afvaldieet en goed trainen, probleem is dat ik geen reet ken van fitnessen of spieren kweken waarmee ik dus een gigantisch ongezond dieet had (maar effectief :p).

Ik ben ongeveer 1m80, 75 kg, vetpercentage weet ik niet, hoort eigenlijk ook bij een van mijn vragen? Waar je goedkoop je vetpercentage kan laten testen (niet die hydrotank shit van 400€ :p).

Mijn doelen zijn eigenlijk wedstrijden boksen, maar die droom gaat gepaard met mijn ziekte van schuerrman, waardoor ik veel rugpijn heb en 4 keer per maand naar de rugspecialist moet gaan trainen :p.

Ik wou hier ook horen achter specifieke oefeningen die ik kan doen om mijn volledige rug te verstevigen? En er gewoon veel steviger uit te zien :p.

Als mijn Nederlands soms niet goed klopt, ik zit in opleiding beroeps waardoor ik al 4 jaar geen Nederlands meer krijg, there you have it :p.

Wat hulp zou zalig zijn ^^

Sydney
 

supersized

Huge Freak
Lid geworden
5 sep 2011
Berichten
8.111
Karma
337
trainingsschema's en voedingsschema's ga je hier niet krijgen.
Er zijn zat oefeningen die je kunt doen met dumbbells, heb je wel een halterbankje?
Oefeningen die je zou kunnen doen: rows, presses, squats, flyes, curls, etc.
Google er maar eens op. Voor je voeding wil ik je doorverwijzen naar de stickies, hier staat een compleet stappenplan in. Natuurlijk kan je boksen en krachttraining combineren, als je serieus met boksen bezig bent is dit natuurlijk ook aan te raden. Succes ermee.
 

Dinky Toy

Ripped Bodybuilder
Lid geworden
23 nov 2011
Berichten
3.560
Karma
111
Lengte
1m60
Massa
54kg
Vetpercentage
12%
doen jullie met de boksclub geen krachttrainingen dan?
 

Dinky Toy

Ripped Bodybuilder
Lid geworden
23 nov 2011
Berichten
3.560
Karma
111
Lengte
1m60
Massa
54kg
Vetpercentage
12%
oke.... word in de sportschool waar ik altijd ging afgewisseld bij de boksclub, maar heb natuurlijk ook maar die ene ervaring ;)

zat wel altijd een stuk conditie bij... dat wel
 

supersized

Huge Freak
Lid geworden
5 sep 2011
Berichten
8.111
Karma
337
Ligt eraan wat je verstaat onder krachttraining, situps, pushups etc word natuurlijk wel gedaan. Bankdrukken, deadliften en squatten natuurlijk niet..
 
OP
Gennesis

Gennesis

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
4 dec 2012
Berichten
605
Karma
22
Lengte
1m77
Massa
90kg
Hey mensen, bedankt voor de reacties!
Ik zou inderdaad best krachttraining en boksen combineren, van fitness word je toch traag :p

Ik zoek dan ook oefeningen waarbij ik niet trager word maar er toch kracht en massa bij komt, in principe is het niet zo belangrijk maar wie wil er niet beast uitzien? :)

Ik heb geen halterbankje, puur dumbbells, niets anders :(
Ps: kan je deadliften met dumbbells? Ik doe ongeveer 10kg curls nu, erg lastig omdat ik lange spieren heb, geen korte fitnesspieren :s, bevorderd deadliften mijn prestaties of verslechteren ze? Liefst wil ik brede schouders hebben om wat groter over te komen.

Erg bedankt voor jullie hulp!

Sydney

---------- Post toegevoegd Fri 7 Dec 2012 om 18:31 ----------

Ahja, we doen niet echt kracht, wel buiskpieroefeningen enzo, ook.squats, pushups en situps in intergaltraining op een bokszak :) ik heb ook sterke grote triceps (^^) maar daartegenover amper biceps...(veel gepompt en dips gedaan en ontdekt dat die oefeningen niet echt biceps bevorderen, waardoor ik nu harde borstspieren heb :p, stoch al iets he x)
 
OP
Gennesis

Gennesis

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
4 dec 2012
Berichten
605
Karma
22
Lengte
1m77
Massa
90kg
Ja dat weet ik maar hoeveel mensen gaan naar de fitness om puur kracht te trainen en amper massa? :p
iedereen die in een fitness loopt komt er met de bedoeling om groot en breed te worden, ik heb al genoeg meegemaakt met mensen die fitnessen en mijn conclusie daarvan is dat de meeste bijna geen kracht hadden maar wel mooie spieren. Utterly useless voor mij maarja :p
Ik zocht gewoon een manier om er toch niet als een wet noodle uit te zien maar toch kracht en snelheid.te behouden :) nogmaals bedankt voor je reactie :)
 

Naar boven