Op een blog van een chemicus vond ik volgende uitleg over het feit dat hydrolized whey (ISO-100 enzo) niet werkt, zie:
"Denatured and Hydrolyzed Protein
Proteins only work if they keep their three dimensional shape. That’s because, like a key for a lock, they work by triggering select receptors. When whey protein undergoes denaturation or hydrolyzation, it loses the proper dimensions intended by nature. Effectiveness is lost and the renewing process of cellular turnover wanes. Adding to the negative outcome, these processing methods give rise to toxic levels of free aspartic acid and glutamic acid (MSG). Both have toxicity profiles that make party drugs look like health foods."
zie: [Link niet meer beschikbaar]
Lijkt me redelijke uitleg. Wat vinden jullie? Zijn er wetenschappelijke testen gedaan waarbij men kon meten in het lichaam dat hydrolized whey effectief goed werd opgenomen? Indien zo graag link.
"Denatured and Hydrolyzed Protein
Proteins only work if they keep their three dimensional shape. That’s because, like a key for a lock, they work by triggering select receptors. When whey protein undergoes denaturation or hydrolyzation, it loses the proper dimensions intended by nature. Effectiveness is lost and the renewing process of cellular turnover wanes. Adding to the negative outcome, these processing methods give rise to toxic levels of free aspartic acid and glutamic acid (MSG). Both have toxicity profiles that make party drugs look like health foods."
zie: [Link niet meer beschikbaar]
Lijkt me redelijke uitleg. Wat vinden jullie? Zijn er wetenschappelijke testen gedaan waarbij men kon meten in het lichaam dat hydrolized whey effectief goed werd opgenomen? Indien zo graag link.