- Lid sinds
- 16 okt 2002
- Berichten
- 1.493
- Waardering
- 1
40 gr tarwe
4 eetlepels rode linzen2 lente-uitjes 1 teentje knoflook
2 grote wortels
25 gr gedroogde abrikozen
2 theelepels tarwekiemoliezout, peper, kerrie, gemalen komijn50 gr sla
2 ½ eetlepel dikke zure melk (50 gr)
citroensap
1 appel
Kook de tarwe de avond van tevoren in een kopje water en laat deze dan samen met de linzen en abrikozen weken. Braad de groente, het uitje en de knoflook in de olie, voeg de linzen, abrikozen en de tarwe met het weekwater eraan toe. Kruid het geheel en kook het in 20 minuten gaar. Maak de sla af met een dressing van dikke zure melk. Eet een appel als toetje.
4 eetlepels rode linzen2 lente-uitjes 1 teentje knoflook
2 grote wortels
25 gr gedroogde abrikozen
2 theelepels tarwekiemoliezout, peper, kerrie, gemalen komijn50 gr sla
2 ½ eetlepel dikke zure melk (50 gr)
citroensap
1 appel
Kook de tarwe de avond van tevoren in een kopje water en laat deze dan samen met de linzen en abrikozen weken. Braad de groente, het uitje en de knoflook in de olie, voeg de linzen, abrikozen en de tarwe met het weekwater eraan toe. Kruid het geheel en kook het in 20 minuten gaar. Maak de sla af met een dressing van dikke zure melk. Eet een appel als toetje.