AndroidHealthClinic

Informatie+Verhaal Over Dianabol! (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

jeremia

Advanced Bodybuilder
15 jaar lid
Lid geworden
15 mei 2005
Berichten
1.237
Waardering
1
Voor iedereen die er aan denkt of al besloten heeft om aan de a.s. te gaan beginnen en met name Dbol hier een kleine introductie soort gebruiksaanwijziging!of hoe je het ook wilt noemen.

Hoop dat je er wat aan hebt!!


Korte beschrijving:



Dianabol is de grootvader van alle steroïden. In 1956 ontwikkelde de amerikaanse arts en gewichtheffers begeleider John Siegler in samenwerking met Ciba-Geigy Dianabol. Ziegler ontwikkelde het als alternatief voor testosteronDianabol was en is één van de populairste steroïden ooit. In 1982 stopte Ciba-Geigy de productie vanwege misbruik in de derde wereldlanden. Nadat Ciba gestopt was verschenen veel generische afgeleiden vanwege de enorme vraag. De bekendste zijn zonder meer de vijfhoekige rose tabletten uit Thailand en Methandrostenolone van Akrihin uit Rusland. Dianabol is één van de effectiefste orale steroïden als het om kracht en massa gaat, hooguit Anapolan kan men als nog sterker benoemen. Anapolan is veel schadelijker en bezit duidelijk meer bijwerkingen als Dianabol. Dianabol bezit een uitstekende verhouding tussen anabole en androgene werking. Lange tijd kon Dianabol gebruik slechts weinig dagen later nog aangetoond worden bij dopingtests, intussen zijn er betere tests beschikbaar welke Dianabolgebruik tot 5 weken terug kunnen aantonen.



Gebruik:

Dianabol wordt afhankelijk van de soort sport gebruikt in doseringen van 10-500 mg (vijfhonderd) per dag. De meeste gebruikers gaan al bij doseringen van 15-40 mg zeer goed vooruit. Voor vrouwen en ouderen kan onder omstandigheden 5 mg al voldoende zijn. De meeste bodybuilders houden de dosering onder de 50 mg per dag en versterken de werking door er een injectabele steroïde onder te zetten, dit ook om de belasting van de lever binnen de perken te houden..Het gelijktijdig gebruik van zowel Dianabol als Anapolan (oxymetholone) is niet aan te bevelen, omdat de werkingsmechanismes practisch dezelfde zijn en de belasting voor de lever enorm. Omdat de halve waardetijd van Dianabol slechts 3 –4.5 uur bedraagt, wordt een opsplitsing van de dosis over de dag aanbevolen. Ideaal zijn 4-5 porties over de dag verdeeld. Het beste kan men de porties bij de maaltijden nemen en voor het slapen gaan. De echte die-hards nemen midden in de nacht tijdens de plaspauze nog eens 10 mg samen met forse shake, en komen zo tot 5 porties van 10 mg verdeeld over 24 uur. Dianabol is er ook om te injecteren in ampullen van Gideon Richter uit Hongarije, en dan gebruikt men in de regel een 40 % lagere dosis als met tabletten. De duur van gebruik zou maximaal 8 weken moeten bedragen, beter nog is 6 weken, omdat Dianabol de lever sterk belast. Hierna zou een pauze van eveneens 6-8 weken moeten worden ingelast. Omdat Dianabol levertoxisch is zou men regelmatig om een bloedonderzoek kunnen vragen bij je arts. Om deze reden nemen gebruikers regelmatig Mariadistel, een middel dat in vrijwel elke reformwinkel te verkrijgen is, en die de lever beschermt. Gebruikers zouden om deze redenen ook af moeten zien van gebruik van recreatieve drugs en alcohol om de toch al overbelaste lever te ontzien. Omdat Dianabol zeer snel naar oestrogeen coverteert, is het gebruik van een aromataseremmer (Arimidex) of een oestrogeenblokker (Clomid-Nolvadex) gewenst. Vooral Clomid staat er om bekend dat het de bloedwaardes verbetert van het totale cholesterol en de LDL t.o.v. HDL die onder invloed van steroïden vaak dramatisch verslechteren. Van oudsher staan de stacks (combinaties) Dianabol/Deca en Dianabol/Testosteron als uitstekend te boek. Arnold en de zijnen zijn er groot mee geworden. Vrouwen zouden geen Dianabol moeten gebruiken, omdat dat tot snelle vermannelijkingsverschijnselen (viriliteit) leidt. Ondanks dat gebruiken sommige vrouwelijke bodybuilders d-bol, en wel in de dosering van 5-10 mg met vaak spectaculair gevolg. Dianabol is zeker niet het ideale steroïde voor beginnelingen. Desondanks wordt het juist door deze groep het meest gebruikt. De grond hiervoor ligt in het feit dat de meesten bang zijn voor de naald en uit pure onwetendheid. De psychische drempel voor gebruik ligt bij tabletten nu eenmaal lager dan bij injecties. Beginnelingen kunnen bij doseringen van 20 mg per dag over 6 weken al behoorlijk groeien.



Afbouwen




Bij Dianabol is het erg belangrijk, dat je goed afbouwt, anders verlies je de opgebouwde massa weer net zo snel. In de op één na laatste week zou men de dosis langzaam naar 20 mg/dag moeten afbouwen, in de laatste week op slechts 15 mg/dag gaan zitten en deze dosis in zijn geheel in de morgen innemen. Hierdoor wordt de endogene (lichaamseigen) testosteronproductie niet zo erg onderdrukt. Op de dag na de laatste Dianabolinname moet je , als je het er al niet naast gebruikte, beginnen met Clomid. Vijf dagen 100 mg/dag en vervolgens 5 dagen 50 mg/dag. Bij bodybuilders die lang en zwaar gekuurd hebben, is het raadzaam veel langer door te gaan met Clomidgebruik, toch wel zo’n drie maand. Er zijn klinische studies geweest waarin bodybuilders een jaar lang Clomid gebruikten zonder hiervan last te ondervinden.



Prijs



De prijs ligt tussen de 0.10-0.50 eurocent, afhankelijk van het merk en de supplier. In Thailand betaal je per 1000 stuks tussen de 40-50 euro.



Positieve eigenschappen



Zorgt voor een sterke toename van kracht en massa

Het staat bekend voor zijn snelle en betrouwbare resultaten.

In tegenstelling tot Anapolan, staat Dianabol bekend als een steroïde waarbij je je goed voelt.

Toenames van 1-2 kg per week zijn normaal.

Het verlaagt de endogene kortisolproductie met 50-70%. Dit betekent dat er minder proteïne uit de spiercellen wordt afgebroken.



Bijwerkingen





Vochtretentie (water vasthouden), bekend als vollemaansgezicht .

Haaruitval, gynaecomastie (vrouwelijke borstgroei) en sterke acné op de rug en schouders.

Onderdrukking van spermatogenese.

Converteert zeer snel naar oestrogeen.

Doseringen boven de 10 mg/dag verhogen de leverwaardes, de bloeddruk en de hartfrequentie.

Tien mg/dag verlaagd (binnen 10 dagen) de endogene testosteronproductie met 30-40%.

Vanaf 50 mg/dag komt het tot psychische veranderingen (Roid Rage).



Vervalsingen

Dianabol is één van de meest vervalste steroïdes. De vervalsingen zijn gedeeltelijk echter zo goed, dat men ze op het oog niet van echt kan onderscheiden. Belangrijk is echter dat Dianabol in de mond erg bitter moet smaken. Maar zelfs als het bitter smaakt, is dat nog geen garantie van echtheid, omdat vervalsers vaak caffeïne of metyltestosteron gebruiken om de smaak en het effect te imiteren. Een probleem is ook dat producenten vaak iets veranderen aan de verpakking en/of de blisters en zelfs de tabletten er niet altijd hetzelfde uitzien. Vooral van de Thais is bekend dat ook de dikte en afmeting van de tabletten verschilt.
:D :D DE EINDE!!
 
De bron graag....

en op en afbouwen is achter haald....

wat een klets
 
Zonder het verder gelezen te hebben maakt het hoofdstuk "Afbouwen" het hele artikel mijn inziens 'waardeloos'.

De achtergrond is leuk, maar de manier waarop Dbol goed te gebruiken is is allang achterhaald. :)


/edit:
Wow!

Dianabol wordt afhankelijk van de soort sport gebruikt in doseringen van 10-500 mg (vijfhonderd) per dag.


Sorry, wat een k*tartikel! 500mg dbol per dag lijkt mij dodelijk.
 
bron is bodypage.nl ;

[Link niet meer beschikbaar]

500 mg! ben benieuwd hoe er dan uit gaat zien :D
 
ga maar kijken, ik zocht op google naar de bron en..voila:

[Link niet meer beschikbaar]
 
Zeker weten Bodypage, ik ken het artikel, staat vol met crap :D
 
bodypage is achterhaald.

Voor goede profiles kijk gewoon op steroid.com
 
MrJ zei:
Zonder het verder gelezen te hebben maakt het hoofdstuk "Afbouwen" het hele artikel mijn inziens 'waardeloos'.

De achtergrond is leuk, maar de manier waarop Dbol goed te gebruiken is is allang achterhaald. :)


/edit:
Wow!

Dianabol wordt afhankelijk van de soort sport gebruikt in doseringen van 10-500 mg (vijfhonderd) per dag.


Sorry, wat een k*tartikel! 500mg dbol per dag lijkt mij dodelijk.

Hoor ik hier een proefkonijn?? :D
 
Pumpin' zei:
Hoor ik hier een proefkonijn?? :D

Ik hoor een slotje om zodoende mensen te behoeden voor foutieve info. ;)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Back
Naar boven