- Lid geworden
- 22 jan 2006
- Berichten
- 1.007
- Waardering
- 0
Helden!
Ik had onlangs even een meningsverschil met een verkoper van de supplementen-shop waar ik altijd langs ga.
Het zit zo: momenteel eet ik als kh-bron overdag altijd zilvervliesrijst of volkoren macaroni. Erg leuk allemaal, maar ik sta per dag al gauw anderhalf uur in de keuken om al het eten klaar te maken. Das dan weer wat minder fijn! Sterker nog: dat moet radicaal anders! Daarom dacht ik: sandwiches!
Nu vertelt die verkoper dat ik dat beter niet kan doen, omdat brood kwalitatief gezien een veel mindere kh-bron is in vergelijking met rijst of pasta. Zélf dacht ik dat dit wel meeviel.
Hoe denken jullie hierover? Is volkoren- of meergranenbrood werkelijk veel minder?
Hoop snel wat wijzer te worden
Grtz,
Benni!
Ik had onlangs even een meningsverschil met een verkoper van de supplementen-shop waar ik altijd langs ga.
Het zit zo: momenteel eet ik als kh-bron overdag altijd zilvervliesrijst of volkoren macaroni. Erg leuk allemaal, maar ik sta per dag al gauw anderhalf uur in de keuken om al het eten klaar te maken. Das dan weer wat minder fijn! Sterker nog: dat moet radicaal anders! Daarom dacht ik: sandwiches!
Nu vertelt die verkoper dat ik dat beter niet kan doen, omdat brood kwalitatief gezien een veel mindere kh-bron is in vergelijking met rijst of pasta. Zélf dacht ik dat dit wel meeviel.
Hoe denken jullie hierover? Is volkoren- of meergranenbrood werkelijk veel minder?
Hoop snel wat wijzer te worden
Grtz,
Benni!