Fitness Seller

Israël & Joodse Diaspora (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Arminius

Epic Ruler
Elite Member
15 jaar lid
Lid geworden
4 jul 2005
Berichten
72.035
Waardering
37.854
Lengte
1m88
IvJTZAv.jpg
 
Trump en Kushner lossen het allemaal wel op.
 
Laatst bewerkt:
Israel settlements: Netanyahu orders UN ties review

Dat er serieus nog mensen bestaan die geloven in de twee staten oplossing. :o


is onmogelijk ,

in het belang van langdurige vrede water bij de wijn doen zit niet in de aard van Arabieren

het is onderwerpen of overheersen ,leven op basis van gelijkheid is niet mogelijk
 
Israël wil ook gewoon Gaza en de West Bank inlijven natuurlijk.

Het Beloofde Land (conservatieve interpretatie)
2ZXhq99.jpg

Als je het mij vraagt dan is een, door Israël gefinancierde, volksverhuizing van alle Palestijnen, uit de desbetreffende gebieden, naar Jordanië de beste kans op peis en vree.

Maar dat zal nooit gebeuren natuurlijk. :o
 
Laatst bewerkt:
Israël negeert VN-resolutie en wil 1.000 nieuwe woningen bouwen in Oost-Jeruzalem
Israël is van plan de VN-resolutie tegen zijn nederzettingspolitiek te negeren en wil duizend nieuwe huizen in Oost-Jeruzalem bouwen. Dat heeft Emmanuel Nahshon, woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken gezegd, zo bericht VTM NIEUWS.

Nahshon ontkrachtte de geruchten dat Israël de relaties met de veertien betrokken landen helemaal wil stopzetten. Israël zal de samenwerking met de ambassades van de veertien betrokken leden van de VN-Veiligheidsraad, die de resolutie tegen de nederzettingspolitiek van Tel Aviv vrijdag goedkeurden, enkel "tijdelijk afbouwen", zei Nahshon. Hij gaf geen verdere details.

De tekst die vrijdag in de VN-Veiligheidsraad werd goedgekeurd, eist dat Israël "onmiddellijk en volledig stopt met de bouw van nederzettingen in de bezette Palestijnse gebieden, inclusief Oost-Jeruzalem". Tel Aviv heeft de ambassadeurs van de veertien lidstaten al op het matje geroepen. Ook de ambassadeur van de Verenigde Staten, die zich bij de stemming onthielden, moest zich al komen verantwoorden. Het was de eerste keer sinds 1979 dat de VS zijn veto niet heeft gebruikt tijdens een stemming over de Israëlische nederzettingspolitiek.

Israël heeft intussen al laten weten dat het van plan is om de resolutie te negeren.
 
Laatst bewerkt:
Islamitische landen erkennen op hun beurt Oost-Jeruzalem als Palestijnse hoofdstad
De leiders van de islamitische landen hebben woensdag op een bijzondere top van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking Oost-Jeruzalem erkend als Palestijnse hoofdstad. Ze reageren zo op de erkenning van Jeruzalem als Israëlische hoofdstad door de Amerikaanse president Donald Trump vorige week.

“We roepen Jeruzalem-Oost uit tot hoofdstad van de Palestijnse Staat en roepen de andere landen op om de Palestijnse Staat te erkennen met het bezette Oost-Jeruzalem als hoofdstad”, klinkt het in een persmededeling.

Op de top van dinsdag waren volgens bronnen meer dan twintig leiders aanwezig, en waren de 56 OIC-landen allemaal vertegenwoordigd. De aanwezigen “verwerpen en veroordelen scherp de onverantwoorde, illegale en unilaterale beslissing van de president van de VS om Jeruzalem te erkennen als hoofdstad van Israël. Wij achten die beslissing nietig en ongeldig”, klinkt het.

Volgens het Turkse persagentschap Anadolu zal de Organisatie naar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties stappen rond het statuut van Jeruzalem, indien de Veiligheidsraad “geen actie onderneemt”.

Eerder op de dag riep de voorzitter van OIC, de Turkse president Recep Tayyip Erdogan, al op om Oost-Jeruzalem als Palestijnse hoofdstad te erkennen. De Palestijnse leider Mahmoud Abbas herhaalde dan weer dat de VS hun kans hebben verkeken om een rol te spelen binnen het vredesproces.
 
Laatst bewerkt:
Aanvaller Joods restaurant gevechtsklaar

Door Daniel van Dam

Updated Gisteren, 23:35
Gisteren, 22:28 in BINNENLAND


e55f8fa2-e055-11e7-8688-43dc96bf3f2f.jpg


De gemaskerde asielzoeker sloeg afgelopen donderdag het Israëlisch restaurant HaCarmel aan diggelen en schreeuwde ’Allahu Akbar’.

Ⓒ GinoPress B.V.

Amsterdam - De 29-jarige man die vorige week ramen bij een Israëlisch restaurant insloeg, is een in Syrië geboren asielzoeker. Bij de politie heeft hij verklaard getraind te zijn in het gebruik van wapens en dat hij gevechtservaring heeft. Dat bevestigen bronnen rondom het politieonderzoek.
In het verhoor heeft de asielzoeker, die een aantal jaar in Amsterdam woont, tegen de politie gezegd het niet erg te vinden als hij bij de aanval op het restaurant zou zijn gestorven. De gemaskerde asielzoeker sloeg afgelopen donderdag het Israëlische restaurant HaCarmel aan diggelen en schreeuwde ’Allahu Akbar’.



voor dit soort dingen krijg je maar 48 uur celstraf ,en wat kreeg een stumper ook al weer voor straf na het gooien van een waxinelichtje naar een paar volgevreten charlatans :roflol:
 
 
Laatst bewerkt:
Manfred Gerstenfeld: ‘West-Europa is een belangrijke importeur van antisemieten’
'Voor mij is het duidelijk dat vooral linkse partijen in Europa haat verspreiden tegen Israël'

Manfred Gerstenfeld staat internationaal bekend als expert op het gebied van antisemitisme in West-Europa. Naar aanleiding van de aanslag op het koosjere restaurant HaCarmel in Amsterdam, vraag ik hem naar zijn visie op de recente ontwikkelingen in Nederland.
Manfred Gerstenfeld: 'West-Europa is een belangrijke importeur van antisemieten' | ThePostOnline

Kijkend naar links NL heeft hij zeker een punt met het verspreiden van haat tegen Israël. Onder andere de SP heeft daar een heel nieuwe betekenis aan weten te geven. Zie je ook dikwijls terug aan figuren die SP stemmen.
 
 
"It's starts with an insult, and at the very top what you have is genocide."

3b75813af2350e14a3403e46e8539c3cb2f8d44e36b0a0ff450203ef80b42b2c.jpg
 
Laatst bewerkt:
Back
Naar boven