Fitness Seller

IvdM Februari 2020 - Shadow Project

Bezoekers in dit topic

LM

well mannered, bad behaved
Moderator
Elite Member
10 jaar lid
Lid geworden
8 mei 2013
Berichten
8.924
Waardering
8.945
Hallo grote vriend! Wat leuk dat ik jou mag interviewen voor de maand februari
He lieve vriendin, wat een eer om een keer de geïnterviewde te zijn.

- Wil je wat vertellen over de man achter Shadow Project ?
Ik ben een man van 26 jaar uit omgeving Utrecht en train al sinds het eerste uur bij Ironhouse. Mijn accountnaam was voorheen anders, maar ben overgestapt op een wat meer anonieme naam in verband met het open zijn over bepaalde keuzes die ik maak, of heb gemaakt in het leven, al dan niet krachtsport gerelateerd. Het is overigens totaal niet zo dat ik mijn identiteit verder geheim probeer te houden en met een heel klein beetje zoekwerk zijn mijn social mediakanalen zo te achterhalen. Het gaat mij er vooral om dat sommige dingen niet zonder enige moeite naar mij als persoon te herleiden zijn. Daarbij heb ik al ongeveer half DBB in het echt gezien en heb ik hier ook een aantal echte vriendschappen opgedaan

- Wanneer en waarom ben je begonnen met liften?
De allereerste keer dat ik de sportschool in ben gelopen is nu 8 jaar geleden, sindsdien ben ik ook nooit gestopt. Oorspronkelijk ben ik begonnen met krachttraining op aanraden van de fysiotherapeut. Als kind zijnde had ik al veel last van mijn gewrichten en rug en heb hiervoor allerlei medisch specialisten bezocht zoals kinderorthopeed en reumatoloog en werd daar afgepoeierd met een "het is geen reuma" of een "het gaat vast vanzelf over wanneer je uitgegroeid bent". Uiteindelijk als laatste optie maar naar een fysiotherapeut doorverwezen in de hoop dat hij voornamelijk iets voor mijn rugklachten kon betekenen, deze fysiotherapeut was zelf vroeger fanatiek bodybuilder en ook wedstrijden gedaan en raadde mij aan om zelf krachttraining op te pakken. van het een kwam het ander en uiteindelijk ben ik hier een beetje in doorgeslagen.

- Hoe train je op dit moment, en waar werk je naar toe?
Ik train eigenlijk altijd gericht op powerlifting omdat ik dit simpelweg de leukste manier van trainen vind en hier een prima fysiek mee weet op te bouwen. Naast het sterk zijn vind ik het ook belangrijk om er goed uit te zien en noem mezelf wel vaker een verkapte bodybuilder.
Verder houdt dit eigenlijk altijd in 4 tot 6x per week full body met focus op mainlifts, met hier en daar (te weinig) assistance oefeningen.
Op het moment werk ik eigenlijk nergens naartoe en is het doel zoveel mogelijk krachtbehoud. Dit omdat ik mijn vriendin beloofd heb haar te supporten tijdens haar eerste echte cut en cut ik dus met haar mee.

- Wat zijn je PR's?
245 squat, 170 bench en 280 deadlift. Best ok getallen maar ik weet zeker dat ik deze getallen nog ruim kan verbeteren in de toekomst.

- Wat vind je het leukst om te trainen?
Squat. Hands down voor mij de oefening die ik altijd goed kan doen, slechte dagen pak ik nog makkelijk 95% en na maanden geen squats doen door een blessure rep ik makkelijk 80% van mijn oude max.

- Wat is, naast gember thee, het geheim van jouw gainz?
Add a littlebit of ginger to your life. Daarnaast is het geen geheim dat er wat verboden, prestatiebevorderende middelen in mijn lichaam circuleren.

- Je bent een fervent feestganger. Hoe blijf je gemotiveerd tussen al die feestjes door?
Zeker de dagen na een feestje zijn voor motivatie echt dramatisch, de maandagtraining sla ik vaak over maar probeer wel weer op dinsdag in de gym te zijn. Ik merk wel dat wanneer ik langere periode geen feestjes gehad heb, alles een stuk beter gaat, meer motivatie, meer kracht, meer gains. Maar feestjes zijn nou eenmaal gezellig. Zeker als ik jou daar ook tegenkom

- Hoe strikt ben je met je voeding?
In de bulk totaal niet, hoe ik aan mijn doel kom maakt niet uit, als ik er maar aan kom. Dus chocomelk, koekjes, donuts etc gaan er zeker allemaal in. Eten moet leuk zijn en elke dag droge kip met rijst is jezelf pijnigen voor niks. In mijn cut ben ik veel stricter maar dat is ook omdat ik veelal minicuts doe van 3 tot 4 weken en dus gewoon ff die-hard ervoor ga zodat ik daarna weer een tijd lang de teugels los kan laten.

- Waar denk je te staan over een jaar of 15-20?
Ik verwacht dan nogsteeds actief bezig te zijn met bodybuilding/powerlifting want ik kan me geen leven indenken waarbij ik niet train. Waarschijnlijk wat minder prioriteit erbij omdat er dan misschien andere dingen in het leven zijn die aandacht eisen want ik zie mezelf ooit wel vader worden. En in ieder geval aan de TRT, al dan niet voorgeschreven.

- Zijn er dingen die je anders gedaan zou hebben als je opnieuw kon beginnen?
Waarschijnlijk mezelf een andere squattechniek aanleren vanaf het begin, omdat mijn huidige techniek zorgt voor veel knieklachten en ik maar niet kan wennen aan andere techniek omdat deze voor mij gewoon verreweg het meest efficient is.

- Wanneer was voor jou 'het' moment om prestatie bevorderende middelen te gaan gebruiken en hoe heb je dit aangepakt?
Dat moment is ondertussen al bijna 4 jaar geleden, ik heb eerst behoorlijk wat research gedaan uit interesse en niet per se omdat ik van plan was om te gaan gebruiken toen opeens de Haarlemstudie voorbij kwam. Dit was een wetenschappelijk onderzoek waar de gezondheid van AAS gebruikers voor, tijdens en na een kuur werd gevolgd. Doordat ik ondertussen behoorlijk geinteresseerd was in AAS zag ik dit als de perfecte gelegenheid om een keer te experimenteren met AAS, omdat dit inzichtelijk zou maken wat AAS met mijn gezondheid zouden doen. Ik heb mij hier dan ook direct voor opgegeven en was een van de eerste deelnemers aan het onderzoek. Na afronden van het onderzoek ben ik weer on gegaan en ook on gebleven.

- Heb je nog een tip voor beginners?
Keep it simple, mensen zijn geneigd moeilijk te (willen) doen terwijl het eigenlijk ontzettend simpel is.

- Welke feestjes heb je nog op de planning?
6 maart Unpolished, 27 april Supersized Kingsday en 23 mei naar Soenda festival.
Verder nog niets definitief, maar mezelf (en mijn vriendin) kennende komt er nog genoeg bij

- Hoe lang is jouw baard?
Voorlopig nog veel te kort naar mijn mening, maar ik ben bang dat mijn vriendin op een gegeven moment eist dat ie eraf gaat.

- Heb je nog een paar mooie foto's/ filmpjes?
Die zal ik je wel even prive whatsappen voor in je fapmap xoxo

Sneak peak fap map:

SP.jpeg
 
Hakuna Matata!
 
Niet de eerste... :(
Maar tof interview en leuk te zien wie er achter de naam zit. Mogelijk hebben we elkaar ook wel in het echt gezien... Maar zou het nu zo 1 2 3 niet weten. :D
 
leuk om te lezen! En goed fysiek ook!
 
Leuk interview. Sterke lifts zeg en goeie fysiek ook. :)
 
poh heel netjes die pr's!

leuk interview, ik dacht altijd dat je wat ouder was.
 
Utregggggg. Wel ziek mooie badkamer trouwens (als dat je eigen badkamer is, me = jealous).
 
Leuk interview broeder! Wat meer beeldmateriaal erbij maakt het helemaal af drool:
 
Niet de eerste... :(
Maar tof interview en leuk te zien wie er achter de naam zit. Mogelijk hebben we elkaar ook wel in het echt gezien... Maar zou het nu zo 1 2 3 niet weten. :D
Volgens mij hebben wij elkaar inderdaad ooit eens getroffen, maar weet het niet heel zeker meer :)
leuk om te lezen! En goed fysiek ook!
Thanks :o
Leuk interview. Sterke lifts zeg en goeie fysiek ook. :)
Ik doe mijn best :)
poh heel netjes die pr's!

leuk interview, ik dacht altijd dat je wat ouder was.
De meeste mensen denken dat ik veel ouder ben :p
Utregggggg. Wel ziek mooie badkamer trouwens (als dat je eigen badkamer is, me = jealous).
Nul dertiiiiggg, I wish. Was van het weekend in een hotel. Badkamer was wel lifegoals. Hele hotelkamer eigenlijk :roflol:
Leuk interview broeder! Wat meer beeldmateriaal erbij maakt het helemaal af drool:
Fapse liefje, als je meer moet, moet je maar laten weten.
:D
 
Back
Naar boven