Fitness Seller

Jawadde

Bezoekers in dit topic

twjunk

Advanced Bodybuilder
15 jaar lid
Lid sinds
1 jul 2003
Berichten
1.285
Waardering
0
Dinsdag 2 november. Een anonieme beller kondigt bij het Amsterdams Stadsblad aan dat hij en een groep Hollanders “gaat afrekenen met de Arabieren. We laten ons niet afslachten.”
Donderdag 4 november. Een moskee in Veghel wordt beklad met leuzen als “Holland ons land”, “WP” en hakenkruizen. “WP” staat voor “White Power”.
Donderdag 4 november. Tegenover een Pakistaanse moskee in Amsterdam wordt een afgehakte varkenskop aangetroffen.
Vrijdag 5 november. Rond deze datum worden de terrasstoelen van een Marokkaans restaurant in Leeuwarden vernield. Het is onduidelijk wie de daders zijn, maar de eigenaar verwijdert uit voorzorg het woord “Marokkaans” van zijn gevel.
Vrijdag 5 november. In een Utrechtse moskee woedt korte tijd brand. Die is door onbekenden aangestoken.
Vrijdag 5 november. Een 21-jarige man gooit molotovcocktails tegen een moskee in IJsselstein. Moskeebezoekers blussen de brandjes.
Vrijdag 5 november. LPF-voorzitter Sergej Moleveld faxt naar zijn eigen partij een dreigbrief aan Mat Herben en zichzelf. Hij ondertekent met een islamitische groepering om moslims verder de hoek in te drukken. Moleveld valt door de mand en wordt gearresteerd.
Zaterdag 6 november. In Huizen worden drie mensen gearresteerd die een moskee in brand wilden steken. Zij hadden een rugzak bij zich met terpentine, wasbenzine, spiritus en papier.
Zaterdag 6 november. Dat weekend gooien onbekenden in Groningen bij een moskee een molotovcocktail naar binnen. Bij een andere moskee in de stad worden racistische leuzen geklad.
Zaterdag 6 november. De deuren van een Noordwijkse moskee worden vernield.
Zondag 7 november. In Breda steken onbekenden isolatiemateriaal achter een moskee in brand. Het vuur dooft snel.
Zondag 7 november. In Rotterdam wordt een houten pallet tegen de toegangsdeur van een moskee gezet en in brand gestoken. De deur raakt beschadigd.
Zondag 7 november. Een Rotterdamse moskee wordt volgeplakt met pamfletten met voor moslims beledigende teksten en afbeeldingen.
Zondag 7 november. Het kantoor van het Euro-Mediterraan Centrum Migratie en Ontwikkeling (EMCEMO) in Amsterdam is in het weekend beklad met rode verf. In het kantoor vergaderen veel Marokkaanse organisaties, waaronder de Stedelijke Marokkaanse Raad.
Maandag 8 november. Rond deze datum wordt de auto van een Iraakse inwoner van ‘s-Heerenberg bekrast met onder andere de leus “k*t-moslims”.
Maandag 8 november. Bij een islamitische basisschool in Eindhoven ontploft een bom die de ingang zwaar beschadigd en ruiten in de nabije omgeving doet sneuvelen. De school lag al eerder onder vuur. Op 15 juni 2003 werden er molotovcocktails naar binnen gegooid en op 15 juni 2004 werd een ruit vernield en werden brandende papieren op de vensterbank gelegd.
Dinsdag 9 november. Bij een islamitische basisschool in Uden wordt brand gesticht. De school brandt finaal uit. Op de muren zijn leuzen gespoten als “Theo R.I.P.” en is een keltenkruis met de letters “WP” aangebracht.
Dinsdag 9 november. Een zak met stront wordt dwars door een raam bij het Marokkaans consulaat in Rotterdam naar binnen gegooid.
Dinsdag 9 november. Een Arnhemse moskee wordt permanent door de gebruikers bewaakt nadat een anonieme dreigbrief is bezorgd.
Woensdag 10 november. Bij een Heerenveense moskee wordt brand gesticht. Twee brandhaarden worden door de politie geblust. Een 25-jarige man bekent de brandstichting. De politie vindt rechts-extremistische posters en vlaggen in zijn huis.
Woensdag 10 november. In Den Bosch worden posters met racistische en anti-islamitische teksten geplakt.
Woensdag 10 november. Er wordt een valse bommelding gedaan in de buurt van een moskee in Heerlen.
Woensdag 10 november. Bij de politie komt een bommelding binnen voor een moskee in Appingedam. Twintig bezoekers moeten de ruimte verlaten, maar de bommelding blijkt loos alarm.
Woensdag 10 november. Tijdens de belegering van het huis van twee “autochtone” moslimfundamentalisten in het Haagse Laakkwartier belagen skinheads en ADO Den Haag-supporters Marokkaanse jongeren. Over en weer vallen klappen.
Donderdag 11 november. In Venray worden twee mannen gearresteerd die brand wilden stichten in een plaatselijke moskee. Twee andere verdachten worden later gearresteerd.
Donderdag 11 november. De moskee en het gemeentehuis in Veendam worden beklad met racistische leuzen, hakenkruizen en keltenkruizen.
Vrijdag 12 november. Een afvalbak bij een Edese moskee staat in brand. De muur van de moskee raakt zwart geblakerd en een ruit sneuvelt.
Zaterdag 13 november. Een moskee in Helden wordt in brand gestoken. Er blijft niets van het gebedshuis over.
Zaterdag 13 november. Onbekenden proberen brand te stichten in een moskee in Lelystad.
Zaterdag 13 november. Een Turkse moskee in Maassluis wordt in brand gestoken. De brand beperkt zich tot de buitenkant en een ruit sneuvelt.
Zondag 14 november. De politie in Hoogkarspel verwijdert tientallen pamfletten met opschriften als “Hoeveel moeten er nog komen, hoeveel moeten er nog gaan?”, “Word wakker, word lid” en “Mohammed een pedofiel”. De pamfletten zijn ondertekend door het onbekende “Westfries Legioen”. Ook op andere plaatsen in West-Friesland worden deze pamfletten aangetroffen.
Zondag 14 november. Twee mannen worden dit weekend aangehouden. Ze zouden plannen hebben beraamd om een moskee in Gorinchem in brand te steken.
Zondag 14 november. In dit weekend worden discriminerende leuzen als “Moslims oprotten” geklad op Turkse en Marokkaanse winkels in Alkmaar. Bij een joodse broodjeszaak worden de ruiten ingegooid.
Zondag 14 november. Een 16-jarige jongen wordt gearresteerd in verband met een molotovcocktail-aanval op een Turks verenigingsgebouw in Alkmaar. De brand werd snel geblust, maar de kozijnen waren al verbrand.
Maandag 15 november. Bij de politie komt een bommelding binnen voor de moskee bij de Beverwijkse bazaar. Het Explosieven Opruimings Commando doet onderzoek, maar vindt niets.
Vrijdag 19 november. Vier mannen uit Almere worden gearresteerd op verdenking van brandstichting en het kapot gooien van enkele ruiten van de islamitische school in hun woonplaats. Surveillerende agenten ontdekten het vuur op tijd.
Zondag 21 november. En weer wordt de Turkse moskee in Maassluis belaagd. Dit keer gooien twee mannen een molotovcocktail die er net naast belandt. Daardoor blijft de schade beperkt.
Zondag 21 november. Bij een Heerenveens moskee worden drie ramen ingegooid.
Maandag 22 november. Naar een Haagse moskee wordt een brandbom gegooid. Er sneuvelt een ruit en de vensterbank en de buitenkant van de moskee raken zwart geblakerd.
Vrijdag 26 november. In West-Friesland duiken opnieuw posters op van het “Westfries Legioen” met teksten als “Mohammed is een pedofiel”.
Zondag 28 november. Onbekenden bekladden de Emmense moskee met leuzen als “kankerturken” en “kankerzwarten”. Er worden ook hakenkruizen aangebracht.


En ik die dacht dat de Nederlanders zo'n mietjes waren. :D


Grapje jongens. :p
 
Damn, wist niet dat er zoveel "aanslagen" waren gebeurd vorige maand :eek: Waarvan er maar een 3-tal lukken :rolleyes:
 
Ernesto plaats dalijk even een lijst met wat de plaatselijke Marokkaanse jeugdbende dit weekend heeft gedaan en nog gaat doen. Die lijst kan goed 3 keer zo lang zijn :D
 
Aardig lijstje, op zich een slechte zaak.
Helaas is hun lijstje van wandaden eens zo lang.
 
ach tja moeten we nu ook maar een lijst plaatsen met dingen die allochtonen geflikt hebben denk dat toch wel wat langer is kan me vergissen hoor :rolleyes:

en ps dit is een reactie op een actie,
 
Tja, lange lijst. Erg triest.


Is er mischien ook een lijst vd andere kant?? Lijkt me ook wel interressant.
 
Het lijkt de laatste 2 weken weer een stuk rustiger geworden te zijn gelukkig. Zou het zo blijven?
 
Ja zakt weer weg zoals gewoonlijk. Veranderd niks. :rolleyes:
 
Back
Naar boven