Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Mijn culinair hoogtepunt is een gebakken ei. Je maakt het echt te moeilijk.Maar groenten, kom op zeg, dat is toch ook geen vreten. Sperziebonen, snijbonen, tuinbonen, hoe durf je het iemand te voeren. Spinazie à la crème of een stevige stamppot boerenkool met worst gaat er nog wel in en witte asperges ook, maar wat zijn die krengen uur en ook maar kort in het jaar verkrijgbaar.
Groenten gewoon lekker in een runderbouillon met van die malse stukjes draadjesvlees erin en smullen maar.
Ik hoop dat 'zwarte hengst' niet verwijst naar je man.Ook lekker, Galen . Ik doe daar niet zo hyper over. Vlees is vlees en als mijn zwarte hengst zich niet gedraagt, gaat hij naar de Febo. Dat weet hij donders goed. Meest hilarisch overigens is dat de eigenaar van de hele Febo-keten in deze regio doet en wat heeft hij aan huis? Juist: een grote paardenstal. We weten nu dus wat er in de kroketten en de berenhap zit.
Ik hoop dat 'zwarte hengst' niet verwijst naar je man.
Beter gewoon paard eten. Nomnomnom.
Maar ja, zo'n paard... ik vind dat altijd toch wel een beetje proppen om die in de oven te krijgen.
Lekker dier.
Eh, nee. Die is oerhollands met donkerblond haar en blauwe ogen.
Zwarte hengst mag heel letterlijk.
Bekijk bijlage 217525
Lekker dier.