MuscleMeat

jullie mening: Testo-Sting Forte

Users who are viewing this thread

slim6671

Novice
+10 jaar member
Lid geworden
26 apr 2007
Berichten
2
Karma
0
Wat denken jullie hiervan ?
weggegooid geld of niet ?

TESTO-STING IS TERUG VAN WEGGEWEEST, STERKER EN BETER DAN OOIT VOOR MOGELIJK GEHOUDEN WERD! Enkele Japanse wetenschappers hebben namelijk een nog sterkere lignaan (actieve stof) gevonden in het al unieke Brandnetel extract van Testo-Sting. Deze formule zou wel bij bijna iedere gebruiker aan moeten slaan.


Iedereen kent het wel of heeft er wel eens van gehoord. Testo-Sting was een zeer uniek product dat een grote groep gebruikers waanzinnige resultaten gaf. Een grote groep, maar niet iedereen. Een aantal gebruikers merkte weinig tot niets van de werking van Testo-Sting. Revolutions besloot daarom de productie van Testo-Sting stop te zetten. Men wilde de goede naam van Revolutions niet op het spel zetten. Dus ging het team van Revolutions aan de slag. Testo-Sting moest en zou maximaal kunnen werken voor nagenoeg alle gebruikers. Na meer dan een jaar lang extra onderzoek en testen is Testo-Sting Forte dan eindelijk klaar. Het team van Revolutions ontwikkelde met diverse wetenschappers nieuwe extractie methoden om de werking van 2 'oude' bekende stoffen op dezelfde manier te maximaliseren als van Testo-Sting. Testo-Sting Forte gaat verder waar Testo-Sting eindigde; veel verder. Testo-Sting Forte is de nieuwe maatstaaf voor testosteron optimaliserende en stimulerende producten. De nieuwe Testo-Sting Forte bevat nu 3 absoluut unieke extracten die meer testosteron zullen stimuleren en vrijmaken dan welk ander product dan ook. Er is geen enkel ander product dat te vergelijken valt met Testo-Sting Forte.

WAT DOET TESTOSTERON PRECIES?
Testosteron; wie kent het niet. Zekers bij krachtsporters is het hormoon Testosteron een zeer bekend fenomeen. Testosteron geeft een signaal af aan bepaalde cellen in ons lichaam. De cellen krijgen te horen dat ze specifieke taken moet gaan doen waaronder de eiwitsynthese (spieropbouw) stimuleren. Zeer veel positieve eigenschappen worden aan Testosteron toegeschreven, meer spiermassa, hoger libido, betere eetlust, minder vet, etc. Voor krachtsporters zijn deze eigenschappen allemaal van groot belang. Al jarenlang proberen krachtsporters middelen om meer Testosteron te krijgen. Anabolica, Tribulus of verwante kruiden. Met uitzondering van verboden middelen leidt dit vaak tot weinig of geen resultaten. Hoewel sommige zeer geconcentreerde kruidenextracten de testosteronspiegel wel kunnen verhogen, leidt dit maar zelden ook tot een vermeerdering van de hoeveelheid spiermassa.Voor dit verschijnsel is een eenvoudige verklaring, die misschien een wat minder eenvoudigere uitleg nodig heeft. Testosteron wordt aan bepaalde eiwitten gebonden om in het bloed vervoerd te worden, de zogenaamde ‘roeibootjes'. Testosteron maakt hierbij grotendeels gebruik van het in de lever geproduceerde SHBG (Sex-Hormoon Bindende Globuline). In de aan SHBG gebonden vorm zijn de hormonen niet werkzaam, alleen het "vrije" testosteron kan werkzaamheid op de weefsels uitoefenen (lees: de spiergroei verhogen). In een gezonde situatie bestaat ongeveer 2 tot 3 procent van het totale testosteron uit dit vrije testosteron.Het gaat er dus om hoeveel Testosteron we echt gebruiken en niet hoeveel we ervan hebben! Dit is ook de reden waarom alle testosteron boosters op de markt, zoals Tribulus, Maca, Tongkat Ali/Eurycoma, etc, niet goed werken om spiermassa op te bouwen. Als ze al in de juiste concentraties in de producten bevinden, kan ons lichaam weinig met die extra Testosteron. Het blijft gebonden en onbruikbaar. En dit is nu waar Testo-Sting zich onderscheidt en waarom Testo-Sting wel de gewenste werking kan geven. Testo-Sting verhoogt namelijk niet alleen de testosteronproductie, het zorgt er voornamelijk voor dat er zich minder ‘ roeibootjes' kunnen binden aan het testosteron. Het directe resultaat is dat er meer ‘vrij' testosteron ontstaat - het enige werkzame testosteron voor het lichaam!
In een vergelijkende test heeft Revolutions gekeken naar de eiwitsynthese in de spiercellen na gebruik van drie populaire ingrediënten en van Testo-Sting.Deze drie kruiden waren de Tribulus saponinen, Protodioscin en Tongkat Ali. Toen de resultaten ons onder ogen kwam werd al heel snel één ding duidelijk. Tussen de drie kruiden zaten behoorlijke verschillen, maar het verschil met Testo-Sting was ongelooflijk. De effectiviteit van de andere kruidenextracten verbleek bij de werking van Testo-Sting (zie ook diagram).


Testo-Sting Forte gaat verder waar de oude Testo-Sting achter bleef. Testo-Sting Forte bevat namelijk een ander uniek extract dat ook meer testosteron vrij kan maken. Dit nieuwe extract verdubbelt de werking van de oude Testo-Sting. Als dat nog niet genoeg is, bevat Testo-Sting Forte een 3e extract dat een enorm krachtige testosteron stimulerende werking heeft. Deze 3 unieke extracten zullen voor waanzinnige resultaten gaan zorgen. Jarenlang onderzoek is nodig geweest om de juiste extracten te kunnen produceren.

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Bijna vijf jaar geleden kwam de nu huidige directeur van Revolutions in contact met een tweetal Japanse onderzoekers die een specifieke plantensoort hadden gevonden welke SHBG kon beperken. Dit was het begin van een, wat nu blijkt, zeer vruchtbare samenwerking. Maar het zou nog vele jaren voordat men de juiste extracten uit deze plantensoort kon halen.
Wat je misschien nooit zou verwachten maar wellicht wel leuk is om te weten, is dat deze unieke plantensoort een verre familie is van onze eigen brandnetel! De onderzoekers hebben na jaren van vallen en opstaan een uniek extractie proces ontwikkelt welke het eindelijk mogelijk maakt om de juiste extracten te verkrijgen. Dit uiterst geheim gehouden extractie proces garandeert dat er maar één fabriek ter wereld is die deze specifieke extracten kan leveren - die van Revolutions.TESTO-STING FORTE
Na de lancering van Testo-Sting zijn de Japanse onderzoekers verder gaan graven naar nieuwe extracten. Men deed een opmerkelijke ontdekking. Avena Sativa (Wilde Haver) bevat net als brandnetel wortel honderden verschillende actieve stoffen. Enkele daarvan (Avenacosides) bleken een extreem krachtige testosteron vrij-makende werking te hebben. Deze werking leek zeer sterk op die van Brandnetelwortel, maar dan net even anders. Avena Sativa producten worden al honderden jaren gebruikt. De Japanse wetenschappers gebruikten hun nieuw ontwikkelde extractie technologie die men ook voor brandnetel wortel gebruikte. Dankzij deze nieuwe technologie is Testo-Sting Forte het eerste en enige product ter wereld dat een uniek Avena extract bevat dat voor 99% uit pure actieve gestandaardiseerde Avenacosides bestaat. Dat is een revolutie, als je bedenkt dat andere extracten slechts uit 3% bestaan.Het unieke Avena extract zal de werking van brandnetel wortel ondersteunen en zelfs tot bijna 2x zo sterk maken. Gebruikers merken vanaf enkele dagen al een sterke pomp in hun spieren. Dat is het unieke Avena extract dat vrijwel direct begint te werken.

Om de formule van Testo-Sting Forte echt af te maken gingen de Japanse wetenschappers te rade bij de Indiaanse universiteit die Endo-Stim ook ontwikkeld heeft. Zij waren bezig met een apart extract van Epimedium Grandiflorum te ontwikkelen. Epimedium wordt ook wel Horny Goat Weed genoemd. Het wordt al honderden jaren gebruikt als potentie pil. Epimedium heeft inderdaad libido stimulerende eigenschappen, maar het heeft daarnaast veel meer. De Indiaanse onderzoekers gebruikten hun nieuwe extractie techniek om ook bij Epimedium de actieve stoffen te kunnen produceren. Net als bij Avena wist men Epimedium te standaardiseren voor 99% actieve stoffen (waaronder Icariin). Ook dat is een verschil van dag en nacht. Het verschil tussen nauwelijks resultaat of waanzinnige resultaten. Dankzij deze unieke technieken is het Epimedium extract van Testo-Sting Forte het meest geconcentreerde ter wereld.

De reden waarom Testo-Sting niet goed werkte bij sommige gebruikers, was omdat Testo-Sting de testosteron productie een beetje verlaagde. Testo-Sting zorgde er inderdaad voor dat er meer testosteron vrij gemaakt werd. Helaas werd dat voordeel teniet gedaan door de lagere testosteron spiegel. Het unieke Epimedium extract moet dit voorkomen. Het versterkt namelijk enorm de serum testosteron productie van het lichaam. Juist deze serum testosteron verhoging is noodzakelijk voor een maximale werking van Testo-Sting. Er wordt dus meer testosteron geproduceerd en meer testosteron vrijgemaakt. Een dubbelop werking die voor waanzinnige resultaten moet zorgen.

Testo-Sting Forte bevat dus 3 unieke extracten die samen voor een maximale werking zorgen. Deze extracten zijn zo uniek, dat je ze nergens anders ter wereld tegen zult komen. Ze zijn absoluut niet te verwarren met hun "gewone" extracten. Het unieke Testo-Sting Forte Avena extract is bijvoorbeeld maar liefst 33x zo sterk als andere Avena extracten. Een verschil van dag en nacht dat je binnen enkele dagen direct zal merken.VOORDELEN GEBRUIK TESTO-STINGTM

De testosteron stimulerende werking van het Epimedium extract heeft een zeer krachtige uitwerking op het gehele lichaam. De verhoogde testosteron spiegel is naast het vergroten van spiermassa en kracht ook verantwoordelijk voor een verhoging van libido, eetlust, positieve agressie tijdens de training, vetverbranding.


Stimuleert IGF-1 en zorgt voor een evenwichtige bloedsuikerspiegel. Insuline en IGF-1 zijn naast Testosteron 2 zeer sterke spieropbouwende hormonen. Ze regelen eigenlijk alles wat je lichaam met je voeding doet. IGF is een zeer belangrijk hormoon; het mobiliseert vet voor gebruik als energie in vetweefsel, gelijktijdig verhindert het insuline om suikers de cellen binnen te krijgen. Als gevolg hiervan moeten de cellen overschakelen op het verbranden van vet als energiebron. Ook voor de spiergroei is IGF erg belangrijk. In normale situaties zal spiergroei plaats vinden door middel van hypertrophy; hierbij wordt de spiercel groter. Er zullen echter nooit spiercellen bij komen omdat deze geen celsplitsing meer kunnen ondergaan. IGF-1 kan hier verandering in brengen doordat het in staat is hyperplasia te bewerkstelligen: de daadwerkelijke vermeerdering van (spier)cellen.


Het stimuleren van NO (Stikstof Oxide). NO zorgt voor een sterkere bloedtoevoer naar de spiercellen. Hierdoor zwellen je spieren op waardoor ze een voller en vasculairder uiterlijk krijgen. Dit extra bloed brengt extra voedingstoffen naar je spieren toe, waardoor ze weer meer kunnen herstellen en groeien. Deze "anabolische pomp" is een absolute graadmeter voor een toename van het vrije testosteron. Anabolica gebruikers geven altijd aan dat ze van anabolica ook een soort gelijke pomp krijgen!


Een sterkere T-3 (schildklier hormoon) afgifte. T-3 heeft een enorm sterke invloed op onze stofwisseling. Het vertelt ons lichaam wat te doen met vetmassa en wat met spiermassa. Extra T-3 betekent minder vet en door de hogere eiwitsynthese bij voldoende voeding ook meer spiermassa.


Betere slaap. Testo-Sting TM heeft de unieke eigenschap dat het zelfs slaap kan verbeteren. Test gebruikers merken dat ze dieper slapen, ontspannen wakker worden en beter herstellen.


Testo-StingTM heeft dus een zeer grote invloed op alle processen in ons lichaam die betrekking hebben op spieropbouw en vet afbraak!WAT VINDEN DE GEBRUIKERS VAN TESTO-STING TM?Week 1: Na een paar dagen zal het libido enorm toenemen. Er begint zich een kleine pomp te vormen in de grote spieren. Er zijn kleine kracht toenames tijdens de training.


Week 2: Vanaf week 2 zal de "anabolische pomp" beginnen te komen. De "anabolische pomp" is HET teken dat je lichaam in een optimale anabolische fase komt. Spieren worden dikker en voller en het herstel zal ook verbeteren. Vanaf week 2 zal ook spierkracht aanzienlijk aan het toenemen zijn. Libido zal enorm zijn toegenomen alsmede de eetlust. Slaap is opmerkelijk verbeterd. Veel gebruikers geven aan dat ze vaak dromen.


Week 3: Vanaf week 3 worden de resultaten echt zichtbaar en versterkt. Alle lichamelijke anabolische processen draaien nu op volle toeren. Alle gebruikers geven zeer duidelijk aan dat men echt "voelt" dat ze iets gebruiken. Er kan nu ook nog meer gegeten worden voor extra spiermassa. Het gevoel dat na enkele weken van gebruik ontstond, werd meer dan eens beschreven als een verslavende ervaring dat je het gevoel gaf net een geweldige training achter de rug te hebben. Spierkracht is aanzienlijk toegenomen alsmede het herstel vermogen. Gebruikers kunnen meer herhalingen doen met meer gewicht en herstellen opmerkelijk veel sneller.
Week 4 en verder: In week 4 draait het lichaam op volle toeren om meer spiermassa aan te zetten. Gebruikers hebben de hele dag door een "opgepompt" gevoel. Uithoudingsvermogen en energie zijn ook aanzienlijk toegenomen. Het is nu van zeer groot belang dat er voldoende calorieën en eiwitten gegeten worden; anders is het lichaam niet in staat om optimaal spiermassa te kunnen aanzettenBIJWERKINGEN
Doordat Testo-Sting plantaardig is, bevat het geen verboden stoffen of heeft het nadelige gevolgen voor de gezondheid. Daarnaast zijn de resultaten die men met Testo-Sting behaald permanent te noemen.BLOEDTESTEN
Wat de Testo-Sting testgebruikers rapporteerden was geen verrassing voor ons. Om te bepalen hoe effectief Testo-Sting werkelijk is, hebben we bij de verschillende gebruikers bloedwaardes laten bepalen voor testosteron en voor vrije testosteron. Deze waarden werden gemeten direct voor aanvang van de 4 weken Testo-Sting cyclus en na afloop. Omdat testosteronwaarden gedurende de dag fluctueren werd er op hetzelfde moment bloed afgenomen en wel direct na het wakker worden. De uislagen logen er niet om! Er was sprake van een gemiddelde verhoging van het vrije testosteron van 63% met uitschieters tot net boven de 100% - een verdubbeling dus! Daarom waren de gebruikerservaringen ook geenszins verbazingwekkend voor ons.

CONCLUSIE
Testo-Sting Forte is een absolute verbetering op de al waanzinnige Testo-Sting. Het bevat een unieke nieuwe mix die voor snellere, sterkere en resultaten bij iedereen moet zorgen.Voor maximale spiermassa gaat het er dus niet om hoeveel Testosteron je hebt, maar hoeveel er voor je lichaam beschikbaar is. Testo-Sting Forte is het eerste en enige unieke product ter wereld dat op deze manier werkt - het verhoogt de hoeveelheid vrije testosteron.
Testo-Sting kan alle anabolische factoren van het lichaam maximaal activeren. Testo-Sting knalt qua werking en effectiviteit alle Testosteron boosters van de markt, ze zijn verleden tijd. Probeer Testo-Sting Forte zelf en ervaar voor het eerst de echte kracht van Testosteron!
Elke man van boven de 18 jaar die serieus spiermassa wil opbouwen kan het zich niet veroorloven om Testo-Sting Forte niet te gebruiken!

COMBINATIES

Testo-Sting Forte kan optimaal gecombineerd worden met Endo-Stim. Deze 2 producten vullen elkaar meer dan perfect aan en versterken elkaars werking maximaal. Endo-Stim stimuleert meer Testosteron en Testo-Sting zorgt ervoor dat er meer gebruikt kan worden. De ideale combinatie! Daarnaast is Testo-Sting zeer goed te combineren met andere testosteron-boosters zoals Tribu-Stim, Humanobol, Tribosten of Blue UP. Testo-Sting zal ze maximaal werkzaam maken. Uiteraard kan Testo-Sting met welk product dan ook gecombineerd worden. Bijvoorbeeld met Creatine voor extra spiermassa of met een goede fatburner om spiermassa te behouden of extra vet te verbranden.GEBRUIK

Neem 4 capsules dagelijks in verspreid over de dag, neem nooit alle 4 de capsules tegelijkertijd in.
Neem van de 4 capsules altijd 1 capsule in ongeveer 30 minuten voor de training.
Gebruik Testo-Sting Forte niet langer dan 2 maanden om vervolgens 1 maand rust te nemen.INGREDIENTEN

Testo-Sting Compex (525 mg)

- Urtica Dioica (Standardized extract yielding precise ratios of lignans)

- Epimedium (Standardized extract yielding precise ratios of Flavanoids and Icariin)

- Avena Sativa (Standardized for 99% Pure Avanacosides)
 

Sanca Saxon

Resurrected
Super Mod
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
9 mei 2006
Berichten
81.148
Karma
55.941
Lengte
1m78
Massa
106kg
Vetpercentage
1%
welcome :D

ik geloof er eerlijk gezegd niet meer in, de gewone testo-sting deed iig niets bij me
 

clawfinger

Freaky Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
19 sep 2006
Berichten
5.014
Karma
1.842
Lengte
1m68
Massa
74kg
zoek functie gebruiken, is idd brol
 

flappy

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
31 mei 2007
Berichten
174
Karma
1
Hele leuke reclame
Je zou het bijna allemaal gelove:eek::D
 

MasterR

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
8 mei 2006
Berichten
341
Karma
0
Ik heb wel een keer gehoord dat je met testo sting 10 kg zuivere spiermassa kan winnen in slechts 3 maanden................:(
 

schavuit

Monstrous Giant
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
24 mrt 2007
Berichten
11.633
Karma
224
mijn mening::roflol:
 
Laatst bewerkt:

KDM

Competitive Bodybuilder
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
14 jan 2007
Berichten
1.641
Karma
6
Lengte
1m78
Massa
88kg
Vetpercentage
11%
die endo stim ofzo daar maakte je zelfs speirmassa mee aan zonder te hoeven trainen...
 

Naar boven